Работнички - Лацио

Кој е победник на првиот дуел во Рим?

• Вкупно гласачи
    145

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.042
Поени од реакции
6.070
Карти каде има да се набават за на градски, се разбира?

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Не сум видел реклами за пренос на натпреварот. Ваљда ќе нема на нашиве телевизии. Срамота...

jyvation

Пургер
Член од
4 ноември 2009
Мислења
2.156
Поени од реакции
2.755
Битно Џокович го гледаме секој ден по 3 пати со Цонга :)

В

Вори

Гостин
Нема врска ама срамота е,ниедна македонска телевизија да не го дава единствениот македонски преставник во Европа и тоа против Лацио.
Кога можат да откупуваат бугарски,турски,француски,индиски,романски и не знам уште какви мизерни серии,можат и да ги откупат правата за натпреварот на Работнички.

G

_Ghost_

Гостин
Нема врска ама срамота е,ниедна македонска телевизија да не го дава единствениот македонски преставник во Европа и тоа против Лацио.
Кога можат да откупуваат бугарски,турски,француски,индиски,романски и не знам уште какви мизерни серии,можат и да ги откупат правата за натпреварот на Работнички.
Да не се разбериме погрешно, и јас сакам да го пренесуваат. И дури не ми е јасно од каде сега ова, па минатите ги даваа.

V1kTo.Or

Талкач
Член од
16 август 2011
Мислења
504
Поени од реакции
304
Извините скопјани ама во моментов работнички е повеќе и од репрезентациjа кога се навива за репрезентација не навива само скопје затоа извините но МАКЕДОНИЈА НАВИВА !

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Е шо има врска едното со другото. Оваа утре се игра. o_O
Не ме свати...Италијанскиот тим куп го има на ТВ,друга утакмица од кфалификации за ЛШ/Ле ќе начекаш на нашиве телевизии,скоро сите странски лиги (појаки)се давале на наши телевизии и сега доаѓа ред Македонски претставник да има во 4 кфалификационо коло за ЛЕ и пренос нема а демек сите сакале развој на спортот во Македонија.Без медиумск подршка ќе тонеме се подоле и подоле ...

Да не ги спомнувам Формула 1 трките,тениските мечеви и ред други работи.Убаво е што се даваат странски лиги ама кога тие уште не се почнати нека го испоштоваат Македонскиот претставник во ЛЕ.

Член од
31 јануари 2011
Мислења
779
Поени од реакции
382
Извините скопјани ама во моментов работнички е повеќе и од репрезентациjа кога се навива за репрезентација не навива само скопје затоа извините но МАКЕДОНИЈА НАВИВА !
И шо сеа?

V1kTo.Or

Талкач
Член од
16 август 2011
Мислења
504
Поени од реакции
304
Сеа ќе кулирам оти ви го спукав :vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom