Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
MV5BMTQxMTgyNDc5M15BMl5BanBnXkFtZTcwMzk4OTM5Mw@@._V1._SY317_CR0,0,214,317_.jpg

Вреди да се погледне филмов а башка има и добри глумци. Колапсот на административниот систем во Америка и соочување со последиците од различни перспективи- вработен, директор и шеф на одделение.
Нема слика.Нема име.

Де бе, кај мене ја даде :) The Company men се вика филмот, со Бен Афлек, Кевин Костнер и Томи Ли Џонс.

Оти Io Sono e ланистер и ја затворил темата, овде ќе го ставам ова...

Game of Thrones' production expands to Croatia and Iceland

зошто не се симнаа неколку стотици километри подолу. :) Знам дека немаме замоци, али можеше на Беласица да се сними сцена со Калиси и 14 000 дотраки... :icon_lol:

Оти Io Sono e ланистер и ја затворил темата, овде ќе го ставам ова...

Game of Thrones' production expands to Croatia and Iceland

зошто не се симнаа неколку стотици километри подолу. :) Знам дека немаме замоци, али можеше на Беласица да се сними сцена со Калиси и 14 000 дотраки... :icon_lol:
Имате и тема Општи дискусии за серии, значи како оваа. IOsono ќе го префрлеше мислењево таму ама оние што го измислиле XenForo имаат интелегенција колку типот што му удираше ќотек на џуџето, a IOsono нема 10 минути за таа работа :)

Енивеј, им треба море за Дотраките па Јадранот е добра солуција, башка има многу острови сигурно нешто ќе искористат. Кај нас можеа од првата сезона за Дотраките да снимаат во Мариово, кој бил таму знае што зборувам :)

Имате и тема Општи дискусии за серии, значи како оваа. IOsono ќе го префрлеше мислењево таму ама оние што го измислиле XenForo имаат интелегенција колку типот што му удираше ќотек на џуџето, a IOsono нема 10 минути за таа работа :)

Енивеј, им треба море за Дотраките па Јадранот е добра солуција, башка има многу острови сигурно нешто ќе искористат. Кај нас можеа од првата сезона за Дотраките да снимаат во Мариово, кој бил таму знае што зборувам :)

Eј, не сум ја приметил темата до сеа, I'm sorry. :rolleyes:

Да се надеваме дека понатаму ќе им „притреба“ некоја наша локација... :D

Ај да замарам малку јас :)
Од пуста досада по дома одново читав што сте пишувале за филмовите во темата за тапчовците и сум ви нашол грешка :) Кај Бен Хур сте пишале дека освоил 11 оскари, бројка која потоа ја достигнал само Титаник......correct me if I`m wrong ама нели и Господарот на прстените - Враќањето на кралот освои 11 оскари?

Ај да замарам малку јас :)
Од пуста досада по дома одново читав што сте пишувале за филмовите во темата за тапчовците и сум ви нашол грешка :) Кај Бен Хур сте пишале дека освоил 11 оскари, бројка која потоа ја достигнал само Титаник......correct me if I`m wrong ама нели и Господарот на прстените - Враќањето на кралот освои 11 оскари?
Ѓаолот те тераше да чепкаш таму во ниедновреме? :)

И ја до пред малце го чепкав каталогот и ми текна еднаш сакав да ставам на темава нешто ама тогаш забораив...еве сеа пак ми текна :Р

Филмот The Downfall (Der Untergang) си има и своја веб страница и тоа фантастично направена http://www.downfallthefilm.com/

Спојлер: На кој не му е гледан филмот нека не стиска во synopsis : D

Tree of Life [Blu-ray] is now available to order from Amazon.

ahh ме попалија.. pre-order е

излага тек на 11 октомври :S

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom