- Член од
- 14 август 2007
- Мислења
- 93
- Поени од реакции
- 0
Jas mislam deka tuka nisto ne e grozno ili grdo, toa e normalno.:back:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Од еден пољубац свати дека може да бидеш со девојка. Импресивно
Уствари, искрено... крајно идиотски.
Вакви мислења може сериозно влијаат кога луѓето со поинакви афинитети ќе треба да ги проценам како храбри или кутри. No further comment...
No shit, од кога овие работи станаа идиотски?
Претпоставувам дека си машко, баци некој може и ти ќе се промениш, пробај, види, па кажи.
Само ние тогаш нема да речеме дека си an idiot, maybe ...
![]()
Се прашувам,зошто молчела,кога има се за да опстане во општеството во кое живее.Зарем стравот од јавно каменување е посилен љубовта?
Potpolno gi poddrzuvam lezbejkite, a homoseksualcite bljak.
Potpolno gi poddrzuvam lezbejkite, a homoseksualcite bljak.
Педерите, е нив па ич не ги сакам од проста причина што во нивна близина и мојот газ не е безбеден.
Бисексуалците па ич ги нејќам, зашто менувањето на партнери од различни полови, може да резултира со СИДА или друга сексуално пренослива болест.
За СИДА, сакав да кажам дека може да се добие преку често менување на партнери. Не мора обавезно СИДА да се добие.Интересно : значи, според тебе, сидата е болест којашто не се шири преку епидемија туку преку менување на разнополови партнери. Демек, ако имам жена и после ако имам маж - сите тројца “ќе фатиме“ сида дури и ако ниту еден од нас ја нема.
За погорното : сметаш дека хомосексуалците скокаат на се што мрда? Аман - ги направи змии : приближи им се и ќе те укасаат![]()
Ама знаеш дека лезбејките се исто така хомосексуалци, нели?
Кога ќе налетам на вакви глупости по Форуми, се прашувам зошто ли Земјава држи некои луѓе.
А што подразбираш ти под хомосексуалци? И ако може би те замолила ако може нешто да ни појасниш:
1.Зошто ги поддржуваш лезбејките и
2.Зошто не ги поддржуваш хомосексуалците (без разлика што подразбираш под тоа) ???