- Член од
- 27 јули 2011
- Мислења
- 633
- Поени од реакции
- 241
da jas sumIma nekoj od Ohrid na forumov ( mislev na ovaa tema)???
da jas sumIma nekoj od Ohrid na forumov ( mislev na ovaa tema)???
А сликичка некоја имаш?Кадилак XLR-V ...звучи неверојатно
Нема , ме помина кај Холидеј инн брзо ...ако го најдам денес ке сликам ...А сликичка некоја имаш?
на наши таблици се 9 или 10 , 6 се на скопски , 1-2 велешки , 1 битолски и уште еден е ама не ми текнува што таблици , а иначе има и 2 што се на црни таблици и се нон стоп во скопје ... се вкупно околу 2.340.000 евраТргна бизнисот со Бентли кај нас а? Nikolaben, знаеш отприлика колку има на наши таблици и која им е вкупната вредност? Претпоставувам дека најголемиот дел (ако не и сите) се во Скопје. За Камарото немам коментар, единствено што кај нас таков автомобил не се вклопува со околината.
Игор, имаш инфо дали останува кај нас ЦЛС-от? Инаку овие бандажи кај Мерцедесите ми се најнеомилени (Лоринсер моделите ги носат ако не се лажам).
Никола па едно не е на германски таблици, тоа шо ми коментираше на EOR со хромираните бандажина наши таблици се 9 или 10 , 6 се на скопски , 1-2 велешки , 1 битолски и уште еден е ама не ми текнува што таблици , а иначе има и 2 што се на црни таблици и се нон стоп во скопје ... се вкупно околу 2.340.000 евра
Се надевам игор нема да ми замери што ќе го одговорам ова прашање место него ...Бандажите и тие кај тркалата се од MAE Design , а двата спојлера се од Lorinser.. 4 месеца се возеше мерцедесов во Скопје на германски таблици ( BB ) ама еве сега некој од ОХ го пазарил ...