Фан Клуб: Јувентус

Член од
29 август 2009
Мислења
291
Поени од реакции
405
Супер играч е Гуардадо,не ми е јасно како до сега ниеден поголем тим не се заинтересира за него.. Еве една негова мајсторија:
Башка како што испадна Депоритво не би требало да има проблем

Член од
11 октомври 2010
Мислења
1.104
Поени од реакции
359
др SKY и Маркети известуваат дека трансферите на Марота ке се : Giacherinni,Elia, Alex
Giacherinni ako dojde ke bide za na klupa ( inace ne e los bash Cesena ja sledev mn sezonata mn mi napravi merak uste od prvo kolo so Roma nereseno koga zavrsi :) a coekot trcase ko lud)
e sega ovoj Ilija posle izjavata nejkam da go vidam :cenzura:
a za Alex slobodno doagaj prijatele :D

A

apidrone

Гостин
Алекс се слушнал со Диего и со Амаури, затоа што му се сонародници кои играле/играат во Јуве :) Ти да потпишеш за Интер, кого прв ќе прашаш било што?

С

сашенко

Гостин
Сигурно не пофалил Диего а и Амаури :pos:.Посебно Амаури кој се наполни пари а ништо не напраи, така само му минаа годините кај нас.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.766
Поени од реакции
17.686
Giacherinni ako dojde ke bide za na klupa ( inace ne e los bash Cesena ja sledev mn sezonata mn mi napravi merak uste od prvo kolo so Roma nereseno koga zavrsi :) a coekot trcase ko lud)
e sega ovoj Ilija posle izjavata nejkam da go vidam :cenzura:
a za Alex slobodno doagaj prijatele :D
Никој од нас не сака да го види но ни треба ужасно

Тој да не мисли дека ке игра со нив во Јуве? :vozbud:
хахаха не голманот Маркети туку експертот на SKY =)

Член од
13 јули 2010
Мислења
1.373
Поени од реакции
1.596
Пренос некој да не дава од нашиве вечер ? нешто не забележав дека на МТВ ке вршат пак пренос ...

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Се повеќе и повеќе ми прави Видал мерак .. Али дечки го заборавивме Красиќ.. Нешто не е во форма :(

F

FuckYouAll

Гостин
Ако Марота зема еден од Рамирез од Болоња и црнчугана од Хамбург, јас сум за Рамирез, тој не ни го вреѓаше клубот а и нема лоша статистика како за 20 годишен крилен напаѓач кој игра во Сериа А.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.766
Поени од реакции
17.686
--- надополнето: Aug 20, 2011 10:38 AM ---

Mozeme i bez nego ke krpime so pasquato i pepe ali toa gomno u ekipa da ne go vidam :)
Знам и јас така мислам ........... Јас би го ставил Paolo De Ceglie како лево крило ако не купиме никој ...

Член од
9 март 2011
Мислења
1.944
Поени од реакции
905
Дечки какви амбиции имате за ова сезона?На кое место се надевате?фала....

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
Пријавените играчи за наредната сезона
JUVE, ECCO I NUMERI Questo l’elenco completo:

1 Buffon 2 Motta 3 Chiellini 5 Pazienza 6 Grosso 7 Pepe 8 Marchisio 9 Iaquinta 10 Del Piero 11 Amauri 13 Manninger 14 Vucinic
15 Barzagli 16 Ziegler 18 Quagliarella 19 Bonucci 20 Toni 21 Pirlo 22 Vidal 23 Grygera 25 Martinez 26 Lichtsteiner 27 Krasic 29 De Ceglie
30 Storari 32 Matri 33 Sorensen 34 Marrone 36 Pasquato
секако мислам дека овај не се конечни пријавени играчи ке има промени така бар најави Марота дека ке земиме уште играчи до крај на овај прелазен рок

Kajgana Shop

На врв Bottom