Fantasy Premier League 2011/12

• Креатор на темата Креатор на темата GavolRulz
  • Време на започнување Време на започнување
49 сеа за сеа.. утре уште компани и како и да е идам на 50+.. добар почеток! аи ќе претрпи некој измени..

16 поени :sick: касно видов дека Тотенхем-Евертон откажана била, Бејл и Јагиелка ми беа. Жервињо ме дозаеба и уште Бери ми остана утре ..

36 за сеа...ги чекам уште Сити утре да изиграат :)

кај кур го стаив Дрогба капитен :kesa:

Поените од Тотенхем-Евертон ќе ги додадат откако ќе се изигра натпреварот или изгубени се? 3 играчи ми го пропуштија тој натпревар.

Поените од Тотенхем-Евертон ќе ги додадат откако ќе се изигра натпреварот или изгубени се? 3 играчи ми го пропуштија тој натпревар.
Ќе ти бидат заменети автоматски играчите, после завршувањето на колото.
Колку што сум запознаен јас.

Јас се надевам ќе ми го заменат Симпсон од Њукасл пошто првата замена Делфоунсо од Вила не влезе, а од прв тим Самба не ми играше. Ако се случи ова би имал 42 поени, што и не е така лошо. И зошто кај Де Геа нема минус за примениот гол, а и за изиграни минути пишува 81! Wtf?!?!

уште не ми се верува дека торес играше а доргба грееше клупа :/

dali nekoj znae zasto ne saka da me logira. celo vreme mi dava a sakav da vidam kolku poeni sum sobral.kako da vidam ?
Error logging in. Please check your details and try again.

На првиот акаунт собрав 28 поени ко за почетник не е лошо :icon_mrgr: ама сите ми се повредија и морав да направам нов и подобар состав :)
Голмани : Al Habsi i Given
Одбрана : Jose Enrique,Asou Ekoto,Kompany,Vidic,Knight
Средина: Song, Silva, Nani , Cleverly , Penant
Напад : Dzeko , Suarez i Davies K.

:drk:

dali nekoj znae zasto ne saka da me logira. celo vreme mi dava a sakav da vidam kolku poeni sum sobral.kako da vidam ?
Error logging in. Please check your details and try again.
сигурно е-маилот или лозинката ти се згрешени...

прво коло така-така...имам 2 во среднот ред о тотенхем а тотенхем не изигра -.- голманот ми е хауард така да...можрше подобро. ќе направам неколку замени, најмногу во средниот ред и нападот. гледам дрогба влезе 15-тина мин само на негово место ќе ставам некој поредовен

ne mi e zgreseno nisto se e ok ama ne saka da me ukluce . a se ima taka deseno i kaj eden drugar
pa mislev nekoja teh, greska e ,ama po se izgleda ne te taka sekade. ne mozam nikako da si dojdam do timot so go sostaviv.
neka pomaga koj znae

Back
На врв Bottom