Превод може?Ај бе не какајте тука за други клубове. За Јунајтед ли навивате или анти-Ливерпулци сте? На крај краишта и јас сам на таа страна за тие шо викат оти Ливерпул е добар таа година и ќе бидат наш најголем конкурент за титула. Ного поголем и од Челзи и од Арсенал и од Сити. Се плашете, па серете. Прво коло, и зајбават се как маленки деца. Гледајте си Манчестер и не се замарајте за други. Ма да таа сезона ќе ви га исполнуват и желбата да газат до крај по 6-0, как шо плачеете оти Челзи правил лани. Нани и Јанг по страната чекат само некои боси, за да ги наполнат. За Руни па маабет да не праам колко е гладен. И не Ливерпул, Тито да стане не не сопира таа година, оти не зависе од них, туку од нас, а ние одеме за 20.![]()
Да и мене ме интересира ако има би дошол а воедно би сакал и да се зачленам во mufc macedoniaЌе има заедничко следење денес во Бренд?
Nova Sports 1момци ај некој нека ми казе дали мозе да најде у грцка на кој канал ке ја даваат ман утд
на одмор сум па дали мозе да најдам некој канал да ја гледам
на нивните локални канали
поздрав од neos marmaras![]()
Како и досега традицијата на следење на секој меч на Јунајтед продолжува и оваа сезона, така да кој сака може да дојде од 5 во Бренд.Да и мене ме интересира ако има би дошол а воедно би сакал и да се зачленам во mufc macedonia![]()
Имаше во сите весници во четвртокот, гуглај rafael shoulder injury ама не постирав тогаш дека го чекав САФ да каже на прес конференцијата. Можно е и да не е нешто страшно, да му го наместиле рамото на лице местоод кај ви се овие информации дека е повреден ај дајте линк![]()