GoD.HateUSaLL
Фар акрос д диштанс
- Член од
- 30 март 2008
- Мислења
- 8.339
- Поени од реакции
- 8.238
Ау, чекај, спомнав сликање за пари!
КУРВА!
NAIL HER TO A CROSS!
КУРВА!
NAIL HER TO A CROSS!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Или на плажа да не се облече у бикини. НЕли? -.-Да не и дадеш да се слика за плејбој е како да не и дадеш да излезе од дома со хеланки, или со деколте, или со по кратко здолниште.
ми се гади кога ќе прочитам вакви глупости
алоооооооо 21 век, знаеш ли?
ќе се сликала гола и цел живот со прст ќе ја покажувале а? хахахха
смачено ми е од овие заостанати мислења
абе ме боли долнава ако некој гледа во мене, може само десанка ако сум баш за во плејбој
мајка ми да се слика, мислам ајдееее
сестра немам јбг
а чекај, демек жениве се глупи а вие мажите паметни?
жените се глупи што дозволуваат дана нивни слики..затоа што ретко наоѓате нешто во реалноста, па со слика си се самозадоволувате
и дај ве молам пораснете
ќе ја гледала цела македонија
ќе ја гледал светот
абе, кога ќе се соблече женска ти на плажа сите гледаат во неа, така? е сеа замисли на тој костим за капење само 2 брадавици - нешто што и не е толку комплицирано
носи танга? супер .. замисли дека цело газе и е голо ... а од напред .. па кога нема влакна не се ни приметува што е и како е
е сеа заклучив дека не била мн голема разликата да се сликаш во костим за капење .. и гола!
остате ја девојката нека прави што сака
малограѓанштинава ќе го убие народов
Оваа од кога се сликала вака, недела дена не искочила на улица од срам за што ќе кажат комшиите
![]()
Таткото: Што има за гледање на телевизија?
Мајката: Пушти HustlerTV, во 10 ќе ја даваат ќерка ни.
Таткото: Ти требаат ли пари, ќерко?
Ќерката: Не тате, фала. Вечер имам да одработам еден дабл пенетрејшн, па ќе земам едно илјадарче.
Таткото: Срце на тато! Колку сум среќен што заработуваш сама! Ела да те бакнам!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ме интересира како им изгледа животот на луѓето кои ги немаат ваквите „застарени“ сваќања што ги имам јас....
Хмм........
(ефект на замалгување)
Другар 1: Која ти е оваа п***а на телефонот, бе?
Другар 2: Ааа, тоа е сестра ми кога се сликаше за FHM. Стари и се тие слики, да ја видиш на Playboy сега каква ееее... Ауууу!
Момчето: Ало, душо, шо правиш?
Девојката: Срце, може ли да се чуеме подоцна? Не можам да зборувам сега, на фотосесија сум и моментално Тошо и Перо ми ставаат крема по целото тело.
Момчето: ОК, срце, извини... чао!
Девојката: Чао, муа!
Таткото: Што има за гледање на телевизија?
Мајката: Пушти HustlerTV, во 10 ќе ја даваат ќерка ни.
Таткото: Ти требаат ли пари, ќерко?
Ќерката: Не тате, фала. Вечер имам да одработам еден дабл пенетрејшн, па ќе земам едно илјадарче.
Таткото: Срце на тато! Колку сум среќен што заработуваш сама! Ела да те бакнам!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Знам знам, те сфаќам, ајде сега и другите да те сфаќат стави си слика онака, облечена по фармерки и патики, и ништо горе, само 2 брадавици да ти се гледат, мислам хелоуууууууу 21 век сме, што е тоа за тебе и твоите 24 вековни мислења?
Сликај се и оди кај татко и или брат ти и прашај ги зошто левата цицка ти е малце поголема од десната... па можда и тие ќе ти ги извадат куровите да ти кажат дека и со мадината имат исти проблем.
--- надополнето: Aug 13, 2011 5:15 PM ---
Чим веќе гледам на секое мислење на гадхејтасол стегаш лајк, демек во право е тој, ај те молам стави твоја ваква слика тука. Ако не, не се прави многу паметна.
Знам знам, те сфаќам, ајде сега и другите да те сфаќат стави си слика онака, облечена по фармерки и патики, и ништо горе, само 2 брадавици да ти се гледат, мислам хелоуууууууу 21 век сме, што е тоа за тебе и твоите 24 вековни мислења?
Сликај се и оди кај татко и или брат ти и прашај ги зошто левата цицка ти е малце поголема од десната... па можда и тие ќе ти ги извадат куровите да ти кажат дека и со мадината имат исти проблем.
--- надополнето: Aug 13, 2011 5:15 PM ---
Чим веќе гледам на секое мислење на гадхејтасол стегаш лајк, демек во право е тој, ај те молам стави твоја ваква слика тука. Ако не, не се прави многу паметна.
Епик би било што цело Идризово и пола Бардовци би дркале со mindnumbing израз на фацата на вашата ќерка или сестра.
Is it ok?
Beats me...![]()
Не се правам паметна туку ги поддржувам девојките што сакаат да го прават ова и се согласувам со мислењето на Гадхејтасол. Штета што јас не сум од убавите инаку одма ќе отидев во Црнокрак, Мрнокрак и во некоја моделска агенција. Зошто да не го прави тоа ако е убава бе?
Што ќе кажеш комшијата, ќе и се налутеле, ова она. Пак ќе ти кажам, имам сестра, ако одлучи таа да се слика, одма ќе ја поддржам, и така живееме во свет кој вика снаџи се па живи, па ако некој е убав, зошто да не го искористи тој квалитет.
А и вие погоре го сфативте сликањето за Плејбој ко не знам што да е, бетер од генгбенг.