Фан Клуб: Челзи

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.046
Поени од реакции
2.135
Ова нешо за Модрич со се случува..не е слично како што Лацио му го правеше на Пандев или?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Најверојатно ништо од Модриќ.Ари вчера кажа дека тој ќе си останел во Тотенхем.
Нека си ебат мајката и Ари и Даниел Леви и Тотенхем.Наместо да се борат за излез во Европа,да даде Господ да се борат за опстанок.
Искрено го сакав многу Модриќ кај нас,али кретениве не дупчат цело лето.Но и тој испаднал прост кога му поверувал на Леви во усниот договор меѓу нив двајца.
И ме нервираат вакви ситуаации.Цело лето се малтретираме со него и на крај ништо.Исто беше и со Нејмар лани и со Робињо пред неколку сезони.

Сега би било добро да се насочиме кон некој друг плеј.Пјаниќ или Геце,мада овој вториов годинава не си оди од Дортмунд сто посто.Ама мислам дека ќе го земеме Мутињо.Ништо посебно не е,али немаме друго решение.
Aри сака да го продаде зошто со тие пари ќе купи повеќе играчи, тој едвај чека тоа. До Леви е работата, што науми евреинот, тоа. :)

В

Вори

Гостин
Вчера после поразот од Манчестер,Ари изјави дека Модриќ дефинитивно ќе останел и можеби Тотенхем ќе му понудел нов договор,повторно.
Исто така кажал дека Челзи порано требало да притисне за него,затоа што сега веќе било касно и дека сега ако Тотенхем евентуално го продаде не ќе може да најде замена за него.
А на таа позиција ги имаат Крањчар и ВДВ,ама очигледно дека играат ташак со нас.

п.с За околу поливина час се очекува Лукаку и Ромеу да бидат презентирани на пресот кој ќе се одржи во 14 30.Барем така се пишува на Твитер.

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Абе па кој та*ак само Модрич ли е у цел свет незнам што се опнале околу него ко медвед по мед

В

Вори

Гостин
Ми се допаѓаше прес конференцијата.Лукаку особено ме изненади со тоа што беше зборлив и беше прилично интересен.
Кажа дека сите добро го прифатиле во соблекувална и мислам дека рече дека секогаш кога на тренинг ќе ја шутнел топката,Луиз привикувал:''Гооооооолллл'' :D
А овој Ромеу ко Багдадски лопов е во фацата.Ни се смее ни ништо.Ко едвај да чекаше да заврши пресот и да си замине што побрзо.

Awake

б.
Член од
30 декември 2007
Мислења
3.198
Поени од реакции
2.628
А овој Ромеу ко Багдадски лопов е во фацата.Ни се смее ни ништо.Ко едвај да чекаше да заврши пресот и да си замине што побрзо.
Го научиле од таму од каде што дошол, „bad chelsea, bad“ :giggle:

В

Вори

Гостин
:pos:

Баш така.Ама ме изненади кога рече дека не сака да се врати во Барселона и дека моментално бил сконцентриран на Челзи.
Мада такви каталонски пичици брзо менуваат мислење и може да им текне после некоја сезона да се вратат дома.

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Ќе го научет у челси на од арсенал играчите да им ги дружи жените не берите гајле Тери ментор ќе му биде ;)

Член од
27 јануари 2008
Мислења
1.611
Поени од реакции
85
Ми се допаѓаше прес конференцијата.Лукаку особено ме изненади со тоа што беше зборлив и беше прилично интересен.
Кажа дека сите добро го прифатиле во соблекувална и мислам дека рече дека секогаш кога на тренинг ќе ја шутнел топката,Луиз привикувал:''Гооооооолллл'' :D
Едно е со желба да се дојде, друго со сила. Незнам за Ромеу, но ко шпиун да е во Челзи, така ми делува..

В

Вори

Гостин
Ај уште ова за денеска и се гасам
Наводно сме испратиле официјална понуда за Переира од Порто.Колку што знам Переира е лево крило,а ние веќе го купивме Мата.
Е сега друг ми е муабетот.Дали е можно Переира да си игра регуларно лево ако дојде,а Мата да го прави плејмејкер Боас?
Не сакам такво нешто,не сакам да му ја уништува природната позиција.Исто како што направи Анчелоти со МекЕкран.

Останува да видиме сепак,овие последни денови од летниот траснфер период ќе бидат бурни.На секоја минута различна шпекулација.

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
Ај уште ова за денеска и се гасам
Наводно сме испратиле официјална понуда за Переира од Порто.Колку што знам Переира е лево крило,а ние веќе го купивме Мата.
Е сега друг ми е муабетот.Дали е можно Переира да си игра регуларно лево ако дојде,а Мата да го прави плејмејкер Боас?
Не сакам такво нешто,не сакам да му ја уништува природната позиција.Исто како што направи Анчелоти со МекЕкран.

Останува да видиме сепак,овие последни денови од летниот траснфер период ќе бидат бурни.На секоја минута различна шпекулација.
Переира е лев бек, офанзивен лев бек, бар така играше лани во Порто цела сезона и за Уругвај на Копа Америка, А Мата плејмејкер, може да биде само на менaџер :P

A

Auditore

Гостин
Ако сме тргнале по Переира лошо ни се пишува, зошто Мата да игра на принудна позиција ко плејмејкер, знам читав дека и на таа позиција може да игра али не е тоа тоа, но како и да е, Боаш знае најдобро кои сме па ние.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Според некои англиски медиуми,Челзи ке испрати понуди за десниот бек ВД Вил од Ајакс и централниот бек Роландо од Порто,а Алекс ке замине во Јувентус :D:D
Мислам добар потег ке биде ова,само што ке ми фалат топовските слободни удари на Алекс :(:(

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Еве ме мене назад по подолго време.

Очекував до сега да се реши со Модрич ситуацијата, но гледам сеуште трае и од Тотенхем нејќат да попуштат. Сепак, мислам дека на крај ќе се реализира неговиот трансфер. Вчера одбил да игра, сега останува да видиме дали ќе игра задутре. Ако игра најверојатно нема да дојде, а ако пак не е во тимот тогаш би требало да дојде. Сега има шпекулации дека ќе се испрати последна понуда од 30 милиони плус Бенајун и Стариџ на позајмица. Ај Бенајун нека оди, ама и Стариџ на позајмица не е добро. Он мислам дека имаше изјава дека ќе се бори за место во Челзи а ако пак сакаат да го пратат на позајмица најверојатно ќе го напушти клубот. Како и да е, мислам дека ќе попуштат. И Модриџ сака да си оди, а и на нив сигурно не им одговара незадоволен играч, а со парите што ќе ги земат можат да купат други играчи.

Лукаку потпиша и ме радува тоа. Можеби можеа да го остават во Андерлехт уште една сезона ама не е важно. Важно е дека он со срце ќе игра за Челзи. Уште е млад и може да се развива, и мислам дека ќе биде наследник на Дрогба за некоја година. Мата го поврзуваа со други клубови во јули, и не очекував да дојде кај нас. Не сум го гледал многу, ама мислам дека ќе биде одлично засилување и добро ќе се снајде во клубот.
За Ромеу немам мислење, ќе видиме што ќе биде со него.
Сега останува да се донесе уште плејмејкер, и ако не доаѓа Модрич, подобро да имаат резервен план зошто без уште едно засилување ништо не правиме. Денес прво го спомнуваа ВДВ па сега и Переира. Мислам дека се само шпекулации. Од Скај Спортс викаат дека има понуда за Переира, ама не сфаќам зошто е тој потребен, посебно сега кога дојде Мата. Со ВДВ веќе подолго време сме поврзувани, но ако остануваат и Фереира и Босингва, стварно нема потреба и од него. Тука е и Иванович ако затреба.

Стартот на ПЛ не е баш како што очекував, со нерешениот резултат против Стоук и тешката победа против ВБА. Играта беше незадоволителна, без идеја но мислам дека ќе се подобри тоа во следните неколку недели. Не е се перфектно, но сепак мислам дека на крај пак ќе бидеме во топ 3 со Јунајтед и Сити.

Kajgana Shop

На врв Bottom