Нема слика.Нема име.
Вреди да се погледне филмов а башка има и добри глумци. Колапсот на административниот систем во Америка и соочување со последиците од различни перспективи- вработен, директор и шеф на одделение.
Ете ја. И јас зедов да цитирам прееска, ама во цитатот се појави сликата.Нема слика.Нема име.
Кај мене вика:Ете ја. И јас зедов да цитирам прееска, ама во цитатот се појави сликата.
Referral Denied
You don't have permission to access "http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTQxMTgyNDc5M15BMl5BanBnXkFtZTcwMzk4OTM5Mw@@._V1._SY317_CR0,0,214,317_.jpg" on this server.
Reference #24.fd47a5c.1314020439.babbc
Е ова е веќе виша информатика за мене.Кај мене вика:
Имате и тема Општи дискусии за серии, значи како оваа. IOsono ќе го префрлеше мислењево таму ама оние што го измислиле XenForo имаат интелегенција колку типот што му удираше ќотек на џуџето, a IOsono нема 10 минути за таа работаОти Io Sono e ланистер и ја затворил темата, овде ќе го ставам ова...
Game of Thrones' production expands to Croatia and Iceland
зошто не се симнаа неколку стотици километри подолу. Знам дека немаме замоци, али можеше на Беласица да се сними сцена со Калиси и 14 000 дотраки...
Eј, не сум ја приметил темата до сеа, I'm sorry.Имате и тема Општи дискусии за серии, значи како оваа. IOsono ќе го префрлеше мислењево таму ама оние што го измислиле XenForo имаат интелегенција колку типот што му удираше ќотек на џуџето, a IOsono нема 10 минути за таа работа
Енивеј, им треба море за Дотраките па Јадранот е добра солуција, башка има многу острови сигурно нешто ќе искористат. Кај нас можеа од првата сезона за Дотраките да снимаат во Мариово, кој бил таму знае што зборувам
Ѓаолот те тераше да чепкаш таму во ниедновреме?Ај да замарам малку јас
Од пуста досада по дома одново читав што сте пишувале за филмовите во темата за тапчовците и сум ви нашол грешка Кај Бен Хур сте пишале дека освоил 11 оскари, бројка која потоа ја достигнал само Титаник......correct me if I`m wrong ама нели и Господарот на прстените - Враќањето на кралот освои 11 оскари?
Бетер......досадатаЃаолот те тераше да чепкаш таму во ниедновреме?