Како прво телефонов нема ништо, ама баш ништо на него...Има две игри единствено, нема камера или пак интернет... само смс и јавување.. Има еден голем плус... трескај го во ѕид, фрлај го, играј фудбал ако сакаш со него, НЕМА ДА СЕ СКРШИ.. Ете тоа е мојот верен пријател.. Сите ми велат да го сменам,ама мене ми е супер..
Забава: Радио - FM со RDS, 3D игри, Јаvа, Гледање видео клипови на телефонот
без претходно симнување од интернет, исто и гледање на претходно снимани клипови.
Поврзување: PictBridge, Bluetooth(TM), USB mass storage, USB support.
Пораки: Е-mail, Предвидливо внесување на текст, СМС, ММС, Праќање на звучни пораки.
Koмуникација: Спикерфон, Вибрации.
Дизајн: Позадинска слика по ‘‘ваша мерка‘‘, Позадинска анимација.
Организер:Белешки , Taјмер, Режим во лет, Аларм, Именик, Стоперка(Штоперица), Календар, Потсетувач,Календар, Калкулатор.
prezadovolen sum druze sovrsen sklop na hardverot i softverot ( ako preferiras symbian, kako mene ) od nokia znaci dobivas super telefon , digitalen aparat , hd kamera , muzicki pleer , pda organizer , gps navigator itn itn ... baska i citav po forumi za nea koga ja sporeduvale so iphone 4 dobila povisoki ocenki za mn reaboti kao podobar multitasking , foto - video , text input solution , za ekranot , baterijata isl. so sto i celokupnata ocenka bila povisoka ... e sea neznam zasto praele sporedbi pomegju telefon so symbian i android ama jbg oni se strucnjacite pa ... e imase komentar od nekoi deka mozelo da se iskoristi i pobrz procesor i poise ram da mu staele ama strucnjacive odgovorile deka taka bi bil samo poskap i deka ova so sto raspolaga sega vo odnos na procesorot i ram memorijata mu se sosema dovolni da raboti perfektno ... samo ja sum u plan da mu napraam update na symbian-ot od 3^ u 3^-anna, u princip simbianot e ist edino so anna malce pobrzo raboti browsing-ot i pointeresna e so toa grafickite zaebancii ikonite i sl...
Nokia XpressMusic 5800. Супер телефонче, многу меморија и што е најважно, вади ептен добар звук и е совршен за слушање музика. That's all I need anyway.
Користам LG GU230 & Samsung Corby. Телефоните ги користам само за зборење и не ми треба некој iPhone/HTC, само батерија да ми држи. GU230 5-6 дена тера батеријата, а Corby 2-3 дена, така да задоволен сум од нив. Што постар телефон, што поиздржлива батерија.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.