Возраст за прв сексуален однос

• Креатор на темата city
  • Време на започнување

љубов,секс,петинг.

• Вкупно гласачи
    109

Фокси

Talk nerdy to me
Член од
11 октомври 2007
Мислења
2.358
Поени од реакции
1.390
за машките: од кога ќе почне да се крева до кога ќе престане да се крева
за женските: прва брачна ноќ
Со кого би имале секс машките ако женските чекаат до прва брачна ноќ?

Klinton

wanna BOMB?
Член од
11 април 2010
Мислења
2.827
Поени од реакции
4.532
so sreden rod

--- надополнето ---

Прашање,во кој век живееш ?
Второ прашање,дали мислиш дека има нормално машко што ќе чека до тогаш?
заебанција пријателе, читај меѓу редови

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
По неговата глупа логика излегува дека никој би немал секс се додека не стапи во брак :nesum:

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
Mislam deka sepak 20 e idealna vozrast za zapocnuvanje na seksualnit zivot ...... I so ogled do kaj stignala denesnava mladina ,se somnevam deka postoi nekoja nevina devojka na 20 godini ... A premnogu me interesira kolkav e procentot na devojki koi ke stapat vo brak a se nevini :D:D:D:D
бројката е едноцифрена.. ако ти помопгна нешто ова..

П.С може една ваква анкета да направиме а??

Член од
23 јули 2010
Мислења
163
Поени од реакции
85
Не верувам дека постои вистинска возраст за прв секусален однос, но премногу мислам дека до околу 17-18 години не е О.К. да се стапува во такви односи. Ама како и да е, кај нашата младина повеќе е "кој кога го фане" :D.

Член од
5 декември 2010
Мислења
6
Поени од реакции
1
zna4i od vakvi zatucani ljuge stvarno mi edosta! Mislam konkretno na tebe Svetovid.mozam da vidam deka tvoeto domasno vospitanie e na stvarno nisko, prenisko nivo i zatoa vfaka zboruvas. Se gledadeka ne si mnogu :uvo: da se izrazam na tvoj nacin ZATUCAN! lele kolku gi zalam samo tvojte deca, ako gi imas ili ke gi imas...... Inace moj drugar taka sto pocna na mala vozrast 15 god. ostana impotenten

Член од
15 јуни 2011
Мислења
409
Поени од реакции
304
mnogu ste mi cudni be luge....zosto ja povrzuvate zrelosta i spremnosta za seks so godini......vikate idealno 18 ili 19?zosto zasto na 18 sii polnoleten.?..bash toa nema nikakva vrska ...vo vremeto na baba mi devojkite se mazele na 15 16 godini i imale seks so svoite sopruzi i ragale deca i nisto ne im fali.....a baba mi nikogas nerekal deka toa e nenormalno nesto
--- надополнето: Aug 16, 2011 1:18 PM ---
mnogu ste mi cudni be luge....zosto ja povrzuvate zrelosta i spremnosta za seks so godini......vikate idealno 18 ili 19?zosto zasto na 18 sii polnoleten.?..bash toa nema nikakva vrska ...vo vremeto na baba mi devojkite se mazele na 15 16 godini i imale seks so svoite sopruzi i ragale deca i nisto ne im fali.....a baba mi nikogas nerekal deka toa e nenormalno nesto

I

indigo child

Гостин
бројката е едноцифрена.. ако ти помопгна нешто ова..

П.С може една ваква анкета да направиме а??
А шо тебе его-трип ќе ти биде ако успееш да легнеш невина со нејзини 20 и кусур години?

ОН: Мислам дека имам пишано на темава.
Според мене за секој е тоа индивидуално,
Зависи од зрелоста на личноста и на партнерот, зависи од мотивот со кој го прават тоа, зависи од многу многу други фактори.
Со оглед на тоа што денес има контрацептивни средства, се опуштаат маливе и почнуваат со сексуална активност многу порано отколку што им дозволува нивната зрелост и после кенкаат и се каат.
Некои се водат од принципи, некои од разум, некои од срце.
Зависи.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.631
Поени од реакции
34.020
Со оглед на тоа што денес има контрацептивни средства, се опуштаат маливе и почнуваат со сексуална активност многу порано отколку што им дозволува нивната зрелост и после кенкаат и се каат.
Како тоа се каат? Ако се сигурни ради контрацептивните средства, зошто би се каеле?
Демек жалат по невиноста?

I

indigo child

Гостин
Како тоа се каат? Ако се сигурни ради контрацептивните средства, зошто би се каеле?
Демек жалат по невиноста?
Да, жалат по невиноста.
Што ја изгубиле на таков начин, со таа личност и со тој мозок кој го имале во моментот коа ја губеле.

Kajgana Shop

На врв Bottom