Tоni
ILLYRIAN
- Член од
- 26 февруари 2009
- Мислења
- 13.647
- Поени од реакции
- 10.257
da ne znaes vtoriot krug kako ide 1 utakmica ke se igra ili ?
По 2 натпревари се играат.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
da ne znaes vtoriot krug kako ide 1 utakmica ke se igra ili ?
Комити како група се има пројдено,али ова не.Не знам дали некој друг во светот навивал на цистерни качен.Од сега не сме веќе Комити.Цистерна Бојс 2011 !!!
И да се самоцитирам, поради грешка на сајтот на ФФМ, не е Локомотива еден од можните противници, туку Напредок...Тетекс, Шкендија, Силекс, 11 Октомври, Тиквеш, Пелистер, Миравци, Металург, Ренова, Локомотива,Скопје, Турново, Гостивар, Брегалница и победникот од Могила-Работнички се можните противници на вардар
Убаво ќе биде да ни падне гостивар, а најубаво ако ни падне Пелистер![]()
Мене ме има на сликава
Да,да јас бев на втората.Во прво полувреме крцаше таа,каде каде пополна беше.Јас сам едно 5-6 души качив ги кревав од горе.До сега ова ми била најзабавна утакмица.Навивањето никакво,често и ќутевме али заебанции до даскаМене ме има на сликава,иначе ова е втората цистерна и тука бевме помалце за разлика од првата цистерна!
па дали бил братот или газдата исти к*р се и двајцата..сељачана невидена..до кај стигна фудбалот у македонија,на второлигаш да му бидат газди убијци и малски рекетариИнцидент имаше на трибината кај што бев јас заради едно дете што се качи на ограда да се поздрави со еден од играчите немам поима кој бешеИ у тој момент некој постар човек околу 50-60 години се качи да го мава детето зашто се качи на ограда, ко демек нешто ке ја бутнел (ТАКА РАЗБРАВ) после џандари го повлекоа детето и тој човекот, после разбрав дека бил брат на газдата на клубот (ШПАНСКА СЕРИЈА
) почна да не пцуе сите што бевме на таа трибина и нормално не издржавме па надвор имаше некоја мала фрка али џандариве разделија брзо. Иначе детето немаше ни 15 години. Права сељачана
Не е битно тоа битно е дека Вардар победи, па ајде и дупла круна да дочекаме!
![]()