Сладоледџија
Ванила & Чоколадо
- Член од
- 8 декември 2009
- Мислења
- 14.458
- Поени од реакции
- 11.917
Aбе зашто на Матри му дале дрес со бр. 33 кога негов број е 32
Прво место.......фала.Дечки какви амбиции имате за ова сезона?На кое место се надевате?фала....
Не се будали, ништо подолу од прво.Да влеземе во Лига на шампиони
32 е види убоAбе зашто на Матри му дале дрес со бр. 33 кога негов број е 32
Меси е дете од фудбалската школа на Барса и воопшто не е купен од нивна страна додека ние нашите деца ги даваме на други тимови за да може да игра дрводелец како Мартинез. Со кој памет го дадоа Џовинко? Не викам дека Џовинко е Меси ама за Мартинез е Меси 100%.Стварно бе, или Меси или Роналдо нека се донесат, пошо све остало не е за во Јуве...
Повели убав муабет за Џовинко,Меси е дете од фудбалската школа на Барса и воопшто не е купен од нивна страна додека ние нашите деца ги даваме на други тимови за да може да игра дрводелец како Мартинез. Со кој памет го дадоа Џовинко? Не викам дека Џовинко е Меси ама за Мартинез е Меси 100%.
Во ред, затоа кај нас останаа играчи кои и тоа како ги "бива": Амаури, Јакинта, Мартинез, Гросо, Барзаљи, Григера а Марота ќе се потруди да ги комплетира со уште неколку "ѕвезди" од екипи како Болоња, Чезена итн.Повели убав муабет за Џовинко,
повеќе немам нерви да објаснувам зошто не го бива.
http://www.thehardtackle.com/2010/the-curious-case-of-sebastian-giovinco/
Да речиш дека Амаури нема талент е ств нз ...Проблемот не беше Амаури проблемот беше Јуве ....Чоекот сегде дава голови и то даде колку Матри во Јуве толку тој во Парма само во Јуве не дава...едноатавно не му лежеше тактиката тоа е тоа ..Барзаљи е добар играч да го имаш на клупа не гледам каде е проблемот тука ....Разбирам некој да ги мрази потезите на Марота ама до толку е ...нзВо ред, затоа кај нас останаа играчи кои и тоа како ги "бива": Амаури, Јакинта, Мартинез, Гросо, Барзаљи, Григера а Марота ќе се потруди да ги комплетира со уште неколку "ѕвезди" од екипи како Болоња, Чезена итн.
Кажи ми колку други екипи реши, освен Јуве?Да бе, не го бива, ама лани колку пати не' реши?
Не зборам јас од инает, од што не го сакам Марота. Еве на пример, што не кажам нешто за Вучко или Видал, или Матри. Си има и Марота светли моменти ама за жал тие се многу ретки. Не работата во тоа да земеш некој кој има желба да го носи дресот на Јуве без разлика дали има квалитет и си завршил работа. Еве и јас сакам да го носам, па што не ме купат?Да речиш дека Амаури нема талент е ств нз ...Проблемот не беше Амаури проблемот беше Јуве ....Чоекот сегде дава голови и то даде колку Матри во Јуве толку тој во Парма само во Јуве не дава...едноатавно не му лежеше тактиката тоа е тоа ..Барзаљи е добар играч да го имаш на клупа не гледам каде е проблемот тука ....Разбирам некој да ги мрази потезите на Марота ама до толку е ...нз
PaskvatoКажи ми колку други екипи реши, освен Јуве?
Од 7 гола пола на Јувентус му ги даде!
Не зборам јас од инает, од што не го сакам Марота. Еве на пример, што не кажам нешто за Вучко или Видал, или Матри. Си има и Марота светли моменти ама за жал тие се многу ретки. Не работата во тоа да земеш некој кој има желба да го носи дресот на Јуве без разлика дали има квалитет и си завршил работа. Еве и јас сакам да го носам, па што не ме купат?
Сите овие играчи освен Мартинез ги донесе Секо,така да криви го него не играчите,они не се криви,толку им е капацитетот,и случајно сите овие играчи денес се на трансфер листа.Во ред, затоа кај нас останаа играчи кои и тоа како ги "бива": Амаури, Јакинта, Мартинез, Гросо, Барзаљи, Григера а Марота ќе се потруди да ги комплетира со уште неколку "ѕвезди" од екипи како Болоња, Чезена итн.