uzivaj si vo atmosferata sto go praevme nie sred Skopje i da ti kazam ova e tretiot pat samo od ova sezona 2011/2012 sto doagame vo SkopjeСтварно јака подршка, од 9 минути видео, 8 минути е оооооо љаљаљаљаља
uzivaj
uzivaj si vo atmosferata sto go praevme nie sred Skopje i da ti kazam ova e tretiot pat samo od ova sezona 2011/2012 sto doagame vo SkopjeСтварно јака подршка, од 9 минути видео, 8 минути е оооооо љаљаљаљаља
o glup ova pesna nie za prv pat go peevme od natprevarot Shkendija-partizan ke ti najdem i klpice pokasno i da vidite koj od kogo krade...^ Те молим најди ми друг клип кј што ја пеете првата песна. Или па ја слушнавте у вторникот, па и вие одма а??? А ја се чудим зошто стандардно има по 10 балисти на ваша трибина, на секоја утакмица на Тетекс
Иначе ова не дека сте ја украле од нас, ама како увек една утакмица после нас пеете исти песне???
^ Те молим најди ми друг клип кј што ја пеете првата песна. Или па ја слушнавте у вторникот, па и вие одма а??? А ја се чудим зошто стандардно има по 10 балисти на ваша трибина, на секоја утакмица на Тетекс
Иначе ова не дека сте ја украле од нас, ама како увек една утакмица после нас пеете исти песне???
samoubistvoОваа се пее уште кога игравме против Партизан така да не се возбудувајте многу.
оваја песна лозари ја пејат добри 3 години^ Те молим најди ми друг клип кј што ја пеете првата песна. Или па ја слушнавте у вторникот, па и вие одма а??? А ја се чудим зошто стандардно има по 10 балисти на ваша трибина, на секоја утакмица на Тетекс
Супер..продолжете такаНајдобра навивачка група во Македонија -Numero uno
Кумани Куманово на тренинг на КК Куманово пред неколку дена
hahaha pred nekoj den si pisal ovaa??? a da te prasam kaj bevte vie vcera?????Најјаките навивачи на балканот...10 души,мн се разочарав
Немам ништо против Кумани и Фемили Аеродром ниту сум член на некоја навивачка група, али некогаш мора да се демантира и со факт да се кажи дека Кумани не се најдобрите навивачи.Најдобра навивачка група во Македонија -Numero uno
Кумани Куманово на тренинг на КК Куманово пред неколку дена
Нема да се ваѓам на топло време,слаб Тетекс(правиот навивач не се ваѓа на ова)само ќе кажем проблеми меѓу нас у групата кои се надеваме дека ќе се средат у брзо време.hahaha pred nekoj den si pisal ovaa??? a da te prasam kaj bevte vie vcera?????
plus nie imame so sto da se vadime (ramazan e 16 casa bes pienje voda bez jadenje i vo vakva vrucina ne moze da izdriz) i zatoa mili moj drugar go znas toj zbor prvo cisti go svojot dvor posle zbori za drgiteНема да се ваѓам на топло време,слаб Тетекс(правиот навивач не се ваѓа на ова)само ќе кажем проблеми меѓу нас у групата кои се надеваме дека ќе се средат у брзо време.