Навивачки групи во Македонија!

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
^ Те молим најди ми друг клип кј што ја пеете првата песна. Или па ја слушнавте у вторникот, па и вие одма а??? А ја се чудим зошто стандардно има по 10 балисти на ваша трибина, на секоја утакмица на Тетекс :pos::pos::pos:
Иначе ова не дека сте ја украле од нас, ама како увек една утакмица после нас пеете исти песне???

Член од
19 мај 2010
Мислења
2.124
Поени од реакции
324
^ Те молим најди ми друг клип кј што ја пеете првата песна. Или па ја слушнавте у вторникот, па и вие одма а??? А ја се чудим зошто стандардно има по 10 балисти на ваша трибина, на секоја утакмица на Тетекс :pos::pos::pos:
Иначе ова не дека сте ја украле од нас, ама како увек една утакмица после нас пеете исти песне???
o glup ova pesna nie za prv pat go peevme od natprevarot Shkendija-partizan ke ti najdem i klpice pokasno i da vidite koj od kogo krade... ;)
navivate be vie ? aj daj klipce da vidim kako ste navivale posledniot natprevar vo turnovo ?ili so metalurg ?
pa davaj barem nekoja snimka da gledame so Ohrid ili nema sto da stavas ? :)

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
^ Нема што да ти давам на тебе, за со Охрид прашај ги другарите што редовно ида на Тетекс за да науча нешто. Создравје!

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Оваа се пее уште кога игравме против Партизан така да не се возбудувајте многу.

Член од
19 мај 2010
Мислења
2.124
Поени од реакции
324
Оваа се пее уште кога игравме против Партизан така да не се возбудувајте многу.
samoubistvo

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.530
Поени од реакции
29.060
Наредна провокација, од било кој член - бан. Преку таквото од Адем Јашари и Балистите ми се смачи да читам за нив !

Член од
19 декември 2010
Мислења
246
Поени од реакции
296
Најдобра навивачка група во Македонија -Numero uno(y)
Кумани Куманово на тренинг на КК Куманово пред неколку дена

Член од
5 април 2011
Мислења
1.920
Поени од реакции
925
оваја песна лозари ја пејат добри 3 години :)
знам ја учевме во автобус на пат за охрид со амак :unsure:

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
Кај нас сите стануваат "најдобри" со 1 сезона навивање.....

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.374
Поени од реакции
4.918
Најдобра навивачка група во Македонија -Numero uno(y)
Кумани Куманово на тренинг на КК Куманово пред неколку дена
Немам ништо против Кумани и Фемили Аеродром ниту сум член на некоја навивачка група, али некогаш мора да се демантира и со факт да се кажи дека Кумани не се најдобрите навивачи.
Доказ -

П.С. темата е фудбал али морав да реплицирам..

Член од
27 август 2009
Мислења
899
Поени од реакции
158
hahaha pred nekoj den si pisal ovaa??? a da te prasam kaj bevte vie vcera?????
Нема да се ваѓам на топло време,слаб Тетекс(правиот навивач не се ваѓа на ова)само ќе кажем проблеми меѓу нас у групата кои се надеваме дека ќе се средат у брзо време.

Член од
22 мај 2011
Мислења
255
Поени од реакции
93
Нема да се ваѓам на топло време,слаб Тетекс(правиот навивач не се ваѓа на ова)само ќе кажем проблеми меѓу нас у групата кои се надеваме дека ќе се средат у брзо време.
plus nie imame so sto da se vadime (ramazan e 16 casa bes pienje voda bez jadenje i vo vakva vrucina ne moze da izdriz) i zatoa mili moj drugar go znas toj zbor prvo cisti go svojot dvor posle zbori za drgite

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom