Дали сте извршиле прељуба додека сте во сериозна врска или брак?

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.795
Поени од реакции
8.817
Никогаш немам изневерено али сепак имам девојка со која одам веќе 3 год и ме има изневерено едноставно кога ќе го дознаеш тоа премногу боли што во зборови не се може да се искаже кој бил изневерен знае тој што сака искрено. Него прави она што не сакаш да ти го прават.
Зошто и прости?
Дали навистина и прости?
Таа ти кажа? Дозна од други?
Зошто те изневери, знаеш?

vaga1985

Разочарена од се
Член од
30 јули 2011
Мислења
1.564
Поени од реакции
418
Никогаш немам изневерено али сепак имам девојка со која одам веќе 3 год и ме има изневерено едноставно кога ќе го дознаеш тоа премногу боли што во зборови не се може да се искаже кој бил изневерен знае тој што сака искрено. Него прави она што не сакаш да ти го прават.
Сега нема да имаш повеќе доверба во неа и нема да ја гледаш со исти очи како порано.

devil!

weirdo
Член од
19 јули 2008
Мислења
1.047
Поени од реакции
462
Sekogas se naoga nesto podobro,pozabavno ,no nikogas ne ja podrzuvam teorijata legni so eden/edna i cel zivot samo so toj/taa,se jade li ist rucek sekoj den! :)
Не туку ти никад не си сакала вистински и затоа имаш такво мислење, али ако ти се случи тоа ( да почнеш да сакаш ) е тогаш нека отиде тој нека си плесне плава шо, нека смени малце... И дојди овде да објаснуваш дека е сеедно.

Член од
14 август 2010
Мислења
5.508
Поени од реакции
5.821
Vi gi citam objavite i nemozam da vi se iznacudam.Vo vrska sum da priznavam,no ako nekoj mi se dopadne ke se plesnam so nego a i na decko mi nikoj ne moze da mu zabrani da legne so nekoja.Jas sum brineta,pa neka proba plavusa sto ima tuka strasno,vazno e samo da e covek so mene nisto drugo.
извини вака девојко, ама по описов ти не си во врска, една врска се состои од двајца, а не од 3 или повеќе. вашата врска е Врска без врска:pipi:

L

.Lost Angel.

Гостин
Зошто и прости?
Дали навистина и прости?
Таа ти кажа? Дозна од други?
Зошто те изневери, знаеш?
И простив бидејки ја сакам премногу и плус премногу имаме и 2 вложено во врската се каеше имавме пауза али сепак со тек на време ја вратив довербата во неа а инаку самата ми призна иако не сме од ист град али сепак имам пак доверба бидејки и 2 се сакаме сега направила грешка али сепак секој си заслужува 2 шанса иако сите ми викаа не простувај човек сум простив бидејки си имам едно кое секогаш го вика човечки е да се прости и да се даде нова шанса бидејки секој ја заслужува ако се кае искрено. !
--- надополнето: Aug 22, 2011 4:07 PM ---
Сега нема да имаш повеќе доверба во неа и нема да ја гледаш со исти очи како порано.
имам доверба повтоно во неа бидејќи ја сакам и самата се извини премногу и бараше да бидеме повторно заедно али сепак пак ја гледам со исти очи собрав сила но кога се сака нешто може да се успеа само ако ВРЕДИ

ИвањушкА

some-thing
Член од
17 јули 2009
Мислења
342
Поени од реакции
526
Vi gi citam objavite i nemozam da vi se iznacudam.Vo vrska sum da priznavam,no ako nekoj mi se dopadne ke se plesnam so nego a i na decko mi nikoj ne moze da mu zabrani da legne so nekoja.Jas sum brineta,pa neka proba plavusa sto ima tuka strasno,vazno e samo da e covek so mene nisto drugo.
Девојко неможам јас тебе да ти се изначудам, тоа твоето со "дечко ти" не е "врска" туку само плескање како и со сите останати што ти се допаѓаат. Жално.

И, не, јас неам изневерено никогаш во врска зашто сум во врска со некој што го сакам и ме сака и неам потреба да се плескам со секој шо ќе го видам, ако ми е до тоа нема воопшто да бидам во врска и нема да повредувам некој. It's simple.

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.042
Поени од реакции
2.130
ТИ НОРМАЛНА СИ БЕ ..:tapp:

Donald Sikert

Jane Vitington
Член од
28 ноември 2008
Мислења
8.283
Поени од реакции
5.614
И простив бидејки ја сакам премногу и плус премногу имаме и 2 вложено во врската се каеше имавме пауза али сепак со тек на време ја вратив довербата во неа а инаку самата ми призна иако не сме од ист град али сепак имам пак доверба бидејки и 2 се сакаме сега направила грешка али сепак секој си заслужува 2 шанса иако сите ми викаа не простувај човек сум простив бидејки си имам едно кое секогаш го вика човечки е да се прости и да се даде нова шанса бидејки секој ја заслужува ако се кае искрено. !

имам доверба повтоно во неа бидејќи ја сакам и самата се извини премногу и бараше да бидеме повторно заедно али сепак пак ја гледам со исти очи собрав сила но кога се сака нешто може да се успеа само ако ВРЕДИ
Momche gadno si se zaebal so taa devojka. Ne e problemot vo tos sto si i prostil, nego vo toa sto ne si svesen zaradi sto taa te izneverila i so kogo. Probaj da ja doznaes vistinata so sto si zasluzil da te izneveri pa otkako kj ebides so druga u vrska, nema da ja pravis istata greska.

p.s Pretpostavuvam se raboti za normalna devojka, a ako ednostavno i se saka so razlicni jebi ga, ili kje prifatis ili kje si najdes po tvoj terk nekoja.
--- надополнето: Aug 22, 2011 6:37 PM ---
Interesno kako mnogumina od zenskiot pol ja osudija DIjana007 za nejzinata "slobodoumnost".

Dali e navistina revolt kon takviot stil na razmisluvanje (ne znaeme dali e i praktikuvanje neli) ili pak ednostavno vistinata e bolna da se slusne?

Ima ogromna razlika od slobodoumno izrazuvanje na forum do praktikuvanje na istoto vo realnosta:)

Za sekoe tendzerce si ima kapace. Sekoja kje si go najde svojot pat i mazhot (deckoto) na svojot zivot.

Dali e potragicno nekolkupati raskinata vrska zaradi nekoj sto i se dopadnal vo megjuvreme ili ednokratno neverstvo vo brak ili seriozna dolgogodisna vrska?

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
Вие сите што мразите прељуби или барем 80 % од вас го имат направено, ама страв ви е да кажете бидејќи имате некој кој може да ја раздознае тајната на форумот, така да нема маж кој е имал шанса а не ја искористил или не ја искористил па после си ја акал главата во ѕид....а исто важи и за жените Жена со еден к*р примено во животот не умира!
Тотално точно.И за машки и за женски.Само овде некаква друга приказна ни се продават...Верувам дека 80% од сите шо напишале дека не ,варале барем еднаш.Не знам шо е толку тешко да признајте бреее.

Член од
14 август 2010
Мислења
5.508
Поени од реакции
5.821
Тотално точно.И за машки и за женски.Само овде некаква друга приказна ни се продават...Верувам дека 80% од сите шо напишале дека не ,варале барем еднаш.Не знам шо е толку тешко да признајте бреее.
Има такви кои варале и кои не варале, јас за мене не лажам, па и ако не верува некој многу гајле ми е.

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.278
значи не варат дека не вараат

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.795
Поени од реакции
8.817

Во ред, во ред. Бидејќи и јас би простила неверство, секако, зависи мојот партнер со која ме изневерил (има некои девојки за кои никогаш не би му простила), но ако е некоја - not important at all - мислам дека не би се попритресла нешто посебно. Иако секако не би ми било сеедно.
Само нема да можам да простам ако ми се лигави и ми се мава од земја после тоа - ако веќе изневеруваш, биди сигурен дека сакаш тоа да го направиш, не туку ми ,,пробувај,,. Односно, знај што сакаш. И стој си зад тоа што си го направил - да, те изневерив, криво ми е. А не сакав, ама сега не сакам. Или пијан/а бев. Или не знам веќе што.
Ми се сексаше - се сексав, повеќе нема да го направам тоа со друг/а. Само тоа се прифаќа.

T

Tetro

Гостин
Ми се сексаше - се сексав.
Ок.
повеќе нема да го направам тоа со друг/а
Зошто "нема..."?

Ај види, ако имам деца,... се ок, ама ако не иде, подобро е да продолжиме да живееме заедно, да си се работиме одделно, поради децата.

** сега очекувам да ме напраат малоумен.

Donald Sikert

Jane Vitington
Член од
28 ноември 2008
Мислења
8.283
Поени од реакции
5.614
Во ред, во ред. Бидејќи и јас би простила неверство, секако, зависи мојот партнер со која ме изневерил (има некои девојки за кои никогаш не би му простила), но ако е некоја - not important at all - мислам дека не би се попритресла нешто посебно. Иако секако не би ми било сеедно.
Само нема да можам да простам ако ми се лигави и ми се мава од земја после тоа - ако веќе изневеруваш, биди сигурен дека сакаш тоа да го направиш, не туку ми ,,пробувај,,. Односно, знај што сакаш. И стој си зад тоа што си го направил - да, те изневерив, криво ми е. А не сакав, ама сега не сакам. Или пијан/а бев. Или не знам веќе што.
Ми се сексаше - се сексав, повеќе нема да го направам тоа со друг/а. Само тоа се прифаќа.
Sigurna li si za boldot:P
Vo toj moment i najnevaznata devojka kako sto ja narekuvas kje stane the most important :)

p.s Poveke si osoba koja za da eventualno prosti takvo neshto, prvo kje go napravi istoto i kje poceka da vidi partnerot dali kje se soglasi na "nereshen ishod 1:1". Ako se soglasi togas samo kje prostish, right?;)

Kajgana Shop

На врв Bottom