Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

T

Tetro

Гостин

Вреди да се погледне филмов а башка има и добри глумци. Колапсот на административниот систем во Америка и соочување со последиците од различни перспективи- вработен, директор и шеф на одделение.
Нема слика.Нема име.

T

Tetro

Гостин

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
645
Де бе, кај мене ја даде :) The Company men се вика филмот, со Бен Афлек, Кевин Костнер и Томи Ли Џонс.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Оти Io Sono e ланистер и ја затворил темата, овде ќе го ставам ова...

Game of Thrones' production expands to Croatia and Iceland

зошто не се симнаа неколку стотици километри подолу. :) Знам дека немаме замоци, али можеше на Беласица да се сними сцена со Калиси и 14 000 дотраки... :icon_lol:

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.629
Поени од реакции
59.505
Оти Io Sono e ланистер и ја затворил темата, овде ќе го ставам ова...

Game of Thrones' production expands to Croatia and Iceland

зошто не се симнаа неколку стотици километри подолу. :) Знам дека немаме замоци, али можеше на Беласица да се сними сцена со Калиси и 14 000 дотраки... :icon_lol:
Имате и тема Општи дискусии за серии, значи како оваа. IOsono ќе го префрлеше мислењево таму ама оние што го измислиле XenForo имаат интелегенција колку типот што му удираше ќотек на џуџето, a IOsono нема 10 минути за таа работа :)

Енивеј, им треба море за Дотраките па Јадранот е добра солуција, башка има многу острови сигурно нешто ќе искористат. Кај нас можеа од првата сезона за Дотраките да снимаат во Мариово, кој бил таму знае што зборувам :)

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Имате и тема Општи дискусии за серии, значи како оваа. IOsono ќе го префрлеше мислењево таму ама оние што го измислиле XenForo имаат интелегенција колку типот што му удираше ќотек на џуџето, a IOsono нема 10 минути за таа работа :)

Енивеј, им треба море за Дотраките па Јадранот е добра солуција, башка има многу острови сигурно нешто ќе искористат. Кај нас можеа од првата сезона за Дотраките да снимаат во Мариово, кој бил таму знае што зборувам :)
Eј, не сум ја приметил темата до сеа, I'm sorry. :rolleyes:

Да се надеваме дека понатаму ќе им „притреба“ некоја наша локација... :D

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Ај да замарам малку јас :)
Од пуста досада по дома одново читав што сте пишувале за филмовите во темата за тапчовците и сум ви нашол грешка :) Кај Бен Хур сте пишале дека освоил 11 оскари, бројка која потоа ја достигнал само Титаник......correct me if I`m wrong ама нели и Господарот на прстените - Враќањето на кралот освои 11 оскари?

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.629
Поени од реакции
59.505
Ај да замарам малку јас :)
Од пуста досада по дома одново читав што сте пишувале за филмовите во темата за тапчовците и сум ви нашол грешка :) Кај Бен Хур сте пишале дека освоил 11 оскари, бројка која потоа ја достигнал само Титаник......correct me if I`m wrong ама нели и Господарот на прстените - Враќањето на кралот освои 11 оскари?
Ѓаолот те тераше да чепкаш таму во ниедновреме? :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
И ја до пред малце го чепкав каталогот и ми текна еднаш сакав да ставам на темава нешто ама тогаш забораив...еве сеа пак ми текна :Р

Филмот The Downfall (Der Untergang) си има и своја веб страница и тоа фантастично направена http://www.downfallthefilm.com/

Спојлер: На кој не му е гледан филмот нека не стиска во synopsis : D

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.743
Поени од реакции
27.741
Tree of Life [Blu-ray] is now available to order from Amazon.

ahh ме попалија.. pre-order е

излага тек на 11 октомври :S

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

Kajgana Shop

На врв Bottom