Матурска облека, шминка и фризура

Член од
22 август 2011
Мислења
44
Поени од реакции
18
Дефинитивно нешто многу едноставно, без многу потресувања и фрлање пари за една скапана вечер.
Не можам да ги разберам сите тие фами околу матура, мајку му стара како сите тооолку многу да учеле и да се труделе па сега слават. Yeah right.
Инаку Фокси, без навреда,ама мене ми изгледаш многу кичесто. Уште лампиони ти фалат на фустанов.

thisisnoizy

Good things take time
Член од
29 јули 2010
Мислења
2.010
Поени од реакции
2.043

Sapphire

Persona non grata
Член од
30 јануари 2011
Мислења
935
Поени од реакции
1.559
Бидејки ми преостана уште една година до таа фамозна матура, морам и јас малце да се загреам да ме фати тоа лудило по фустани,штикли, и други дребулии.. Отприлика знам како ке изгледам, сигурно ке ми го шијат фустанот а ке биде нешто во ваков стил.. :)

http://makeupforlife.net/wp-content/uploads/2010/06/kristen-stewart-2010-mtv-movie-awards-fashion.jpg
http://www4.pictures.zimbio.com/gi/Burberry+Show+Red+Carpet+Spring+Summer+2010+OrF01PZo-Kil.jpg
:D

Пропалица

Мртов/а
Член од
25 јуни 2011
Мислења
2.866
Поени од реакции
1.406
Бидејки ми преостана уште една година до таа фамозна матура, морам и јас малце да се загреам да ме фати тоа лудило по фустани,штикли, и други дребулии.. Отприлика знам како ке изгледам, сигурно ке ми го шијат фустанот а ке биде нешто во ваков стил.. :)

http://makeupforlife.net/wp-content/uploads/2010/06/kristen-stewart-2010-mtv-movie-awards-fashion.jpg
http://www4.pictures.zimbio.com/gi/Burberry Show Red Carpet Spring Summer 2010 OrF01PZo-Kil.jpg
вториот стил дефенитивно:)

Opsessive fangirl

Безнадежен интелектуалец.
Член од
14 декември 2009
Мислења
291
Поени од реакции
137

http://www4.pictures.zimbio.com/gi/Burberry Show Red Carpet Spring Summer 2010 OrF01PZo-Kil.jpg
Се прашувам како ќе најдеш таков материјал. Барбери си е Барбери сепак (фустанот што го носи Ема Вотсон).

Sapphire

Persona non grata
Член од
30 јануари 2011
Мислења
935
Поени од реакции
1.559
За материјали има, сум видела многу слични како тие па би можело да се искомбинира нешто и пак може да изгледа убаво и оригинално, само треба да најдам добар шивач за да не ми го зафркне па после да се траштам како улава :D

Член од
24 октомври 2011
Мислења
24
Поени од реакции
23
имам уште многу време до тогаш,али еве неколку слики како би сакала отприлика да изгледа сето тоа:

--- надополнето: Nov 17, 2011 3:26 PM ---
имам уште многу време до тогаш,али еве неколку слики како би сакала отприлика да изгледа сето тоа:

Sandra

wicked
Член од
24 август 2005
Мислења
1.490
Поени од реакции
224

Kako sho tie vtorata slika.. so kapcheto chupeto.. taka site vo svedska se za maturatat :))

Расипана Душа

ко тебе.
Член од
16 октомври 2011
Мислења
4
Поени од реакции
0
Дали некој може да ми објасни каде точно се наоѓа "Metal" бутикот во Скопје? :)

Вампирката

Well, I tried to say there's nothing wrong with me
Член од
20 мај 2006
Мислења
3.819
Поени од реакции
95
Де бре жени.. џабе толку пари ќе фрлите и никогаш пак нема да го облечете. Носете нешто удобно и слатко, и кое ќе скокате и играте цела вечер! И не носете превисоки штикли, и самите знаете дека ќе ги соблечете после 2 саати. Имам видено секакви фустани и шминки и фризури, како да идат на мажење. Уживајте во вечерта, еднаш се случува... вечерта е да се слави 4 години средно, не да се покаже кој може поголеми штикли да носи и да фрли повеќе пари на фустани..на крај ништо од тоа не е битно. Не одете ко лампиони.
--- надополнето: Dec 4, 2011 8:41 PM ---

Во втората слика исто и во данска носат капчиња :) слатки се... Али мој совет.. овие три ми се најлатки.. искобинирај ги по можност и не го прави премногу краток. И на последната слика тоа со се монистрите глупостите не ги ставај. Верувај ми, поубаво е да напраиш нешто едноставно и слатко..ќе бидеш најубава според мое мислење него некои огромни баловски фустани!

Член од
24 октомври 2011
Мислења
24
Поени од реакции
23
Де бре жени.. џабе толку пари ќе фрлите и никогаш пак нема да го облечете. Носете нешто удобно и слатко, и кое ќе скокате и играте цела вечер! И не носете превисоки штикли, и самите знаете дека ќе ги соблечете после 2 саати. Имам видено секакви фустани и шминки и фризури, како да идат на мажење. Уживајте во вечерта, еднаш се случува... вечерта е да се слави 4 години средно, не да се покаже кој може поголеми штикли да носи и да фрли повеќе пари на фустани..на крај ништо од тоа не е битно. Не одете ко лампиони.
--- надополнето: Dec 4, 2011 8:41 PM ---

Во втората слика исто и во данска носат капчиња :) слатки се... Али мој совет.. овие три ми се најлатки.. искобинирај ги по можност и не го прави премногу краток. И на последната слика тоа со се монистрите глупостите не ги ставај. Верувај ми, поубаво е да напраиш нешто едноставно и слатко..ќе бидеш најубава според мое мислење него некои огромни баловски фустани!
во право си,ама некои ставрно сакаат да изглеаат посебно и да бидат уникатни,а за некои е пак само посебна вечер и дури не ни брнуваат многу внимание што ќе облечат и како ќе изгледаат :)

Вампирката

Well, I tried to say there's nothing wrong with me
Член од
20 мај 2006
Мислења
3.819
Поени од реакции
95
во право си,ама некои ставрно сакаат да изглеаат посебно и да бидат уникатни,а за некои е пак само посебна вечер и дури не ни брнуваат многу внимание што ќе облечат и како ќе изгледаат :)
Знам дека сакаат да изгледаат посебно, и се е тоа во ред додека не претеруваат. Се сеќавам кај сестра ми на матурската имаше една девојка на која уште принцот на бел коњ и фалеше, и се изгледаше невкусно. Со тие пари што ќе ги фрлат на матурските можат летото на патување асално да си отидат. Смешни ми се...коа ќе видам некој како крофни буквално облечени што неможат ни на стол да седнат..само им се смеам. (оф топик: хахахахахаха КРОФНИ)

Член од
24 октомври 2011
Мислења
24
Поени од реакции
23
Знам дека сакаат да изгледаат посебно, и се е тоа во ред додека не претеруваат. Се сеќавам кај сестра ми на матурската имаше една девојка на која уште принцот на бел коњ и фалеше, и се изгледаше невкусно. Со тие пари што ќе ги фрлат на матурските можат летото на патување асално да си отидат. Смешни ми се...коа ќе видам некој како крофни буквално облечени што неможат ни на стол да седнат..само им се смеам. (оф топик: хахахахахаха КРОФНИ)
да баш.. на некои пак уште лампиони само им фалат за да бидат баш како новогодишни елки..
јас би сакал сепак да не биде премногу обично но и не би сакала да биде нешто нападно и премногу воочливо да светам како новогодишни сијалички и да им паѓам на сите у очи да ме гледаат ко амјка им да сум им ја убила.. ама да не биде да фрлам за абдојала парите а фустанот у плакар пајажина да ми фати,да биде нешто што ќе можам коа ќе искачам у град вамте тамте да си го носам.. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom