Фан Клуб: Интер

Официјално, Интер и Лусио заедно до 2014! овде и овде ... edit: и ОВДЕ :cool:
Официјално, Алборно потпиша до 2016! овде и овде

Како што кажа и Морати, Ето заминува, Снајди останува, а ќе се донеси сега засега само Тевез.
Јас би бил (како и повеќето) за Тевез и Лавеци. :)

Исто така, би го довел и Афелај од Барса, кој можеби и на тренинг нема да го играат... :ROFLMAO:

Морати изјави дека Ето 100% заминува, се спомемнува сум од 28 милиони евра, но сеуште не е ништо официјално. Исто така и вети силен Интер, далеку посилен од минатата кој ќе атакува на титули. Дај боже чичко Морати!!!!

Подобро да го донесат Тавез одколку сталоциве Дрогба и Форлан....Ај за форлан може да се замиже :cool:

Супер,сеа очекувам да каже на кој основ Интер ке биде силен?На "јакото'' засилување Форлан?Или Алборно?Абе ајде...Сеа очекувам да каже дека останувањето на Снајдер е нашето најголемо засилување!Отстално сум бил оптимист околу работта на Морати и Бранка,ама оптимизмот отиде у курац.Едноставно чоекот си освои лига шампиони,си го засити своето его,го боли к.... за Интер,а ние навивачите ке трпиме нервози,што од лошите резултати,што од некои ликови како SaSUCKmE koи ке ни се качуваат на к.... тука низ форумов,иако 5 години нигде ги немаше.

Сепак јас му верувам на Морати и сигурен сум дека покрај Тевез ќе се донесе и некое друго име.

-----------Pazzini---------- Rezervi - Milito,Pandev ili Milito, Castaignos
Forlan--------------Tevez

--- надополнето: Aug 17, 2011 3:55 PM ---
Утре се игра Трофео ТИМ каде настапуваат Интер, Јуве и Милан...Директен пренос на МТВ1 од 20-45ч

Овој трофеј ич не е битен за ниту еден од клубовите, ова е само онака како традиција и ништо повеќе. Тоа дека имаме највеќе титули ич не ми значи, не сум навивач на Јуве па да се палам на титула на Тим Трофео куп. :P

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom