Дали сте извршиле прељуба додека сте во сериозна врска или брак?

Филозофка

Amelie Poulain
Член од
21 јануари 2009
Мислења
1.680
Поени од реакции
525
Другарката знае, инаку, побарав од тебе доказ дека:

Те молам посочи каде го прочита ова или само си истреска од ракав?
Девојко дали да ти нацртам дека пример си ми ти, ти кажав сто пати погоре, уште малце фалеше да ти нацртам ама не знам зашто не разбираш,нешто не е во ред со твоите ментални способности, тука завршува моето говорење на оваа тема, те молам ако си глупа барем не реплицирај по сто пати за нешто веќе сто пати објаснето, и ако си последна не значи и дека си во право, сега очекувам да ми реплицираш, повторно. Но да знаеш нема да ти вратам зашто попаметниот попушта:) и темолам напиј се лексилиум се загрижив за тебе а и билобил еден добро би ти дошол поздрав

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.795
Поени од реакции
8.817
Девојко дали да ти нацртам дека пример си ми ти, ти кажав сто пати погоре, уште малце фалеше да ти нацртам ама не знам зашто не разбираш,нешто не е во ред со твоите ментални способности, тука завршува моето говорење на оваа тема, те молам ако си глупа барем не реплицирај по сто пати за нешто веќе сто пати објаснето, и ако си последна не значи и дека си во право, сега очекувам да ми реплицираш, повторно. Но да знаеш нема да ти вратам зашто попаметниот попушта:) и темолам напиј се лексилиум се загрижив за тебе а и билобил еден добро би ти дошол поздрав
Не може мојот пример да ти биде извор и аргумент.
Немам јас потреба од апчиња за смирување драга, не се вознемирив, јас само трагам по одговорот на твојата логика, никако не можам да го најдам :(

И не попуштаат попаметните... туку тие што не знаат што да кажат повеќе ;)

Член од
15 јуни 2011
Мислења
409
Поени од реакции
304
види ако продолжиш вака јас сериозно ќе замолам да бидат избришани сите твои мислења...зашто очигледно кога немаш аргументи и факти за нешто почнуваш да хистеризираш и навердуваш.

Kajgana Shop

На врв Bottom