Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Пошто си имаме транспарентна држава еве ќе постирам овде што Чомбета ми го прати по ПП по нашава дискусија за кој бил мајмун.

Драги Чомбе, ич кур мене не ме боли зошто ти е првиот јузер блокиран. Што и да била причината сигурно морала да биде доволно ретардирана за да ти биде блокиран.

И од што се расправаше со 50 души изгледа не виде кој што ти пишува па си помисли дека јас сум се запалил за нешто. Јас нити Торес спомнав нити се навредив од сликата нити бутур. Само се лупнав до дискусијата и те прочитав ко селски буквар. Нити те навредив со нешто (пред ти да ме навредиш). Кои провокации, па ти мене не ме провоцираше со ништо. Очито јас тебе те испровоцирав па ти почна да ми ебаваш и мајки и шајки.

Среди си го тоа едноклеточниот систем од мозок во главата, не за мене, за другите на форумов. Лудак.

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428

Упорен мажјак. Браво.

Кој муабет јас го правам тој ми вика што да се очекувало од Фан на Лузерпул и немало да видам титула. А ако бев на Фулам фан? Сурови реалности, живеење во минато... да плачам или да се смеам?

Јас едно, он Торес, Лузерпул, титули. Не ставам јас фанови на јунајтед на игнор, туку тебе. Без разлика чиј фан си, ама тоа ти не разбираш.

Шала на страна и ти завидувам. Кој што и да ти каже и каква глупост ти да треснеш мозокот твој не регистрира и се му е мед и млеко цело време. Ај остави ме на раат сега.
--- надополнето: Aug 21, 2011 2:18 PM ---
Се извинувам на модераторот кој ќе мора да ги чита овие глупости ама ме фати инат, а и ептен досаден ден денеска.

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.568
Поени од реакции
4.231
BOLTON: Jaaskelainen, Steinsson, Cahill, Knight, Robinson, Eagles, Muamba, Reo-Coker, Petrov, K Davies, Klasnic... Subs: Bogdan, Alonso, M Davies, Blake, Pratley, Wheater, Blakeman /// MAN CITY: Hart, Richards, Kompany, Lescott, Kolarov, Barry, Milner, Y Toure, Silva, Dzeko, Aguero... Subs: Pantilimon, Zabaleta, Johnson, Savic, Clichy, Tevez, Balotelli

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Да ти се плукнам во среќата на Норвич, и да _________________ (секој погрден збор) за Стоук. За малку новајлииве...

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Абе ништо посебно, само со црвен картон се држеа против копачиве, ама успеа Џонс да ум го вдене и толку. Квит. 1:1

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Абе ништо посебно, само со црвен картон се држеа против копачиве, ама успеа Џонс да ум го вдене и толку. Квит. 1:1
Јас реков да не си викнаа со маванје па да сум пропуштил нешто :)

п.с. туку не играа Барса и Реал, па мавање да има :)

UnitedFan

Red Devil
Член од
15 август 2011
Мислења
140
Поени од реакции
44
BOLTON: Jaaskelainen, Steinsson, Cahill, Knight, Robinson, Eagles, Muamba, Reo-Coker, Petrov, K Davies, Klasnic... Subs: Bogdan, Alonso, M Davies, Blake, Pratley, Wheater, Blakeman /// MAN CITY: Hart, Richards, Kompany, Lescott, Kolarov, Barry, Milner, Y Toure, Silva, Dzeko, Aguero... Subs: Pantilimon, Zabaleta, Johnson, Savic, Clichy, Tevez, Balotelli
Интересно.Мислам дека комшиите нема да земат три бода.Жилави се Болтон + на домашен играат.

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
На твое барање Чомбе.

Данас и никад више. Ти си безнадежен случај. Ако сум јас искомплексиран, барај си збор за да ја опишеш твојата психичка состојба. Пиши си уште ако сакаш, јас завршив. Досадно ми е денес ама до толку не.

А и фор д рекорд, јас на избеганиов не му одговорив на ниту една ПП. Само овде.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.714
Поени од реакции
11.963
А кога ќе помислам дека од мене се жалеше едно време ми иди да ти врзам 2-3 воспитни :D

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Ми се повраќа од дискусијата, нека земат модераторите нека бапнат по некој бан да се исчисти некое време "ѓубрето" од оваа тема

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
А кога ќе помислам дека од мене се жалеше едно време ми иди да ти врзам 2-3 воспитни :D
Абе ти си само хиперактивен, тоа му се дешава на секого, и не е воопшто толку сериозно како пријателов. :D

UnitedFan

Red Devil
Член од
15 август 2011
Мислења
140
Поени од реакции
44
Луѓе,темата е Премиер Лига...
Ајде прогнози за Болтон-Сити.

Статус
Затворена за нови мислења.