Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Инцидент имаше на трибината кај што бев јас заради едно дете што се качи на ограда да се поздрави со еден од играчите немам поима кој беше :cuc: И у тој момент некој постар човек околу 50-60 години се качи да го мава детето зашто се качи на ограда, ко демек нешто ке ја бутнел (ТАКА РАЗБРАВ) после џандари го повлекоа детето и тој човекот, после разбрав дека бил брат на газдата на клубот (ШПАНСКА СЕРИЈА :icon_mrgr:) почна да не пцуе сите што бевме на таа трибина и нормално не издржавме па надвор имаше некоја мала фрка али џандариве разделија брзо. Иначе детето немаше ни 15 години. Права сељачана :tapp: Не е битно тоа битно е дека Вардар победи, па ајде и дупла круна да дочекаме! :)
Ване бил тој, кој е од Лисиче знае за кој зборам, али го знаат и драчевчани може... Само си барал рчка, не дека му сметало тоа....

^ ^ малце се потсетува на времето коа правеше што сака низ лисиче со брат му и баграта:) малце се смирија откако го уапсија брат му па сеа се навртил на деца тепање..

Имате поише слики да видам и ја малце ....шо ЦИСТЕРНИ се..

Комита Ултрас барем ти знаеш какви се работите,дај кога ставате слики заматете ги фаците..а повеќе слики за едно пола саат
--- надополнето: Aug 17, 2011 9:02 PM ---
--- надополнето: Aug 17, 2011 9:12 PM ---
img7040y.jpg

img7039h.jpg

img7083u.jpg

За повеќе слики и извештај посетете го www.komiti.org

Честито и од мене, па дај боже финале Тетекс-Вардар, кој спектакл би било тоа... :)
А за Комити :icon_lol::icon_lol: Секоја чест, вака се покажува љубов спрема клуб ! :)

index.php

Нека ни се множат победите :)
Следен противник Ренова. Гипсариве би требало да ни бидат лесен залак барем на домашен терен. Конечно олчекувам да се распуцаме и на еден меч од првенството. Ајде нека пукне првата петарда годинава :D

Едно прашање момци.Дали знаете каде можам да купам дрес од Вардар и колку пари ќе ме кошта?
Донеле сега брзо во ОРКА, 1.200 денари биле, ама пуштиле само мала количина за да видат дали ќе има заинтересирани. Дресовите ги снемало одма, пламнале, така да сега се очекува во септември да бидат официјално на продажба низ сите продавници на ОРКА. :D
Сега за сега се продаваат само од оние за загревање наичките со портокалова боја!

Кога е ждрепката? Знам Работнички ке игра на 4-5 септември па ваљда тогаш?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom