Barclays Premier League Season 2011/2012

• Креатор на темата Креатор на темата Факе
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ja искрено гледам од 2 ;) Иначе има уште време да се покаже,сеуште е почеток. ;)

И што виде од тие два? Само грешките ги виде пошто ти одговараа, а добрите одбрани што ги имаше не ги виде или се правиш дека не ги виде. Ама пак ќе кажам, зошто тоа ти одговара тоа го гледаш, јасно е. А и јебига, подобро дрво само на гол отколку скоро цел тим дрва ;)

Интересни ми се тие што од прво коло одма носат заклучоци дека Де Геа е слаб голман,дека Арсенал,Ливерпул и Челзи не се фаворити за титула и остали работи.
Вака сега ќе ви кажам кратко:Де Геа ќе биде ѕверски голман,а Челзи,Арсенал и Ливерпул ќе се тркаат за титулата во ПЛ заедно со Јунајтед и Сити.

Челзи,Арсенал и Ливерпул ќе се тркаат за титулата во ПЛ заедно со Јунајтед и Сити.

Реално само челзи и јунајтед...сити од сенка и тоа е тоа. Чао пријатно :icon_mrgr:

Ја вака би рекол.Јунајтед и Сити,а Челзи,Арсенал и до некаде Ливерпул од сенка.Ама зборам моментално како стојат работите.
А ако Челзи се засили,а ќе се засили до крајот на преодниов рок тогаш ќе биде како што викаш ти.

И што виде од тие два? Само грешките ги виде пошто ти одговараа, а добрите одбрани што ги имаше не ги виде или се правиш дека не ги виде. Ама пак ќе кажам, зошто тоа ти одговара тоа го гледаш, јасно е. А и јебига, подобро дрво само на гол отколку скоро цел тим дрва ;)

Чекај чекај,не пецкам не се дрвај одма ;) Ја го викам тоа што го видов.Од 3 гола што ги прима Манчестер од овие 2 натпревари 2 се грешки ради голманот , или грешам ?

Реално само челзи и јунајтед...сити од сенка и тоа е тоа. Чао пријатно :icon_mrgr:

Точно, се согласувам.

.....

И ќе Ве замолам сите, попишете ја петицијава.

Драги челници на на Англиската Фудбалска Асоцијација,

Ќе Ве замолам, во името на сите реални и објективни луѓе како членот на кајгана mans, кои знаат дека само Манчестер Јунајтед и Челзи, и од сенка Сити имаат шанси за титула, cut the crap и прекинете го првенството.

Искрено, објективните навивачи на GLORY GLORY тимовите

Само смени Манс со голема напиши го иначе топ е.:icon_mrgr:

:sneaky::sneaky::sneaky::sneaky::sneaky:
После ова што го видов во првото коло........не би бил толку сигурен :sneaky:

Чекај чекај,не пецкам не се дрвај одма ;) Ја го викам тоа што го видов.Од 3 гола што ги прима Манчестер од овие 2 натпревари 2 се грешки ради голманот , или грешам ?

Значи не викам дека не се грешки на голманот бе друже. Ама работата е што ова му се први настапи официјални за Манчестер. Еве денес направи две многу добри одбрани, топки што јас веќе ги видов во голот а никој не го пофали за тие одбрани туку го нападнавте за топката. А ти рече, како беше, имате дрво на голот по само два меча?
Баш памтам кога играа Интер и Атлетико по одбраните на Де Геа немаше кој не напиша баш на форумов леле овој е цар, леле ова, леле она, леле кој ќе го купи секирата у мед ќе му падне....сега одеднаш камен а? Сите што пратат Ла Лига викаат дека е меѓу топ талентите, Касиљас вика дека треба трпение само со Де Геа и дека токму тој ќе го пензионира него од шпанската репрезентација, ти викаш дрво дека е. Работава е што многумина на форумов како што гледам се навикнати одма купен фудбалер да почне да блеска и да сјае и што не. Не само Де Геа, општо. И за Бензема колку што памтам се викаше за џабе парите за џабе ова она ама сега го бараат пред Игуаин. Guess what? Колку што знам Бензема не знаеше шпански и од Реал фан клуб се нервираа ради тоа. Нека ме демантира некој ако сум грешка :)

Треба да му се даде време и да се работи со него, тоа е се.

Луѓе престанете да се радувате на туѓа несреќа само се клештите ко НЕдоветени за Де Геа човекот едноставно е здрвен , уплашен ... Не е мала работа да браниш во голем клуб.. Гледајте си за вашите екипи Челзи , Ливерпул , Арсенал ... А не зеле ми се мешаат во Манчестер Јунајтед од уста не ви е изваен манчестер ебаве буљаши!

Ова е форум, не е писмо.

Да, да. Добра забелешка. Бидејќи е Форум, не се земаат мислењата толку озбилно...:icon_mrgr:

Инаку, веднаш добив реплика од првите луѓе на фудбалската асоцијација на Англија. нема да Ви го кажам во целост, но ми потврдија дека си во право, и дека првенството е формално.

Освен Манчестер и Челзи, и Сити секако, сите останати играат за трите места кои водат во понизок ранг. Па затоа, првенството опстојува. Инаку, ми рекоа, и мали деца во Бурунди знаат дека Манчестер ќе биде шампион оваа и наредните 37 години.
Се' друго е нереално, завршија тие.

Значи не викам дека не се грешки на голманот бе друже. Ама работата е што ова му се први настапи официјални за Манчестер. Еве денес направи две многу добри одбрани, топки што јас веќе ги видов во голот а никој не го пофали за тие одбрани туку го нападнавте за топката. А ти рече, како беше, имате дрво на голот по само два меча?
Баш памтам кога играа Интер и Атлетико по одбраните на Де Геа немаше кој не напиша баш на форумов леле овој е цар, леле ова, леле она, леле кој ќе го купи секирата у мед ќе му падне....сега одеднаш камен а? Сите што пратат Ла Лига викаат дека е меѓу топ талентите, Касиљас вика дека треба трпение само со Де Геа и дека токму тој ќе го пензионира него од шпанската репрезентација, ти викаш дрво дека е. Работава е што многумина на форумов како што гледам се навикнати одма купен фудбалер да почне да блеска и да сјае и што не. Не само Де Геа, општо. И за Бензема колку што памтам се викаше за џабе парите за џабе ова она ама сега го бараат пред Игуаин. Guess what? Колку што знам Бензема не знаеше шпански и од Реал фан клуб се нервираа ради тоа. Нека ме демантира некој ако сум грешка :)

Треба да му се даде време и да се работи со него, тоа е се.

Па види сега.У Ла Лига кога играше не го гледав,така да ова што го гледам во овие две утакмици неможам да кажам дека е кисче голман.И неможеш да кажеш имаше добри одбрани само една грешка.Баш таа грешка ве чинеше гол , а можеше да ве чини и 2 бода. ;)
Колку што видов Јунајтед се спасиле со автогол.Дајте го голот да го видам :pipi:

Според мене оваа сезона очекувам главна битка за титула да водат 3 тима Ман Јунајтед, Челзи и Ливерпул и од сенка Сити(можеби имаат најак состав на хартија ама со менаџер како Манчини ништо не прават 3 место максимум) ;)
--- надополнето: Aug 14, 2011 7:11 PM ---
Па види сега.У Ла Лига кога играше не го гледав,така да ова што го гледам во овие две утакмици неможам да кажам дека е кисче голман.И неможеш да кажеш имаше добри одбрани само една грешка.Баш таа грешка ве чинеше гол , а можеше да ве чини и 2 бода. ;)
Колку што видов Јунајтед се спасиле со автогол.Дајте го голот да го видам :pipi:
http://www.101greatgoals.com/videodisplay/ashley-young-west-brom-15011943/

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom