Од кај ја спуштивте и што е финтава што се дешават?Кај мене се е во ред, HD 6870, i5 2500k. Пробај инсталирај XNA Framework Redistributable 3.1
http://www.microsoft.com/download/en/details.aspx?id=15163
Толку ли е добра играва?
DEHR добива пофалби како најдобар акцијашки RPG во последните неколку години и достоен наследник на првата DE.Па ако имаш основна представа за тоа што значи првиот DE за гејминг светот тогаш верувам дека и ова ќе ти се допадне.Толку ли е добра играва?
Hitman.Кажете некоја Assassins creed like игра.Итно ми треба.
Нах.Не сакам пукачка.Ако може да биде во период на AC.Hitman.
AC1 требаше да биде правен како ново поглавје во Prince of Persia серијалот ама кога тимот ја правел играта механиката драстично отстапувала од тоа што би требало да биде POP па се решиле новата механика да ја применат на AC.Значи ако не си играл,ти ја препорачувам Prince of Persia,почнувајќи од оригиналот од осумдесеттите,па се до The forgotten sands.Нах.Не сакам пукачка.Ако може да биде во период на AC.
Симни ги сите закрпи... четири беа на број ми се чини.....Од друга страна,немам можност да ја покренам Deus ex 1.Немав проблем кога ја стартував на Vista 64 bit,но со седмицата па ич не ми оди.Can anyone help?.
Фала.А дали после ставањето на сите закрпи може да стартува играта без крек?Симни ги сите закрпи... четири беа на број ми се чини.....
можда звукот малце ќе крчи... но се поднесува...
најди го модовите Zodiak и Red Sun ..... во еден од нив ..не се сеќавам точно... играта ја играш од аспект на Paul Denton...
... исто така одличен мод е Hotel Karone... тежок стелт... не дозволува отворен обрачун...и бара челични нерви..
Без гајле...Фала.А дали после ставањето на сите закрпи може да стартува играта без крек?