Фан Клуб: Интер

Ова мене ме нервира... Што ќе играат младиве еден добар натпревар и тука сите го прават бог, нешто слично и лани со Марига, и после кога ке му го турат цел тој притисок, и не ке знае каде е во теренот сите одма по мајки и шајки го пцуеме. Оби сезонава нека прави 4-5 стартувања, и уште 8-10 како резерва да влезе, доста му е.
Глупи и овие Арсенал што го играа Вилшер, нека гние на клупа :)
Оби е единствениот што влегол и што не се изгубил, единствениот што и кога Интер играше никаков фудбал(оние утакмиците на Бени со крпен состав) он се издвојуваше...
Ма нека играат Занети и Станковиќ....

Џабе ги пувавте децава тука :)

Абе ја мислев почнала онаа ЛШ за младинци, кои к*р беа овие сеа на еуроспорт, мада не глеав, на крај уклучив гледам 2-0 губеа.

Иначе како што разбрав имаме едни од подобрите младинци во Европа, меѓу фаворитите сме за освојување на младинска ЛШ, или грешам?

Армеро е лев бек, у моментов тешко дека Интер би сакале да инвестираат таму али во иднина одлично би било да се доведе, феноменален е ...
Сега изигра меч во ЛШ, веќе нема ни да има право да игра во ЛШ за друга екипа оваа година.

Иначе добра вест за Маикон, може да отсуствува и помалку од месец, 3 до 4 недели, но како и да е со Лече нема да игра но супер би било да е спремен за второ коло.

Јас одамна го тупам за Армеро...
Иначе зима плата од 500.000 годишно :)

Армеро лани беше најбољи лев бек во Италија и откритие на сезоната, има и првотимски статус за колумбиската репрезентација, веќе се знае дека станува збор за солиден играч и прашање на време е кога ќе заигра за некоја поголема екипа.

Parla Moratti: "Sarà grande Inter. Eto'o via, Sneijder resta.

Toa се бараше од Морати, го потврди заминување на Ето но и останувањето на Снајди, инаку кажа дека имињата кои се спомнуваат за Интер од весниците се адекватни за тимот ( Тевез, Лавеци и Форлан ) и вети силен Интер.
--- надополнето: Aug 16, 2011 11:36 PM ---
Имаш ударна вест и на fcinter1908 и на fcinternews.it, нема утка ( ова е наменето за Менхетен али го тргнал постот па ми се споија мислењава ) ...

п.с. Морати ова го изјави за Газета дело Спорт и за Кориере дело Спорт

Армеро лани беше најбољи лев бек во Италија и откритие на сезоната, има и првотимски статус за колумбиската репрезентација, веќе се знае дека станува збор за солиден играч и прашање на време е кога ќе заигра за некоја поголема екипа.

Parla Moratti: "Sarà grande Inter. Eto'o via, Sneijder resta.

Toa се бараше од Морати, го потврди заминување на Ето но и останувањето на Снајди, инаку кажа дека имињата кои се спомнуваат за Интер од весниците се адекватни за тимот ( Тевез, Лавеци и Форлан ) и вети силен Интер.
--- надополнето: Aug 16, 2011 11:36 PM ---
Имаш ударна вест и на fcinter1908 и на fcinternews.it, нема утка ( ова е наменето за Менхетен али го тргнал постот па ми се споија мислењава ) ...

п.с. Морати ова го изјави за Газета дело Спорт и за Кориере дело Спорт
Ееее тоа е сега кога веке се знае кој ке заминат и кој ке останат..и се знае отприлика кој ке дојде. Е сега е главното на фацебоок страната на Интер фанс Мацедониа и Кајгана форумов ке почнат да се лигават оние кој цело лето го вреѓаа Морати и кој збореа како си играл курташак со тимот, како го интересирале само пари, ке ги продаде сите нема да се донесе никој. Веке си замислувам кога овие две недели Интер ке оббјави дека потпишал договор со 2 -3 играча и ке се појават Врегаторите кој еволуирале во Лигатори и ке почат Морати е закон, срце е , најдобар е, ко него нема итн.(n)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom