- Член од
- 7 јули 2009
- Мислења
- 1.228
- Поени од реакции
- 28
Aлмуниа напиша:Howard Webb might be refereeing on Sunday, but do not worry Arsenal fans, it could be worse - I could be playing.
Од секогаш не радувале вакви таленти кога сме потпишувале... исто беше и со Фримен го договоривме година или две пред да може да заигра за нас... но тоа е одлично, кога клубот има прв тим!
Соберете парталите, идеме и ние да помогнеме!
Јебига, а статистика на одбранети е Шчезни 76%, а Фабиански 71%. Јас сум задоволен со било кој од нив двајца како број 1. Сепак Шчезни брани во најлошата серија што ја има Венгер откога е менаџер на Арсенал.Забележав нешто интересно :
Шчезни - изиграни 15 и примени 19 гола во ЕПЛ минатата сезона.
Фабиански- изиграни 14 и примени 9 гола - | | -
Ниеден. Имаме доволно јака екипа, која може да се бори на сите фронтови.На недела и нешто до крајот на трансфер периодот, кој играчи мислите треба да бидат купени???
брат смени ја сликата и стави го стан кронке и управата пречкртана,овој месец сватив дека венгер не е целосно крив за тоа шо се случува во Арсенал,вината е 80% на управата.Манчестер денеска им ОДРЖА ЛЕКЦИЈА на Тотенхем, АМА најмногу од лекцијата треба да научи Венгер, ако може?!
СМОЛИНГ, ЏОНС, ЕВАНС, КЛЕВЕРЛИ, ВЕЛБЕК, АНДЕРСОН?!, Јанг Нани, Руни, Евра, Јанг, ДЕ ГЕА
Манчестер - Тотенхем 3-0
ЏЕНКИНСОН, РЕМЗИ, МИГЕЛ, Вермаелен, Сања, ФРИМПОНГ, Насри, РВП, Волкот, Аршавин, ШЧЕЖНИ
Арсенал - Ливерпул 0-2
Некој што не разбра?
Крањчар - Ставен е на трансфер листа во Тотенхем, само 10 милиони евра или фунти(не сум сигурен) бараат за него.. Денеска против Манчестер мислам дека од сите играчи на Тотенхем Крањчар најубаво изигра.На недела и нешто до крајот на трансфер периодот, кој играчи мислите треба да бидат купени???
Уште не сум убеден дека е така.брат смени ја сликата и стави го стан кронке и управата пречкртана,овој месец сватив дека венгер не е целосно крив за тоа шо се случува во Арсенал,вината е 80% на управата.