Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Тоа е тоа бе Јунајтед знаат да најдат начин да тепаат и коа играат лошо. Затоа се и главни фаворити за титулата.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.229
Поени од реакции
14.570
Овој Тчои какво говедо е... за 2-3 години гарант ќе игра во некој од топ5 слушајте ми го зборот

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Го утепавте детето од плукање после 2 утакмици.

Еден важен фактор, според мене, за неговите несигурни интервенции е тоа што Де Геа е многу физички слаб. Во Шпанија голманите немаат толку често контакти со противничките играчи како во Англија. Ете и на оваа, и на Стоук - Челзи, играчите од помаливе тимови му прават блок на голманот. Овој сеуште неможе да го издржи тоа како што треба.

Знам дека голот што го прими не беше при таква ситуација, но по неколку такви паѓа концентрација...

Член од
14 март 2010
Мислења
16.966
Поени од реакции
16.337
Овој Тчои какво говедо е... за 2-3 години гарант ќе игра во некој од топ5 слушајте ми го зборот
А до тогаш ќе биди себичњак, и ништо корисно ќе нема тимот од него. При крајот кога напнаа ВБА, последните 5минути, имаше шанса човекот, ама ете толку му е знаењето.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.774
Поени од реакции
12.110
Нема веќе слаби екипи во ПЛ. Освен можеби новајлиите. Инаку не беа ни манчестеровци нешто посебно ама ете.....

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Таков ко Чои треба за во ЛШ и те како. x)

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Чои само сила има техниката му е слаба

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.229
Поени од реакции
14.570
заебете муабетот сеа видов дека имал 28 години ја си мислев 23 има :D

Иначе лани дојде на полусезона, сезонава мислам дека ќе биде многу многу покорисен за ВБА ама ќе видиме...

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Де Геа камен, што нема да слушнеш. Ќе правиме муабет за него по некој месец.

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Отсекогаш сум се восхитувал на способноста на манчестер да победуваат грдо, таквите утакмици носат титули драги мои, а оваа година се ми мириса пак кај моите најомразени ќе оди титулата.
Инаку, оваа сезона ќе биде уште позамрсена и не верувам дека новиот шампион ќе освои повеќе од 80 поени. Ќе видиме само кај кој ке биде среќата. Мислам дека и Торес оваа година конечно ќе биде 20+ стрелец повторно.

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
Мислев дека ќе имаме посилна конкуренција годинава, ама изгледа дека титулата ќе ја лапнеме полесно и од лани.....:pipi:

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Мислев дека ќе имаме посилна конкуренција годинава, ама изгледа дека титулата ќе ја лапнеме полесно и од лани.....:pipi:
Титулата ќе ја лапнете полесно од лани....хмм не верувам баш оваа сезона битката за трофејот ќе биде пеколна и не суди по натпреварите што се изиграа во првото коло бидејќи има уште 37 кола до крај.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom