Можно е, малку е можно...imam mnogu pati slusnato od prijatelki koi se omazile da kazat"Ne svrshi vo mene"ama ostanav bremena.....me interesira dali e ova mozno ,kolku e mozno
mene me prasuvas? 22 sumНезнам дали е можно патем колку години сте?
Не си баш мала. Ако имаш факултет завршено, ако односите ви се добри, ако момчето има фин одност (а верувам има)...тогаш нема потреба да абортираш Роди си го детето, 3 години не се малку а не се ни многу одење. Сепак јас би те советувал да го родиш детето....дозволи му да живееmene me prasuvas? 22 sum
А да ми си жив... Исто ко да праша чоек дали можам да се здебелам ако не јадам?Има шанси да забремени девојката ако не свршил дечко и во неа, само доколку свршил швалерот во неа.
Ете така може
Да си ми жив и здрав.Може девојката да остане бремена доколку се врши незаштитен однос иако машкото не свршило...ке речете како?Од доктор имам слушнато дека во материјата што прави ерекција на машкиот полов орган содржи сперматозоиди и така се забременува без да сврши машкото ))
Ејјјј нема везе.Ако е за тоа кондом кога нема да ставиш,кога ќе праиш дете и кога ќе се породи женати пак ќе клецкаш со кондом за да не остане бременатоа ти се вика со други зборови 5 минути слатко цел живот татко
џену нема да му се деси такво нешто ама сепак има шанси. ама ако добро знам ( се надевам и ти знаеш за ова ) и кондомот не е некоја 100% заштита од бременост па дури и мислам дека на самите кондоми пишува дека шансите девојката да НЕ забремени не се 100% нели? едноставно кажано ако требало да биде и со кондом и без кондом ке се деси. за љубов и за беља се потребни двајца нели?^Не дека сигурно ќе ти се деси. Ама има шанси. Така да немој да испадне на третата година од врската да ти се случи ова. Тетин ми е гинеколог и еднаш кажуваше дека околу 70 проценти од непланираната бременост во Македонија е поради ваквиот начин на „заштита“.
Точно дека и кондомот не е сто процентна заштита. Тоа спаѓа во другите 30% :d Ама разликата е во тоа што во некои случаеви ако се скине кондомот, ќе се напие партнерката пилула и нема секирации. Тука ќе мисли дека е заштитена и затоа е поголем број на ваквите случаиџену нема да му се деси такво нешто ама сепак има шанси. ама ако добро знам ( се надевам и ти знаеш за ова ) и кондомот не е некоја 100% заштита од бременост па дури и мислам дека на самите кондоми пишува дека шансите девојката да НЕ забремени не се 100% нели?