- Член од
- 16 октомври 2009
- Мислења
- 593
- Поени од реакции
- 28
Не e тоа тоа.Пофилинг е коа си без.Чувството е подругоКондомче чиста работа
Не e тоа тоа.Пофилинг е коа си без.Чувството е подругоКондомче чиста работа
Да а уште поубаво е чувството да станеш татко нели? Пофилинг еНе e тоа тоа.Пофилинг е коа си без.Чувството е подруго
тоа ти се вика со други зборови 5 минути слатко цел живот таткоДа а уште поубаво е чувството да станеш татко нели? Пофилинг е
ќе гледам што ми сака срцето или што ми кажува умот ?Не e тоа тоа.Пофилинг е коа си без.Чувството е подруго
Кај мајмуните и се вцрвува задникот на женката кога и се плодните денови, мислам дека кај бабунот конкретно, а кај нас како ќе препознаеш голем хендикеп има .Хах, а демек ние уште имаме 12 години и немам појма од вакви работи?
Извини но сите вие знаете кои ви се плодни денови а кои не и кога е најголема шансата да забремените.
Arno i teknaloПознавам девојка која после неколку месеци заштитен секс, реши да има барем еднаш секс без кондом.
E dobro deДечко и свршил надвор т.е таму доле...но сепак не внатре.
Sigurno deka bila bremena, no od kogoПо месец дена дозна дека е бремена
Бре, бре..Што кажаArno i teknalo
E dobro de
Sigurno deka bila bremena, no od kogo
DObro de ne se vozbuduvaj vednasБре, бре..Што кажа
Погоди од кого беше бремена
Добро, кога женска ти ќе ти каже дека е бремена, ти прашај ја кој е таткотоDObro de ne se vozbuduvaj vednas
Neverojatno e tokmu toj odnos da doprinel do bremenosta.
ако имаме отворена врска, богами ќе ја прашамДобро, кога женска ти ќе ти каже дека е бремена, ти прашај ја кој е таткото
Vidi ako edinstveniot odnos vo posledniot mesec dena bil takov kako sto go opisa, veruvaj kje prasa i kje se zamisli sekojДобро, кога женска ти ќе ти каже дека е бремена, ти прашај ја кој е таткото