Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.042
Поени од реакции
2.130
Докажи им на другите дека е Премиер лига..а не тука разговараат за кој е геј и се навредуваат меѓу себе..ццц

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.714
Поени од реакции
11.963
Се надевам Болтон да изненади, па сега ќе видиме. Инаку будалава реши да остане ? Изгледа за месец дена пак ќе му се присака да си оди

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.638
Поени од реакции
22.674
Дупли јузери, пцуење, мајки шајки.....
Ми мириса на бан. И тоа перманентен.

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Море извињавајте деца, која беља ме снајде.

Иначе, очекувам Сити да го наполни Болтон.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Само бот ко Манчини може да не го игра Џонсон во прва постава. Измислен е за Премиер Лига со брзината негова. Со повеќе игра може и да се подобри многу, многу повеќе. Да направи трансфер во Шпанија би експлодирал ама како што ми изгледа е мирен дечко и не „галами“. Ако игра во Шити многу го почитувам.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.741
Поени од реакции
43.883
Абе ништо посебно, само со црвен картон се држеа против копачиве, ама успеа Џонс да ум го вдене и толку. Квит. 1:1
Што е најболно од се, црвениот баш и не беше црвен.. А и не беше тоа пенал за Стоук.. Фаулот, ако уопште го имаше) беше надвор од шеснаесетникот.. И мене ми падна мака за Норвич, но тоа е.. Исто така вчера на Сандерленд - Њукасл имаше огромна грешка од Веб.. Не досуди чист пенал и со тоа не му даде чист црвен на Ларсон, кој со рака ја удри топката на линијата од голот на Сандерленд.. Пак почнаа мизерно судиите..

Ајде сеа сите за Болтон! :D

UnitedFan

Red Devil
Член од
15 август 2011
Мислења
140
Поени од реакции
44
Само бот ко Манчини може да не го игра Џонсон во прва постава. Измислен е за Премиер Лига со брзината негова. Со повеќе игра може и да се подобри многу, многу повеќе. Да направи трансфер во Шпанија би експлодирал ама како што ми изгледа е мирен дечко и не „галами“. Ако игра во Шити многу го почитувам.
Исто.И покрај "ѕвездите" на Сити,ја мислам дека он им е најдобар играч.Греота што мора да грее клупа скоро секоја утакмица.

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.042
Поени од реакции
2.130
Од кај манчестер сити ископаа црвени дресови со црно бе? ццц ..

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Такви му биле гостинските пред неколку децении ако не се лажам,и сега пак ги вратија.

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.042
Поени од реакции
2.130
Сакат титули колку нас, стадионот им се вика Јунајтед...па да бидат комплетни бе брат

:icon_mrgr:
ХЕХЕ..инаку поентата ми беше дресовите идат по знакот..па они имаат син знак ..па од кај црвени дресови :D

A

apidrone

Гостин
Болтон vs. Вардар :D Иначе како да ги гледам на Сопкаст?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
ХЕХЕ..инаку поентата ми беше дресовите идат по знакот..па они имаат син знак ..па од кај црвени дресови :D
Мислам дека пред 40 год. така нешто го освоиле ФА купот со тие дресови и поради тоа. Мене на Шкендија ме потсеќаат :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom