Eric The King
Why always us!:)
- Член од
- 21 април 2010
- Мислења
- 3.297
- Поени од реакции
- 1.245
Јаки ќе се но се надевам дека и оваа година повторно ќе победи фудбалот
Кога победил фудбалот во Премиер лига? Во последниве 5-6 сезони...Јаки ќе се но се надевам дека и оваа година повторно ќе победи фудбалот
Во Англија Јунајтед е фудбалот така да доста пати победилКога победил фудбалот во Премиер лига? Во последниве 5-6 сезони...
Да, добар е Њукасл. Ми се допаѓа се' околу нив.Во Англија Јунајтед е фудбалот така да доста пати победил
Да, само штета што ништо немаат освоено! Не се прави сосила глуп *багоДа, добар е Њукасл. Ми се допаѓа се' околу нив.
Јас гледам фудбал затоа што ми се допаѓа таа игра.Да, само штета што ништо немаат освоено! Не се прави сосила глуп *баго
Jaс прво ја гледам играта, тактиката, тоа што и да губат до последна секунда не се откажуваат, а = на тоа доаѓаат трофеите ама ти некако ми се буниш братче!Јас гледам фудбал затоа што ми се допаѓа таа игра.
Сите тие што навиваат за трофеи, нека гледаат на лајвскор, и на крај, во мај/јуни ќе сумираат пехари (дали има или не) и колку трофеи освоил нивниот „трофеен клуб“.
Така да, не се прај зелен, има многу geordies во македонијава што ги респектирам, како и нивниот ценет клуб.
Тоа важи и за другите тимови и нивните навивачи кои гледаат фудбал како играат, а не нивните витрини.
Болдираното кажува многу работи. И доста ми е. Over and out.Jaс прво ја гледам играта, тактиката, тоа што и да губат до последна секунда не се откажуваат, а = на тоа доаѓаат трофеите ама ти некако ми се буниш братче!
А ако некој игра убав фудбал, а трофеи штама, нека одат нека се фрлат во Вардар, заедно со навивачите!
Јас доживувам мојот тим да игра фудбал и да добива трофеи, што можам повеќе да побарам од тоа?
Извини братче, дури сега забележав дека си фан на Лузерпул(кој патем претходниве 10-15 сезони имаат катастрофална игра) и кажи ми, заради тоа го сакаш фудбалот, заради дупка игра на твојот тим или зошто ти кажале пред неколку години дека е најтрофеен тим?Болдираното кажува многу работи. И доста ми е. Over and out.
А последното, што треба да бараш Ти повеќе?
А што треба да бара повеќе бебе од пелени и дубак?
Ништо...
Не бе, за Ливерпул сум оти ми кажа баба ми дека Битлсите се отаде. Е сега, кога ми кажаа дека се пијанчеле тие во хамбург, се думав дали да навивам за Ливерпул или за Хамбургер, ама ко видов дека трофеи има Ливерпул, си реков „абе што, ке се фалам со трофеиве“. И така. Тоа беше пред 2 години. Претходно мислев дека треба за Реал да сум. Си ги менувам тимовиве, знаеш.Извини братче, дури сега забележав дека си фан на Лузерпул(кој патем претходниве 10-15 сезони имаат катастрофална игра) и кажи ми, заради тоа го сакаш фудбалот, заради дупка игра на твојот тим или зошто ти кажале пред неколку години дека е најтрофеен тим?
Оваа работа ми е многу превртлива. Да не тераме многу оф топик, само ќе дадам еден пример: Кога Барселона-фанс се фалеа дека имаат убава игра за око, некои им се смееја после елиминацијата од Интер и им велеа дека фудбалот се игра за титули, а не за убава игра за око. Истите тие пред некоја недела велеа дека титулата на Барселона во Супер-купот на Шпанија не е целосно заслужена, затоа што не ја освоиле со најубава игра и во моменти противникот играл поубаво.Јас гледам фудбал затоа што ми се допаѓа таа игра.
Сите тие што навиваат за трофеи, нека гледаат на лајвскор, и на крај, во мај/јуни ќе сумираат пехари (дали има или не) и колку трофеи освоил нивниот „трофеен клуб“.
Така да, не се прај зелен, има многу geordies во македонијава што ги респектирам, како и нивниот ценет клуб.
Тоа важи и за другите тимови и нивните навивачи кои гледаат фудбал како играат, а не нивните витрини.
ммм браво за човекот, тотално е искрен, иако не играше во манчестер јунајтед, сепак ете испадна искрен и јас бар се надевам дека нема да му се лутат навијачите на челзи, арсенал и манчестер сити, каде што стана легендаДа, само штета што ништо немаат освоено! Не се прави сосила глуп *баго
--- надополнето: Aug 23, 2011 12:54 PM ---
When I think football, I think Manchester United...!! - Eric Cantona
Не играл за Манчестер ? ова сигурен симмм браво за човекот, тотално е искрен, иако не играше во манчестер јунајтед, сепак ете испадна искрен и јас бар се надевам дека нема да му се лутат навијачите на челзи, арсенал и манчестер сити, каде што стана легенда