Barclays Premier League Season 2011/2012

• Креатор на темата Креатор на темата Факе
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Тоа е тоа бе Јунајтед знаат да најдат начин да тепаат и коа играат лошо. Затоа се и главни фаворити за титулата.

Овој Тчои какво говедо е... за 2-3 години гарант ќе игра во некој од топ5 слушајте ми го зборот

Го утепавте детето од плукање после 2 утакмици.

Еден важен фактор, според мене, за неговите несигурни интервенции е тоа што Де Геа е многу физички слаб. Во Шпанија голманите немаат толку често контакти со противничките играчи како во Англија. Ете и на оваа, и на Стоук - Челзи, играчите од помаливе тимови му прават блок на голманот. Овој сеуште неможе да го издржи тоа како што треба.

Знам дека голот што го прими не беше при таква ситуација, но по неколку такви паѓа концентрација...

Овој Тчои какво говедо е... за 2-3 години гарант ќе игра во некој од топ5 слушајте ми го зборот
А до тогаш ќе биди себичњак, и ништо корисно ќе нема тимот од него. При крајот кога напнаа ВБА, последните 5минути, имаше шанса човекот, ама ете толку му е знаењето.

Нема веќе слаби екипи во ПЛ. Освен можеби новајлиите. Инаку не беа ни манчестеровци нешто посебно ама ете.....

Таков ко Чои треба за во ЛШ и те како. x)

Чои само сила има техниката му е слаба

заебете муабетот сеа видов дека имал 28 години ја си мислев 23 има :D

Иначе лани дојде на полусезона, сезонава мислам дека ќе биде многу многу покорисен за ВБА ама ќе видиме...

Де Геа камен, што нема да слушнеш. Ќе правиме муабет за него по некој месец.

Отсекогаш сум се восхитувал на способноста на манчестер да победуваат грдо, таквите утакмици носат титули драги мои, а оваа година се ми мириса пак кај моите најомразени ќе оди титулата.
Инаку, оваа сезона ќе биде уште позамрсена и не верувам дека новиот шампион ќе освои повеќе од 80 поени. Ќе видиме само кај кој ке биде среќата. Мислам дека и Торес оваа година конечно ќе биде 20+ стрелец повторно.

Мислев дека ќе имаме посилна конкуренција годинава, ама изгледа дека титулата ќе ја лапнеме полесно и од лани.....:pipi:

Мислев дека ќе имаме посилна конкуренција годинава, ама изгледа дека титулата ќе ја лапнеме полесно и од лани.....:pipi:

Титулата ќе ја лапнете полесно од лани....хмм не верувам баш оваа сезона битката за трофејот ќе биде пеколна и не суди по натпреварите што се изиграа во првото коло бидејќи има уште 37 кола до крај.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom