Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.919
Поени од реакции
11.715
Дојде денот...не се спие од возбуда:icon_mrgr:

GLORY!!!

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
Ај бе не какајте тука за други клубове. За Јунајтед ли навивате или анти-Ливерпулци сте? На крај краишта и јас сам на таа страна за тие шо викат оти Ливерпул е добар таа година и ќе бидат наш најголем конкурент за титула. Ного поголем и од Челзи и од Арсенал и од Сити. Се плашете, па серете. Прво коло, и зајбават се как маленки деца. Гледајте си Манчестер и не се замарајте за други. Ма да таа сезона ќе ви га исполнуват и желбата да газат до крај по 6-0, как шо плачеете оти Челзи правил лани. Нани и Јанг по страната чекат само некои боси, за да ги наполнат. За Руни па маабет да не праам колко е гладен. И не Ливерпул, Тито да стане не не сопира таа година, оти не зависе од них, туку од нас, а ние одеме за 20. :)
Превод може?:pos: (Шала!)
Би требало да тепаме денеска повеќе од 4 разлика за да бидеме први на табела :)

Член од
16 јули 2010
Мислења
214
Поени од реакции
51
момци ај некој нека ми казе дали мозе да најде у грцка на кој канал ке ја даваат ман утд
на одмор сум па дали мозе да најдам некој канал да ја гледам
на нивните локални канали
поздрав од neos marmaras ;)

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
момци ај некој нека ми казе дали мозе да најде у грцка на кој канал ке ја даваат ман утд
на одмор сум па дали мозе да најдам некој канал да ја гледам
на нивните локални канали
поздрав од neos marmaras ;)
Nova Sports 1
--- надополнето: Aug 14, 2011 9:49 AM ---
Да и мене ме интересира ако има би дошол а воедно би сакал и да се зачленам во mufc macedonia :)
Како и досега традицијата на следење на секој меч на Јунајтед продолжува и оваа сезона, така да кој сака може да дојде од 5 во Бренд.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Извинете ако пиша некој ама во четвртокот Рафаел на тренинг го изместил рамото :ROFLMAO: Од хартија да не е близнаков o_O Веројатно Ферги ќе биде претпазлив и нема да го пушти ќе игра со Фабио.

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Ако Евра е спремен, ќе игра Евра лево, Смолинг десно.Ако не е спремен Eвра, Фабио ќе игра лево, а Смолинг ќе игра, сигурен сум :)

Член од
18 ноември 2010
Мислења
885
Поени од реакции
408
^ Може и Џонс да игра десно а Еванс лево

Член од
18 ноември 2010
Мислења
885
Поени од реакции
408
од кај ви се овие информации дека е повреден ај дајте линк :sneaky:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
од кај ви се овие информации дека е повреден ај дајте линк :sneaky:
Имаше во сите весници во четвртокот, гуглај rafael shoulder injury ама не постирав тогаш дека го чекав САФ да каже на прес конференцијата. Можно е и да не е нешто страшно, да му го наместиле рамото на лице место :icon_mrgr:

Член од
18 ноември 2010
Мислења
885
Поени од реакции
408
ок фала што викате вие ке го гледаме Клеверли во составот денеска или само ке седи на клупа

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.607
Поени од реакции
8.292
]
можна постава за денешниот натпревар ... Незнам за Рафа и Евра ...

Kajgana Shop

На врв Bottom