Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Комити како група се има пројдено,али ова не.Не знам дали некој друг во светот навивал на цистерни качен.Од сега не сме веќе Комити.Цистерна Бојс 2011 !!!

Комити како група се има пројдено,али ова не.Не знам дали некој друг во светот навивал на цистерни качен.Од сега не сме веќе Комити.Цистерна Бојс 2011 !!!

Za Vardar i se e mozno :)

Какво гостовање :pos:
не пречекаа поише џандари од домашни гледачи. Ни беа дадени само 25 карти како што беше најавено, толку и луѓе влегоа на трибина. Ние другите отидовме од страна,кај што има ко влез некој друг за амбулантско возило така нешо. Али не избркаа џандарите од тамо нез зашо,и ги видовме 2те цистерни позади едниот гол. Се качивме на нив навивавме :pos: Иако стварно беше тешко да се искоординираат 3 групи од 3 различни страни, така да повеќе скандиравме. На моменти и воопшто не навивавме. Релаксирачки,доста заебанции имаше. Голот падна од изведен корнер или слободен со глава. Вториот беше добра акција, Петров го издрибла и голманот и го даде голот. Третиот исто добра акција, Петров мислам асистираше до 6ката, празен гол погоди.Домаќините скоро и да немаа некоа шанса ко шо памтам. Ние имавме плус уште некоа шанса, 1 или 2 стопроцентни. На крај кога си идевме имаше мала тензија со Лисичаните али ништо посебно. Јако беше у 7ца коа се качивме. Цел автобус го напунивме и пеевме цело време внатре. Вардар и натаму си гази, и тоа е најбитно. Без примен гол. Секоја чест :cuc:

Ова беше едно од најлудите гостувања што сум присуствувал,моравме да се качиме на цистерни за да го бодриме Вардар:pos:!Иако не беше кујзнае што навивањето сепак имаше и моменти кога беше стварно интересно на пример ја кај што бев на последната цистерна(Цуци и Љупка беше моментот:pos:)!На крај имаше и мал инцидент кога група постари Лисичани нешто јадеа гомна демек сме диво племе а искрено ништо не видов да направиме лошо,и имаше мала турканица па дојдоа џандари раздојуваат!Што се однесува до резултатот заслужена победа на Вардар од 0 - 3 со головите на Али,Петров и Вељановски:)

Хахаха браво момци :D
Добро сум памтел значи дека позади едниот гол имаше цистерни :D
Што очекувате од старите Лисичани, потешки сељачишта нема од нив...
--- надополнето: Aug 17, 2011 6:06 PM ---
Тетекс, Шкендија, Силекс, 11 Октомври, Тиквеш, Пелистер, Миравци, Металург, Ренова, Локомотива,Скопје, Турново, Гостивар, Брегалница и победникот од Могила-Работнички се можните противници на вардар :)
Убаво ќе биде да ни падне гостивар, а најубаво ако ни падне Пелистер :D
И да се самоцитирам, поради грешка на сајтот на ФФМ, не е Локомотива еден од можните противници, туку Напредок...

293195_1918415604358_1361057410_31668175_2096059_n.jpg

Инцидент имаше на трибината кај што бев јас заради едно дете што се качи на ограда да се поздрави со еден од играчите немам поима кој беше :cuc: И у тој момент некој постар човек околу 50-60 години се качи да го мава детето зашто се качи на ограда, ко демек нешто ке ја бутнел (ТАКА РАЗБРАВ) после џандари го повлекоа детето и тој човекот, после разбрав дека бил брат на газдата на клубот (ШПАНСКА СЕРИЈА :icon_mrgr:) почна да не пцуе сите што бевме на таа трибина и нормално не издржавме па надвор имаше некоја мала фрка али џандариве разделија брзо. Иначе детето немаше ни 15 години. Права сељачана :tapp: Не е битно тоа битно е дека Вардар победи, па ајде и дупла круна да дочекаме! :)

јас вардар го имам гледано од кров (со балкан во чаир) и од насип (во ѓорче со македонија) ама на цистерна не :)

најинтересно доживување беше секако слушање пренос на радио во станица во беко. не` собраа некаде кај мнт, чекавме автобус приватен да изнајмиме да не носи во чаир последно коло беше со слога. не смеевме да одиме ни беше кажано, ама ние се запнавме ќе одиме. да не одиме пешки низ битпазр до чаир (пошо ќе беше покољ) решивме да земеме автобус. дојде полиција, не бегав(ме) пошто ништо не правевме освен собрани во група, брзо ме фатија. у станица комедии. ни пуштија пренос слушавме, а надвор собрани група навиваат да не "ослободат". до душа имаше и ќутек и пендреци, ама се на се незаборавно.

Мене ме има на сликава :),иначе ова е втората цистерна и тука бевме помалце за разлика од првата цистерна!
Да,да јас бев на втората.Во прво полувреме крцаше таа,каде каде пополна беше.Јас сам едно 5-6 души качив ги кревав од горе.До сега ова ми била најзабавна утакмица.Навивањето никакво,често и ќутевме али заебанции до даска :)

Цуци <3 Љупка :)

Малку Трибина ооооо малку Ограда ооооо,малку ЦИСТЕРНА оооооооооооо ама пак ве бодриме алалалалалала ВАРДАР,луге денес беше цепки,све све ама ни на крај памет дека на цистерна ке навивам,и тапан најдовме на цистерната дури... хаха лудо и незаборавно гостување. :D

Инцидент имаше на трибината кај што бев јас заради едно дете што се качи на ограда да се поздрави со еден од играчите немам поима кој беше :cuc: И у тој момент некој постар човек околу 50-60 години се качи да го мава детето зашто се качи на ограда, ко демек нешто ке ја бутнел (ТАКА РАЗБРАВ) после џандари го повлекоа детето и тој човекот, после разбрав дека бил брат на газдата на клубот (ШПАНСКА СЕРИЈА :icon_mrgr:) почна да не пцуе сите што бевме на таа трибина и нормално не издржавме па надвор имаше некоја мала фрка али џандариве разделија брзо. Иначе детето немаше ни 15 години. Права сељачана :tapp: Не е битно тоа битно е дека Вардар победи, па ајде и дупла круна да дочекаме! :)
па дали бил братот или газдата исти к*р се и двајцата..сељачана невидена..до кај стигна фудбалот у македонија,на второлигаш да му бидат газди убијци и малски рекетари :tapp:

Едно прашање момци.Дали знаете каде можам да купам дрес од Вардар и колку пари ќе ме кошта?

Планирате ли да примите гол бе ? :)
Шо одбрана имате , мислиш неста , канаваро и буфон у најбољим годинама ви играат назад .

Само напред , газете до крај се живо !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom