Не сврши во мене, а останав бремена!

• Креатор на темата Креатор на темата snegulka*
  • Време на започнување Време на започнување
Да а уште поубаво е чувството да станеш татко нели? Пофилинг е :D
тоа ти се вика со други зборови 5 минути слатко цел живот татко:D

Може девојката да остане бремена доколку се врши незаштитен однос иако машкото не свршило...ке речете како?Од доктор имам слушнато дека во материјата што прави ерекција на машкиот полов орган содржи сперматозоиди и така се забременува без да сврши машкото :)))

Хах, а демек ние уште имаме 12 години и немам појма од вакви работи? :)

Извини но сите вие знаете кои ви се плодни денови а кои не и кога е најголема шансата да забремените.

Кај мајмуните и се вцрвува задникот на женката кога и се плодните денови, мислам дека кај бабунот конкретно, а кај нас како ќе препознаеш голем хендикеп има :icon_lol:.

Иако шансите се многу мали,сепак ги има :)

Чудно, порано кога една жена викаше ,,абе да ми плукне маж на мене ќе останам трудна,, мислев тресе глупости, ама ете вистина било.:P Шала на страна јас досега имам слушнато за неколку вакви случаи. Изгледа ќе да е до предсемената течност.

Познавам девојка која после неколку месеци заштитен секс, реши да има барем еднаш секс без кондом.
Дечко и свршил надвор т.е таму доле...но сепак не внатре. По месец дена дозна дека е бремена :)

Познавам девојка која после неколку месеци заштитен секс, реши да има барем еднаш секс без кондом.

Arno i teknalo:)

Дечко и свршил надвор т.е таму доле...но сепак не внатре.

E dobro de

По месец дена дозна дека е бремена :)

Sigurno deka bila bremena, no od kogo:P

p.s Veruvaj deka ova se granici so neverojaten nastan. Treba pogolema kolicina sperma da stigne tamu kaj sto treba.;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom