Пропалица
Мртов/а
- Член од
- 25 јуни 2011
- Мислења
- 2.866
- Поени од реакции
- 1.406
ќе одам кај баба ќе ми гледа на кафе и ќе дознаам дали ме вара или неПа освен ако си видовит не признавам друго ништо.
ќе одам кај баба ќе ми гледа на кафе и ќе дознаам дали ме вара или неПа освен ако си видовит не признавам друго ништо.
А за кафе ако е за кафе јас ќе ти гледам ама и ќе ти погодам и сите тајни ќе ти ги откријам. Ама пак нема да ти кажам дали те вара или не.ќе одам кај баба ќе ми гледа на кафе и ќе дознаам дали ме вара или не
баба ми подобро гледа со тие диоптеритеА за кафе ако е за кафе јас ќе ти гледам ама и ќе ти погодам и сите тајни ќе ти ги откријам. Ама пак нема да ти кажам дали те вара или не.
Е сега не се плаши де ако ти ги дознаам сите тајни и откријам дали и ти си варал или не?баба ми подобро гледа со тие диоптерите
ПА ти објави кај излегуваш, па нека ја пробаат среќата машките форумџииVi gi citam objavite i nemozam da vi se iznacudam.Vo vrska sum da priznavam,no ako nekoj mi se dopadne ke se plesnam so nego a i na decko mi nikoj ne moze da mu zabrani da legne so nekoja.Jas sum brineta,pa neka proba plavusa sto ima tuka strasno,vazno e samo da e covek so mene nisto drugo.
Ne problem mozeme da se vidime na nekoja sobiranka,no ovde toa ne e tema na razgovor!ПА ти објави кај излегуваш, па нека ја пробаат среќата машките форумџии
Ne problem mozeme da se vidime na nekoja sobiranka,no ovde toa ne e tema na razgovor!
seks bez granici-the best
Se prasuvam dali treba so eden da imas seks i da go vrzes kraj sebe cel zivot?Sto da se zaletuvame i da se zanesuvame za eden weekend ma i princot na Anglija da e ne bi prifatila takvo nesto. Sto posle toj weekend ti pak ke ostanes sama i pak ke go imas toa custvo deka si bil/bila izneverena toa ne se zaborava, toa ke si go nosis cel zivot a na krajot na toj taka narecen fantasticen weekend ke bides pak sam/sama.
Ljubomorata e majka na site bolesti!Хмм слободна врска убава работа но што правиме со љубомората,луѓе сме и тоа што го сакаме секогаш ќе не тера е наше.
Sekogas se naoga nesto podobro,pozabavno ,no nikogas ne ja podrzuvam teorijata legni so eden/edna i cel zivot samo so toj/taa,se jade li ist rucek sekoj den!Тоа што велиш дека треба да се проба повеќе одела за да разбереш кое најдобро ти стои е супер,добиваш повеќе искуство,не си обврзан само со една личност.Но кога ќе разбереш дека таа личност ги има сите карактеристики што си ги барала кај еден маж е тогаш ќе сакаш да се венчаш со него.
Se prasuvam dali treba so eden da imas seks i da go vrzes kraj sebe cel zivot?
Toa e apsurdno mislenje sto voopsto ne drzi mesto!!!!!!!
Ти можеш слободно да бидеш со кого сакаш и со колку сакаш и кога сакаш. Тоа е твое мислење слободно практикувај си го ама кога на тебе ќе ти го направат истото тогаш да не те боли и тебе а инаку да му седнувам на секој извини не сум таков тип на девојка.