acetetovo
Македонец!
- Член од
- 1 мај 2007
- Мислења
- 4.002
- Поени од реакции
- 2.375
Rolerkosteri, 3d kina, ezero zabavi sekoj vikend, klubovi, barovi i uste kup drugi zezalici kaj sto mozes da si pomines top.да не ве цитирам и дветеНезнам кај реков дека мојте се доселиле во Скопје.И тоа што го работат нема благе везе со средното нити со некоја вечерна школа.И нема врска дека тоа било друго време,татко ми бил дете кога Тито умрел,а 20 години живееме во оваа држава вајда не ви кажував како ме израснале во време коа не сум бил роден
Инаку зборев за децата..родителите нормално подобро им е таму ..али какви снобови се тие луѓе..Нити искачаат нити пријатели имаат за кој кур живеат не ми е јасно..Ако ви се живее така патот под нозе и не е толку тешко во странство да отидеш.
А дипломата важи,само зависи за што..Никој не е крив што сите идат на право и економски па уште ме прават будала дека ке умрам на математички факултети.Ете на електро дури и стипендии давала за им се запишат луѓето.
Sum izleguval(so devojkata) i doma, 500 gorivo, 1000 vecera i uste 1000 za pienje = 2500 na vecer, plata 10000 denari aj kazi mi kolkupati ce izlezes i ce se zabavuvas?
Ili ako vece izleguvas so stotce i visis kako snob cela vecer so edno pivo toa e ok.
Prijateli ce steknes kako i doma, ili ti si se rodil sose prijateli?