Дали сте извршиле прељуба додека сте во сериозна врска или брак?

vaga1985

Разочарена од се
Член од
30 јули 2011
Мислења
1.564
Поени од реакции
418
Не ми се скока нешто баш со жени... али ипак тенкс фор инвитејшн :)
Нема да скокаш со жени туку ќе бидеме две против еден така имаме поголеми шанси да победиме. :)

Член од
21 август 2008
Мислења
6.500
Поени од реакции
1.321
Preljuba e veke zastaren termin samo ljubovta preminala kaj druga osoba, inaku moze pak da si ja sakas no koj bega od poubavo? Zatoa sexot von brak e normalna pojava vo opstestvo koe e bazirano na sekularni principi.

Член од
21 септември 2008
Мислења
1.082
Поени од реакции
588
Не вршам прељуби. Едноставно ако ми се допаѓа некоја друга, раскинувам со сегашната и одам со другата.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
1.942
Поени од реакции
1.750
Никогаш. Го презирам прељубувањето. Воопшто лажењето и правење будала од некого го презирам.

Alekr

Kajgana's Heroj Ulice
Член од
28 ноември 2010
Мислења
2.728
Поени од реакции
1.913
Член од
7 февруари 2005
Мислења
688
Поени од реакции
76
Вие сите што мразите прељуби или барем 80 % од вас го имат направено, ама страв ви е да кажете бидејќи имате некој кој може да ја раздознае тајната на форумот, така да нема маж кој е имал шанса а не ја искористил или не ја искористил па после си ја акал главата во ѕид....а исто важи и за жените Жена со еден к*р примено во животот не умира!

Пропалица

Мртов/а
Член од
25 јуни 2011
Мислења
2.866
Поени од реакции
1.406
Па тоа беше важно ама некако кога не виде дека сме две се исплаши па вика дај да се повлечам додека е време. :LOL:
како да не исплаши се ајде две на еден перепенде ќе ве правам:)

Пропалица

Мртов/а
Член од
25 јуни 2011
Мислења
2.866
Поени од реакции
1.406
Не сум извршил прељуба, а ниту сакам да ми изврши, леле ако ми изврши готово нема да ја погледнам во очи никогаш па колку сака нека ме моли:D

vaga1985

Разочарена од се
Член од
30 јули 2011
Мислења
1.564
Поени од реакции
418
Не сум извршил прељуба, а ниту сакам да ми изврши, леле ако ми изврши готово нема да ја погледнам во очи никогаш па колку сака нека ме моли:D
Вистина па ако не дознаеш ако ти крие цело време пак ќе бидеш со неа. :D

Kajgana Shop

На врв Bottom