vaga1985
Разочарена од се
- Член од
- 30 јули 2011
- Мислења
- 1.564
- Поени од реакции
- 418
Нема да скокаш со жени туку ќе бидеме две против еден така имаме поголеми шанси да победиме.Не ми се скока нешто баш со жени... али ипак тенкс фор инвитејшн
Нема да скокаш со жени туку ќе бидеме две против еден така имаме поголеми шанси да победиме.Не ми се скока нешто баш со жени... али ипак тенкс фор инвитејшн
Нема да скокаш со жени туку ќе бидеме две против еден така имаме поголеми шанси да победиме.
Па тоа беше важно ама некако кога не виде дека сме две се исплаши па вика дај да се повлечам додека е време.Тука веќе можеш да сметаш на мене
Никогаш. Го презирам прељубувањето. Воопшто лажењето и правење будала од некого го презирам.
Мои луѓеНе вршам прељуби. Едноставно ако ми се допаѓа некоја друга, раскинувам со сегашната и одам со другата.
како да не исплаши се ајде две на еден перепенде ќе ве правамПа тоа беше важно ама некако кога не виде дека сме две се исплаши па вика дај да се повлечам додека е време.
Касниш малку ама ајде нема проблем. 2 против 1 имаме предност.како да не исплаши се ајде две на еден перепенде ќе ве правам
Вистина па ако не дознаеш ако ти крие цело време пак ќе бидеш со неа.Не сум извршил прељуба, а ниту сакам да ми изврши, леле ако ми изврши готово нема да ја погледнам во очи никогаш па колку сака нека ме моли
а како да не нема да дознаам се јас можам да дознаамВистина па ако не дознаеш ако ти крие цело време пак ќе бидеш со неа.
Па освен ако си видовит не признавам друго ништо.а како да не нема да дознаам се јас можам да дознаам