Препораки за игри

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
Вчера немав попаметна работа туку да ги читам рецензиите за новата Deus ex.Најдобар опис досега имаат дадено Joystiq,PCGamer,Destructoid и RPS.

Едвај чекам да ја одиграм.

Од друга страна,немам можност да ја покренам Deus ex 1.Немав проблем кога ја стартував на Vista 64 bit,но со седмицата па ич не ми оди.Can anyone help?
--- надополнето: Aug 23, 2011 12:08 PM ---
Толку ли е добра играва?
DEHR добива пофалби како најдобар акцијашки RPG во последните неколку години и достоен наследник на првата DE.Па ако имаш основна представа за тоа што значи првиот DE за гејминг светот тогаш верувам дека и ова ќе ти се допадне.

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
Кажете некоја Assassins creed like игра.Итно ми треба.

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
Соберете ги суперлативите за после.
Оти ако играва е уште една што пробува да го имитира филмот и си следи линеарна приказна и го води играчот ојде у три.
Е пример она Social што за мене е многу важна работа всушност можат да го направат имаш повеќе понудени опции ама сите освен една се грешни. Тоа не е никакво отстапување од линеарност.

Ако се води според конфликтот и го остава играчот да игра околу него е тогаш имаме нешто. А има многу интересен конфликт преку кој одлично може да ја пренесе пораката. Она природна против вештачки појачана еволуција. Е тоа треба да биди дел од играта, а не само од скриптираната приказна.

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
Нах.Не сакам пукачка.Ако може да биде во период на AC.
AC1 требаше да биде правен како ново поглавје во Prince of Persia серијалот ама кога тимот ја правел играта механиката драстично отстапувала од тоа што би требало да биде POP па се решиле новата механика да ја применат на AC.Значи ако не си играл,ти ја препорачувам Prince of Persia,почнувајќи од оригиналот од осумдесеттите,па се до The forgotten sands.

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
Фала што ме потсети тотално заборавив на POP.

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479

Koнечно нешто ново за I am alive,новата игра на Убисофт и разочарување од моја страна што играта ќе биде во трето лице и ќе позајмува доста од Assassins creed.4 години ја правете во тајност само за да добијам модерен преживувачки хорор ала AC?

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Од друга страна,немам можност да ја покренам Deus ex 1.Немав проблем кога ја стартував на Vista 64 bit,но со седмицата па ич не ми оди.Can anyone help?.
Симни ги сите закрпи... четири беа на број ми се чини.....

можда звукот малце ќе крчи... но се поднесува...

најди го модовите Zodiak и Red Sun ..... во еден од нив ..не се сеќавам точно... играта ја играш од аспект на Paul Denton...

... исто така одличен мод е Hotel Karone... тежок стелт... не дозволува отворен обрачун...и бара челични нерви..

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
Симни ги сите закрпи... четири беа на број ми се чини.....

можда звукот малце ќе крчи... но се поднесува...

најди го модовите Zodiak и Red Sun ..... во еден од нив ..не се сеќавам точно... играта ја играш од аспект на Paul Denton...

... исто така одличен мод е Hotel Karone... тежок стелт... не дозволува отворен обрачун...и бара челични нерви..
Фала.А дали после ставањето на сите закрпи може да стартува играта без крек?

Член од
20 ноември 2008
Мислења
2.905
Поени од реакции
400
Може да ми препорачате некој кола со дрифтови ?? некоја добра игра со дрифт .. :)

нека има до РАМ 2 GB и графика do 8600..

Pozz

Kajgana Shop

На врв Bottom