Позирање гола во списание за мажи од ваша блиска личност

• Креатор на темата Креатор на темата Fraerotbt777
  • Време на започнување Време на започнување
Какво сликање страшно изгледам како појава, само да се појавам сериозен одма сликарот има да уфуфа и настрана од тоа сум упорен како Питбул касам и за пуштање ќе видиме.

Да не и дадеш да се слика за плејбој е како да не и дадеш да излезе од дома со хеланки, или со деколте, или со по кратко здолниште.

Кажи и нека снима порничи таму се парите.

Да не и дадеш да се слика за плејбој е како да не и дадеш да излезе од дома со хеланки, или со деколте, или со по кратко здолниште.
Eeeeeeeee ja pretera brat i ti, site zeni gi pokazvat nozete, gradite bla bla bla ene i Ceca seta polugola ama ednas na i se trgna fustanot i i se otkri gradata pa zamina vo druga drzava da se leci od depresija nemoj i ti taka, zborame za celosno razgoluvanje intimni delovi se...

Абе она има желба или веќе и понудија да се слика ?
Ако и понудиле да се слика - требе да си горд оти имаш топ сестра/џенцка етц.
Е сеа нормално е ти така што постапуваш заштитнички и требе да си ја пазиш али сепак не заборавај нејзин е тиа живот и ти можеш да и дадеш мислење само за тоа.
А тоа другите дека ќе покажуваат со прст - ќе покажуваат оти е секси и убава а не оти е грда. Замисли да покажуваат оти е грда ?! колку е тоа по болно оддколку ова првото.

Se prasuvam ne sto se rezultat ovie iskriveni vrednosti..

Иам 2 сестри 18+ и доколку спомнат дека ќе се фотографираат за плејбој, јас ќе ги подржам.

Др.МЕнхетен, еве ќе ти дадам еден пример со актуелниот број на Плејбој.

Ќе ги гледаш сестрите голи ако се сликат? Затоа што нема да е подржувањето целосно ако само со зборови ги подржуваш, треба и со дела. И баш ме интересира таа сестра која нема да и пречи брат и да ја види гола. Makes me wonder how you guys spent nights at home :D

абре абдал таа женска related особа ќе те изнесе од битола града во зајачко "дувло"

Ќе ги гледаш сестрите голи ако се сликат? Затоа што нема да е подржувањето целосно ако само со зборови ги подржуваш, треба и со дела. И баш ме интересира таа сестра која нема да и пречи брат и да ја види гола. Makes me wonder how you guys spent nights at home :D

Naughty..

Ja ги замислувам дека ги фатиле како мастурбираат и уште ги заебаваат пред сите на thanksgiving or whatever, и сега со списаниево ќе трчаат низ соба: I can see your boobs I can see your boobs. И после госпо им е крив.

Да сум поддржувал сестра да се слика у Плејбој.. Демек модерни сме. Неаме табуа. FUCK YEA!
'MERICA!

Дедо ми генерација 27 има послободни погледи во врска со новиот начин на функционирање на нештата, за разлика од млади млади фаци шо место мустаќи имаат моФ. Пример петок уваче 23:30 пм на кељерот 19 години му викам: друже пази твојава генерација без многу предрасуди и со одлични тела, разголени и горди, во мое недалечно време не беше така. Тој ми вика: кој ги пуштил од дома вакви со голи газој за срамота...и јас така разочарано ми се стутка фацата па отидов до шанк да стегнам уште една вотка ...

Алоооо шо ви е...

Дали си отворил, вака да те прашам, некад македонско плејбој списание?

Немој муце стварно, тие ефтини морали да ми ги продаваш као си видел престижноста која ја репрезентира и слично. Колку за аргумент, сум отворил.

Eeeeeeeee ja pretera brat i ti, site zeni gi pokazvat nozete, gradite bla bla bla ene i Ceca seta polugola ama ednas na i se trgna fustanot i i se otkri gradata pa zamina vo druga drzava da se leci od depresija nemoj i ti taka, zborame za celosno razgoluvanje intimni delovi se...

Теле, прво ОТВОРИ ПЛЕЈБОЈ па ПРАИ МУАБЕТ.
Не им се гледаат ДУНДИТЕ.
Дали една од десет ќе покаже брадавиче.
И се виделе цицињата и газето во бикини и автоматски станува дроља а?
А во меѓувреме цела македонија си лајкува десет пути по експлицитни слики на фејсбук.
Седи брат.
Еве ти ја Каролина во македонски плејбој.
Ова е курвинско?
--- надополнето: Aug 13, 2011 5:04 PM ---
Немој муце стварно, тие ефтини морали да ми ги продаваш као си видел престижноста која ја репрезентира и слично. Колку за аргумент, сум отворил.

Кои ефтини морали бе муфлар?
Немој брат ти шо највише ми се јачаш со "размишљам надвор од кутија" случајно да излезеш од сенката на тоа малограѓанските стереотипни провинцијалски размислувања.
Три дена да те убедувам, нема да те убедам, зашо од дете си научен коа некоја низ улица ќе ти помине со деколте да ја покажуваш со прст и да ја збориш ко курва низ улица.
Попрво сестра ти би ја пуштил да работи у кафич и секој втор дифтар да ја плеска по гз одколку да ја пуштиш да се слика по бикини, за ПЛЕЈБОЈ, за ПАРИ.

Vaka mazi a i devojki ako ima pisete site mnogu mi e vazno, prasanjevo e seriozno i me maci MNOGU vreme, stavete se na moe mesto i kazete mi kako bi reagirale ako nekoj od vasata familija-sestra, majka, kerka itn, vi soopsti deka saka da pozira gola vo plejboj, ima takva namera i bara mislenje...znaci znam sto ke mi odgovorite ama ne od vasa maska strana tuku kako bi reagirale i kako bi razubedile vasa kerka, sestra, majka, tetka ili nesto tolku mn blisko deka ne e vo red cel svet da i ja gleda intimata, i deka teloto ne se prodava, i ke ja tretiraat...loso, ima ova seriozni posledici...ne velete deka e nejzin zivot ili neznam sto-zamislete nekoja vasa licnost na toa mesto, sto da pravam bre, eeej zenive kotek barat ke umri covek od griza so niv, aj mazi nie sme intelegentni, pomagajte nekako jas Da ja razubedam nema koj drug...ke ja pokazuvaat so prst cel vek, prokleti neka se i parite i se...

ми се гади кога ќе прочитам вакви глупости

алоооооооо 21 век, знаеш ли?
ќе се сликала гола и цел живот со прст ќе ја покажувале а? хахахха
смачено ми е од овие заостанати мислења
абе ме боли долнава ако некој гледа во мене, може само десанка ако сум баш за во плејбој
мајка ми да се слика, мислам ајдееее:icon_lol:
сестра немам јбг

а чекај, демек жениве се глупи а вие мажите паметни?
жените се глупи што дозволуваат да:drk:на нивни слики..затоа што ретко наоѓате нешто во реалноста, па со слика си се самозадоволувате

и дај ве молам пораснете
ќе ја гледала цела македонија
ќе ја гледал светот

абе, кога ќе се соблече женска ти на плажа сите гледаат во неа, така? е сеа замисли на тој костим за капење само 2 брадавици - нешто што и не е толку комплицирано
носи танга? супер .. замисли дека цело газе и е голо ... а од напред .. па кога нема влакна не се ни приметува што е и како е :P
е сеа заклучив дека не била мн голема разликата да се сликаш во костим за капење .. и гола!

остате ја девојката нека прави што сака
малограѓанштинава ќе го убие народов

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom