Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Ако е така на секоја желба на играчите да мора да се пуштаат за што служат договорите? Море ако сака Тотенхем може да го држи до крај на договор и Модриќ да седи, да ќути и да игра, а не ко пичка јавно секоја недела да го читаме.
Не се прави луд,освен една изјава на почеток на јули дека би сакал да игра во Челзи и во ЛШ,ништо друго не направи Лука.. Од кога тоа играчите се робови на тимовите,не смеат ли да си заминат ? Пример ти да си вработен во некоја фирма и утре да ти понудат за истата работа 3-4 пати поголема плата ке одбиеш ? :tapp::tapp:

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Очигледно гледаш премиер лига последниве 6 години.

Он топик: Кауард Веб суди у недела ебати среќата уште тоа фалеше...
Мнооооооооогу ме интересира колку коефициент ќе има Манчестер за победа, моментално е 1.50 никогаш не бил толку низок у последните 15 години...
Не последниве 6, туку последниве година ипол. :D До лани Арсенал беше по тоа препознатлив што стално правеше пресврти и не беше ич стабилен затоа и титулите бегаа.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
Хм,а нема еден куп судии кои судат анти-Јунајтед? Лесно е да се гледа едната страна.
Против сите клубови се прават судиски грешки исто како што има и судиски одлуки кои се во корист на клубот.
Не ме интересира мене за другите судии, конкретно на Арсенал против Манчестер ретко кој судија судел во корист на Арсенал, а никогаш ама никогаш Хауард Веб.
Уствари не треба бре од никоја корист да судат, нека си суди како што треба а не за еден или друг клуб. Нешто што највеќе мрзам е судиски грешки или мало фаворизирање/помагање на некој тим.
И чудно е и смешно како скоро секогаш кога суди Веб има некоја одлука против Арсенал.
--- надополнето: Aug 22, 2011 4:08 PM ---
http://therepublikofmancunia.com/should-chelsea-fans-fear-howard-webb-appointment/
Имало грешки и ќе има, јасно е тоа, ама факт е дека не судел секогаш за Јунајтед, како што прикажувате.
Јасно ама повеќето грешки на Веб се во полза на Јунајтед.

И ајде сеа вака едно прашање, ако искочи некој нов судија кој во секој ваш дуел против Ливерпул (а и против некој друг тим) ќе праи по некоја грешка (намерна или ненамерна не е битно) која му помага на другиот тим да дојде до победата, дали нема да се буните?

Криминално е тоа што Дауд и Веб му го прават на Арсенал последниве години, не го гледате Арсенал колку мене тоа е јасно ама затоа еве јас ви кажувам дека овие двајца судии се кошмар. Една у пет ја судат реално

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Не се прави луд,освен една изјава на почеток на јули дека би сакал да игра во Челзи и во ЛШ,ништо друго не направи Лука.. Од кога тоа играчите се робови на тимовите,не смеат ли да си заминат ? Пример ти да си вработен во некоја фирма и утре да ти понудат за истата работа 3-4 пати поголема плата ке одбиеш ? :tapp::tapp:
Зошто тогаш потпишал договор 5 години? За да замине уште наредната? Колку што е Леви е гомно што не го пушта Модриќ, толку е и Модриќ гомно што на сет памет јавно изразува дека сака да замине.

UnitedFan

Red Devil
Член од
15 август 2011
Мислења
140
Поени од реакции
44
Не ме интересира мене за другите судии, конкретно на Арсенал против Манчестер ретко кој судија судел во корист на Арсенал, а никогаш ама никогаш Хауард Веб.
Уствари не треба бре од никоја корист да судат, нека си суди како што треба а не за еден или друг клуб. Нешто што највеќе мрзам е судиски грешки или мало фаворизирање/помагање на некој тим.
И чудно е и смешно како скоро секогаш кога суди Веб има некоја одлука против Арсенал.
--- надополнето: Aug 22, 2011 4:08 PM ---

Јасно ама повеќето грешки на Веб се во полза на Јунајтед.
И ајде сеа вака едно прашање, ако искочи некој нов судија кој во секој ваш дуел против Ливерпул (а и против некој друг тим) ќе праи по некоја грешка (намерна или ненамерна не е битно) која му помага на другиот тим да дојде до победата, дали нема да се буните?

Криминално е тоа што Дауд и Веб му го прават на Арсенал последниве години, не го гледате Арсенал колку мене тоа е јасно ама затоа еве јас ви кажувам дека овие двајца судии се кошмар. Една у пет ја судат реално
Епа чим мразиш судиски грешки (а кои против Јунајтед ги имало милион) што е проблемот?
Нема совршено судење. Има компензација.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
Епа чим мразиш судиски грешки (а кои против Јунајтед ги имало милион) што е проблемот?
Нема совршено судење. Има компензација.
Која црна компензација бре? За што компензира Веб против Арсенал?
Проблемот е што на 4 од 5 натпревари кај што суди Веб, суди против Арсенал. Јасно ти е сеа што е проблемот?

Член од
8 август 2011
Мислења
91
Поени од реакции
67
Очигледно гледаш премиер лига последниве 6 години.

Он топик: Кауард Веб суди у недела ебати среќата уште тоа фалеше...
Мнооооооооогу ме интересира колку коефициент ќе има Манчестер за победа, моментално е 1.50 никогаш не бил толку низок у последните 15 години...
Gledam premier liga od mnogu porano taka da ne zbori na prazno. Gledam deka si navivac na Arsenal ama ocigledno ne razbiras sto imam pisano. Arsenal od sekogas imal dobra i ubava igra, eden period bea i ednostavno nepobedlivi ama ako ne im e denot, t.e. ako ne igraat kako sto znaat ne mozat da pobedat. Koga Arsenal pobedil a da imal uzasna igra, Mancester go pravi toa uste od 94 bar jas od togas navivam i go sledam. Moze nekoj ke rece na sreka, so losa igra, na sila ne e vazno pobeduval i osvojuval tituli. Za zal Arsenal ne go pravi toa, ne znam zasto, ne znam kako ali ne go pravi toa i toa e fakt. Arsenal moze da igra fantasticno i da pobedi 5 - 0, Arsenal moze da igra fantasticno da ima eden kup sansi i da pobedi 1 - 0, Arsenal moze da igra fantasticno da gubi 0 - 2 i da tepa 4 - 2, ama koga Arsenal ne igra ubavo, koga ja gresi sekoja topka togas ili gubi ili remizira i tuka gi gubi titulite. Ako stvarno realno ja pratis ligata go imas primeteno toa.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
А да го прочиташе линкот? Ја мислам ако ви пропадне трансферот на Модриќ, вие бројче да му дадете.

Башка дај бе не се правете слепи да му се сневиди, поготово од Челзи фановиве, знаете еве ако не другите МИНАТИОТ меч на ОТ дека ќе го јадевте едно 5-0 минимум ако не беше Веб да не ви исклучи 2 играча и да има 2 пенала за нас.
--- надополнето: Aug 22, 2011 5:39 PM ---
Ти благодарам што ме просветли, Кауард беше намерно напишано не сум неписмен.
Нормално дека коефициентот нема врска со судијата, ама мене на пример ми има врска кој суди против вас а Хауард Веб и Фил Дауд се двајцата судии кои не ги посакував.
И лани Веб судеше и уопште не го паметам по добро, а истото може да го потврдат и фановите на Ливерпул.
Не сакам да покренувам пак дебата за тоа пошто вие ќе одрекувате а сите ние ќе потврдуваме што и како е ситуацијата со Веб и со вас.
Каква е? Гол со рака признаен на Адебајор?

Дај ви се молам, разбирам на Ливерпул фанови да се бунат ама на Челзи и Арсенал воопшто не.

не се секирајте, нема шанса Веб да досуди и црвен и пенал и ако ги има во корист на Манчестер, се гледа каков притисок му нанесе јавноста лани па малце фалеше Челзи да извади 2-2 на Олд Трафорд со неговото судење.

В

Вори

Гостин
Ако е така на секоја желба на играчите да мора да се пуштаат за што служат договорите? Море ако сака Тотенхем може да го држи до крај на договор и Модриќ да седи, да ќути и да игра, а не ко пичка јавно секоја недела да го читаме.
Врска немаш,ама стварно безвезе збориш.
Ајде најди ми повеќе од две изјави на Модриќ летово каде што тој плаче да игра за Челзи?
Ако ми најдеш такви две,а да не се од goal.com и 24fudbal тогаш имаш гајба пиво од мене.Бива?

Awake

б.
Член од
30 декември 2007
Мислења
3.198
Поени од реакции
2.628
Врска немаш,ама стварно безвезе збориш.
Ајде најди ми повеќе од две изјави на Модриќ летово каде што тој плаче да игра за Челзи?
Ако ми најдеш такви две,а да не се од goal.com и 24fudbal тогаш имаш гајба пиво од мене.Бива?
Воопшто неќам да изритам некого и да мешам прсти, само незнам зошто воопшто и се иритираш на тоа дали Лука сакал/неќел, а кога сме кај тоа.. според датумиве, ова ќе му дојде како една изјава, али доста веродостојна поради истите кои ја пренеле.

http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2004862/Luka-Modric-exclusive-I-want-join-Chelsea.html

http://www.guardian.co.uk/football/2011/jun/17/luka-modric-tottenham-chelsea

http://www.telegraph.co.uk/sport/football/teams/tottenham-hotspur/8583195/Tottenham-Hotspur-midfielder-Luka-Modric-says-he-wants-to-leave-to-join-Chelsea-for-Champions-League-football.html

UnitedFan

Red Devil
Член од
15 август 2011
Мислења
140
Поени од реакции
44
Која црна компензација бре? За што компензира Веб против Арсенал?
Проблемот е што на 4 од 5 натпревари кај што суди Веб, суди против Арсенал. Јасно ти е сеа што е проблемот?
Не,не ми е јасно. И нема ни да ми биде.
А муабетот со компензацијата е што ако некој судија суди,те цитирам тебе против тимот,ќе има некој што ќе суди за тимот (намерно или ненамерно). И дали само кога игра Манчестер против Арсенал Веб прави грешки? Дали само на Арсенал им наштетил? НЕ. И на Јунајтед им има наштетено,а и на многу други тимови. Ние (Јунајтед) ради судиска грешка можеби изгубивме титула у 2010,па не цивкам во секој пост.

В

Вори

Гостин
Воопшто неќам да изритам некого и да мешам прсти, само незнам зошто воопшто и се иритираш на тоа дали Лука сакал/неќел, а кога сме кај тоа.. според датумиве, ова ќе му дојде како една изјава, али доста веродостојна поради истите кои ја пренеле.

http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2004862/Luka-Modric-exclusive-I-want-join-Chelsea.html

http://www.guardian.co.uk/football/2011/jun/17/luka-modric-tottenham-chelsea

http://www.telegraph.co.uk/sport/football/teams/tottenham-hotspur/8583195/Tottenham-Hotspur-midfielder-Luka-Modric-says-he-wants-to-leave-to-join-Chelsea-for-Champions-League-football.html
Една иста изјава е ова,само секој ден менувана и додавани се некои ситници.
Во временски период од 3-4 дена е ова,во тој период беше актуелно и тоа е тоа.
Модриќ не излагаше секој ден да кенка за да си замине од Тотенхем за разлика од некои кои облекуваа дресови од Барселона и уште милион други работи.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.636
Поени од реакции
22.671
Нема состави за Јунајтед и Тотенхем уште?
Очекувам добра игра, ама со малку голови. Мој тип: 1-0

Awake

б.
Член од
30 декември 2007
Мислења
3.198
Поени од реакции
2.628
Една иста изјава е ова,само секој ден менувана и додавани се некои ситници.
Во временски период од 3-4 дена е ова,во тој период беше актуелно и тоа е тоа.
Модриќ не излагаше секој ден да кенка за да си замине од Тотенхем за разлика од некои кои облекуваа дресови од Барселона и уште милион други работи.
Не ми беше воопшто поента, да ти ги „турам“ линковите.. Модрич најнормално си постапува и желбата за да игра во Челзи е сосема нормална, се додека се манифестира на нормален начин, како што тоа и го прави.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom