Значи не викам дека не се грешки на голманот бе друже. Ама работата е што ова му се први настапи официјални за Манчестер. Еве денес направи две многу добри одбрани, топки што јас веќе ги видов во голот а никој не го пофали за тие одбрани туку го нападнавте за топката. А ти рече, како беше, имате дрво на голот по само два меча?
Баш памтам кога играа Интер и Атлетико по одбраните на Де Геа немаше кој не напиша баш на форумов леле овој е цар, леле ова, леле она, леле кој ќе го купи секирата у мед ќе му падне....сега одеднаш камен а? Сите што пратат Ла Лига викаат дека е меѓу топ талентите, Касиљас вика дека треба трпение само со Де Геа и дека токму тој ќе го пензионира него од шпанската репрезентација, ти викаш дрво дека е. Работава е што многумина на форумов како што гледам се навикнати одма купен фудбалер да почне да блеска и да сјае и што не. Не само Де Геа, општо. И за Бензема колку што памтам се викаше за џабе парите за џабе ова она ама сега го бараат пред Игуаин. Guess what? Колку што знам Бензема не знаеше шпански и од Реал фан клуб се нервираа ради тоа. Нека ме демантира некој ако сум грешка
Треба да му се даде време и да се работи со него, тоа е се.