Каков мобилен користите во моментов?

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
motorolac12116171.jpg

Како прво телефонов нема ништо, ама баш ништо на него...Има две игри единствено, нема камера или пак интернет... само смс и јавување.. Има еден голем плус... трескај го во ѕид, фрлај го, играј фудбал ако сакаш со него, НЕМА ДА СЕ СКРШИ.. Ете тоа е мојот верен пријател.. Сите ми велат да го сменам,ама мене ми е супер.. :)

Моментално користам Nokia E75, зошто Samsung Wave S533 ми се расипа и е на сервис :S

Nokia E75

e75x2.jpg

Samsung Wave S5330

samsunprp.jpg

227735_f260.jpg

Sony Ericsson W580i​

Има и подобри не велам не, ама никогаш сум немал никаков проблем ни со камера, ни со звучник,​
со микрофон, со тастатура, апсолутно ништо. :)
  • Eкран: 262.144 бои TFT екран
  • Мрежа: GSM/GPRS/EDGE
  • Камера: 2Mpixel Камера, Дигитален зум 4х, Видео снимање
  • Музика: ТrackID(TM), Walkman(ТМ), MegaBass(ТМ),Bluetooth(TM) stereo, Shake Conrtol.
  • Интернет: NetFront(TM)-пребарувач.
  • Забава: Радио - FM со RDS, 3D игри, Јаvа, Гледање видео клипови на телефонот
    без претходно симнување од интернет, исто и гледање на претходно снимани клипови.
  • Поврзување: PictBridge, Bluetooth(TM), USB mass storage, USB support.
  • Пораки: Е-mail, Предвидливо внесување на текст, СМС, ММС, Праќање на звучни пораки.
  • Koмуникација: Спикерфон, Вибрации.
  • Дизајн: Позадинска слика по ‘‘ваша мерка‘‘, Позадинска анимација.
  • Организер:Белешки , Taјмер, Режим во лет, Аларм, Именик, Стоперка(Штоперица), Календар, Потсетувач,Календар, Калкулатор.
  • Меморија: 12 MB внатрешна, Мемориска картица Micro(TM) M2.

Ако нешто од се ова не ви е познато прашајте ќе ви објаснам.... ;)

1. Како примарен од вчера HTC Legend ... камен телефон :)

106807-htc-legend.jpg

2. T-Mobile Pulse White

pulse-pl1.jpg

3. Nokia N95 8GB

nokia-n95-8gb-review.jpg

4. Sony Ericsson T700

Sony-Ericsson-T700-5.jpg

5. Sony Ericsson W880

sony_ericsson_w880.jpg

6. Sony Ericsson W300

125757-sony-ericsson-w300-9257.jpg

7. Samsung E250

samsung_e250_black.jpg

8. BlackBerry 8100 Pearl White

2008214413295646.jpg

Како си задоволен од nokia n8

prezadovolen sum druze sovrsen sklop na hardverot i softverot ( ako preferiras symbian, kako mene ) od nokia znaci dobivas super telefon , digitalen aparat , hd kamera , muzicki pleer , pda organizer , gps navigator itn itn ... baska i citav po forumi za nea koga ja sporeduvale so iphone 4 dobila povisoki ocenki za mn reaboti kao podobar multitasking , foto - video , text input solution , za ekranot , baterijata isl. so sto i celokupnata ocenka bila povisoka ... e sea neznam zasto praele sporedbi pomegju telefon so symbian i android ama jbg oni se strucnjacite pa ... e imase komentar od nekoi deka mozelo da se iskoristi i pobrz procesor i poise ram da mu staele ama strucnjacive odgovorile deka taka bi bil samo poskap i deka ova so sto raspolaga sega vo odnos na procesorot i ram memorijata mu se sosema dovolni da raboti perfektno ... samo ja sum u plan da mu napraam update na symbian-ot od 3^ u 3^-anna, u princip simbianot e ist edino so anna malce pobrzo raboti browsing-ot i pointeresna e so toa grafickite zaebancii ikonite i sl...

Samsung GALAXY S наполнет со

«« §tock Od-€x JVR with ©Stock+ v1.41 on ®TW Louncher 4.5 »» @ Semaphore 1.60b1 #2900 Quadrant

htc-sensation-4g.jpg

HTC Sensation,од пред неколку дена!

Nokia XpressMusic 5800. Супер телефонче, многу меморија и што е најважно, вади ептен добар звук и е совршен за слушање музика. That's all I need anyway.

Користам LG GU230 & Samsung Corby. Телефоните ги користам само за зборење и не ми треба некој iPhone/HTC, само батерија да ми држи. GU230 5-6 дена тера батеријата, а Corby 2-3 дена, така да задоволен сум од нив. Што постар телефон, што поиздржлива батерија.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom