Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ja искрено гледам од 2 ;) Иначе има уште време да се покаже,сеуште е почеток. ;)
И што виде од тие два? Само грешките ги виде пошто ти одговараа, а добрите одбрани што ги имаше не ги виде или се правиш дека не ги виде. Ама пак ќе кажам, зошто тоа ти одговара тоа го гледаш, јасно е. А и јебига, подобро дрво само на гол отколку скоро цел тим дрва ;)

В

Вори

Гостин
Интересни ми се тие што од прво коло одма носат заклучоци дека Де Геа е слаб голман,дека Арсенал,Ливерпул и Челзи не се фаворити за титула и остали работи.
Вака сега ќе ви кажам кратко:Де Геа ќе биде ѕверски голман,а Челзи,Арсенал и Ливерпул ќе се тркаат за титулата во ПЛ заедно со Јунајтед и Сити.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.850
Поени од реакции
11.509
Челзи,Арсенал и Ливерпул ќе се тркаат за титулата во ПЛ заедно со Јунајтед и Сити.
Реално само челзи и јунајтед...сити од сенка и тоа е тоа. Чао пријатно :icon_mrgr:

В

Вори

Гостин
Ја вака би рекол.Јунајтед и Сити,а Челзи,Арсенал и до некаде Ливерпул од сенка.Ама зборам моментално како стојат работите.
А ако Челзи се засили,а ќе се засили до крајот на преодниов рок тогаш ќе биде како што викаш ти.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.488
Поени од реакции
10.239
И што виде од тие два? Само грешките ги виде пошто ти одговараа, а добрите одбрани што ги имаше не ги виде или се правиш дека не ги виде. Ама пак ќе кажам, зошто тоа ти одговара тоа го гледаш, јасно е. А и јебига, подобро дрво само на гол отколку скоро цел тим дрва ;)
Чекај чекај,не пецкам не се дрвај одма ;) Ја го викам тоа што го видов.Од 3 гола што ги прима Манчестер од овие 2 натпревари 2 се грешки ради голманот , или грешам ?

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Реално само челзи и јунајтед...сити од сенка и тоа е тоа. Чао пријатно :icon_mrgr:
Точно, се согласувам.

.....

И ќе Ве замолам сите, попишете ја петицијава.

Драги челници на на Англиската Фудбалска Асоцијација,

Ќе Ве замолам, во името на сите реални и објективни луѓе како членот на кајгана mans, кои знаат дека само Манчестер Јунајтед и Челзи, и од сенка Сити имаат шанси за титула, cut the crap и прекинете го првенството.

Искрено, објективните навивачи на GLORY GLORY тимовите

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.850
Поени од реакции
11.509
Само смени Манс со голема напиши го иначе топ е.:icon_mrgr:

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.774
Поени од реакции
12.110
:sneaky::sneaky::sneaky::sneaky::sneaky:
После ова што го видов во првото коло........не би бил толку сигурен :sneaky:

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.850
Поени од реакции
11.509
Ова е форум, не е писмо.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Чекај чекај,не пецкам не се дрвај одма ;) Ја го викам тоа што го видов.Од 3 гола што ги прима Манчестер од овие 2 натпревари 2 се грешки ради голманот , или грешам ?
Значи не викам дека не се грешки на голманот бе друже. Ама работата е што ова му се први настапи официјални за Манчестер. Еве денес направи две многу добри одбрани, топки што јас веќе ги видов во голот а никој не го пофали за тие одбрани туку го нападнавте за топката. А ти рече, како беше, имате дрво на голот по само два меча?
Баш памтам кога играа Интер и Атлетико по одбраните на Де Геа немаше кој не напиша баш на форумов леле овој е цар, леле ова, леле она, леле кој ќе го купи секирата у мед ќе му падне....сега одеднаш камен а? Сите што пратат Ла Лига викаат дека е меѓу топ талентите, Касиљас вика дека треба трпение само со Де Геа и дека токму тој ќе го пензионира него од шпанската репрезентација, ти викаш дрво дека е. Работава е што многумина на форумов како што гледам се навикнати одма купен фудбалер да почне да блеска и да сјае и што не. Не само Де Геа, општо. И за Бензема колку што памтам се викаше за џабе парите за џабе ова она ама сега го бараат пред Игуаин. Guess what? Колку што знам Бензема не знаеше шпански и од Реал фан клуб се нервираа ради тоа. Нека ме демантира некој ако сум грешка :)

Треба да му се даде време и да се работи со него, тоа е се.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Луѓе престанете да се радувате на туѓа несреќа само се клештите ко НЕдоветени за Де Геа човекот едноставно е здрвен , уплашен ... Не е мала работа да браниш во голем клуб.. Гледајте си за вашите екипи Челзи , Ливерпул , Арсенал ... А не зеле ми се мешаат во Манчестер Јунајтед од уста не ви е изваен манчестер ебаве буљаши!

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Ова е форум, не е писмо.
Да, да. Добра забелешка. Бидејќи е Форум, не се земаат мислењата толку озбилно...:icon_mrgr:

Инаку, веднаш добив реплика од првите луѓе на фудбалската асоцијација на Англија. нема да Ви го кажам во целост, но ми потврдија дека си во право, и дека првенството е формално.

Освен Манчестер и Челзи, и Сити секако, сите останати играат за трите места кои водат во понизок ранг. Па затоа, првенството опстојува. Инаку, ми рекоа, и мали деца во Бурунди знаат дека Манчестер ќе биде шампион оваа и наредните 37 години.
Се' друго е нереално, завршија тие.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.488
Поени од реакции
10.239
Значи не викам дека не се грешки на голманот бе друже. Ама работата е што ова му се први настапи официјални за Манчестер. Еве денес направи две многу добри одбрани, топки што јас веќе ги видов во голот а никој не го пофали за тие одбрани туку го нападнавте за топката. А ти рече, како беше, имате дрво на голот по само два меча?
Баш памтам кога играа Интер и Атлетико по одбраните на Де Геа немаше кој не напиша баш на форумов леле овој е цар, леле ова, леле она, леле кој ќе го купи секирата у мед ќе му падне....сега одеднаш камен а? Сите што пратат Ла Лига викаат дека е меѓу топ талентите, Касиљас вика дека треба трпение само со Де Геа и дека токму тој ќе го пензионира него од шпанската репрезентација, ти викаш дрво дека е. Работава е што многумина на форумов како што гледам се навикнати одма купен фудбалер да почне да блеска и да сјае и што не. Не само Де Геа, општо. И за Бензема колку што памтам се викаше за џабе парите за џабе ова она ама сега го бараат пред Игуаин. Guess what? Колку што знам Бензема не знаеше шпански и од Реал фан клуб се нервираа ради тоа. Нека ме демантира некој ако сум грешка :)

Треба да му се даде време и да се работи со него, тоа е се.
Па види сега.У Ла Лига кога играше не го гледав,така да ова што го гледам во овие две утакмици неможам да кажам дека е кисче голман.И неможеш да кажеш имаше добри одбрани само една грешка.Баш таа грешка ве чинеше гол , а можеше да ве чини и 2 бода. ;)
Колку што видов Јунајтед се спасиле со автогол.Дајте го голот да го видам :pipi:

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Според мене оваа сезона очекувам главна битка за титула да водат 3 тима Ман Јунајтед, Челзи и Ливерпул и од сенка Сити(можеби имаат најак состав на хартија ама со менаџер како Манчини ништо не прават 3 место максимум) ;)
--- надополнето: Aug 14, 2011 7:11 PM ---
Па види сега.У Ла Лига кога играше не го гледав,така да ова што го гледам во овие две утакмици неможам да кажам дека е кисче голман.И неможеш да кажеш имаше добри одбрани само една грешка.Баш таа грешка ве чинеше гол , а можеше да ве чини и 2 бода. ;)
Колку што видов Јунајтед се спасиле со автогол.Дајте го голот да го видам :pipi:
http://www.101greatgoals.com/videodisplay/ashley-young-west-brom-15011943/

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom