Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Eeeeeeeee ja pretera brat i ti, site zeni gi pokazvat nozete, gradite bla bla bla ene i Ceca seta polugola ama ednas na i se trgna fustanot i i se otkri gradata pa zamina vo druga drzava da se leci od depresija nemoj i ti taka, zborame za celosno razgoluvanje intimni delovi se...Да не и дадеш да се слика за плејбој е како да не и дадеш да излезе од дома со хеланки, или со деколте, или со по кратко здолниште.
Na gospod.Se prasuvam ne sto se rezultat ovie iskriveni vrednosti..
Иам 2 сестри 18+ и доколку спомнат дека ќе се фотографираат за плејбој, јас ќе ги подржам.
Др.МЕнхетен, еве ќе ти дадам еден пример со актуелниот број на Плејбој.
Ќе ги гледаш сестрите голи ако се сликат? Затоа што нема да е подржувањето целосно ако само со зборови ги подржуваш, треба и со дела. И баш ме интересира таа сестра која нема да и пречи брат и да ја види гола. Makes me wonder how you guys spent nights at home![]()
Se prasuvam ne sto se rezultat ovie iskriveni vrednosti..
Дали си отворил, вака да те прашам, некад македонско плејбој списание?
Eeeeeeeee ja pretera brat i ti, site zeni gi pokazvat nozete, gradite bla bla bla ene i Ceca seta polugola ama ednas na i se trgna fustanot i i se otkri gradata pa zamina vo druga drzava da se leci od depresija nemoj i ti taka, zborame za celosno razgoluvanje intimni delovi se...
Немој муце стварно, тие ефтини морали да ми ги продаваш као си видел престижноста која ја репрезентира и слично. Колку за аргумент, сум отворил.
Vaka mazi a i devojki ako ima pisete site mnogu mi e vazno, prasanjevo e seriozno i me maci MNOGU vreme, stavete se na moe mesto i kazete mi kako bi reagirale ako nekoj od vasata familija-sestra, majka, kerka itn, vi soopsti deka saka da pozira gola vo plejboj, ima takva namera i bara mislenje...znaci znam sto ke mi odgovorite ama ne od vasa maska strana tuku kako bi reagirale i kako bi razubedile vasa kerka, sestra, majka, tetka ili nesto tolku mn blisko deka ne e vo red cel svet da i ja gleda intimata, i deka teloto ne se prodava, i ke ja tretiraat...loso, ima ova seriozni posledici...ne velete deka e nejzin zivot ili neznam sto-zamislete nekoja vasa licnost na toa mesto, sto da pravam bre, eeej zenive kotek barat ke umri covek od griza so niv, aj mazi nie sme intelegentni, pomagajte nekako jas Da ja razubedam nema koj drug...ke ja pokazuvaat so prst cel vek, prokleti neka se i parite i se...