Нема јавно, такви информации се држат во тајностКаде може да најдам дали јавно се знае колку е плата на државен службеник економист, почетник и кои бенефиции ги има (службен тел., смештај, превоз итн.)?
На Паркингот кај Борис Трајковски е преместен Пиволендот.Препорака за Hostel или Bad & Breakfast во близина на Кале за да можам да појдам на пиво ленд и да ги глеам Пинк Флојд Македонските?
Освен болницата Филип Втори, само незнам они као стојат со смештај.Од 7ца до Борис Трајковски имаш пешадијаааа скоро 3 километри.... уствари нема ништо околу Борис Трајковски. Да се надеваме дека ќе се предомислат за локацијата.
Кај Чаирчанка, карши автобуската на јајапаша, има сигурно. За од другата страна на вардар не знам.Лакмаџун во Скопје??
Ми рекоа во Галерија во Стара Чаршија, ама појма немам каде се наоѓа тоа. По можност и GoogleMap, плс.
леле во битола живееш а незнаеш кај се продаваам адидас еве јас ќе ти кажам иако не сум од битола во лукас ако не знаеш каде е спроти стаклената зграда на адреса 27-ми март 10 телефон за информации (047) 242 866Знае ли некој кај има оригинал продавници Адидас во Битола??? Или можеби некои кои се дистрибутери на Адидас..?
Знам за Лукас, ама барам други продажни места со повеќе избор.. бидејки не најдов тоа што баравлеле во битола живееш а незнаеш кај се продаваам адидас еве јас ќе ти кажам иако не сум од битола во лукас ако не знаеш каде е спроти стаклената зграда на адреса 27-ми март 10 телефон за информации (047) 242 866
да беше од битола ќе ти кажев, ама не сум од битолаЗнам за Лукас, ама барам други продажни места со повеќе избор.. бидејки не најдов тоа што барав