Оф мори мајко, врие од луѓе со она балканското во себе.
Секоја форма на физичко насилство врз член од семејството се третира исто како и насилство врз било кое друго лице, преведено на македонски, можеби ќе лежиш затвор, можеби ќе треба да и платиш огромна сума пари за отштета и така натаму.
Доколку постои кај нејзе желба за фотографирање за Плејбој, ти не можеш ништо да сториш на тоа поле.
Доколку ја одберат да се појави во плејбој, треба да бидеш горд.
Јас како почитувач на животот и делото на Плејбој, можам да ви кажам дека првите 10 години и во америка била ваква ситуацијата, не ги пуштале девојките да позираат за списанието. Хефнер и неговите скаути се мачеле да најдат девојка за секој број. Со тек на време свеста на американците (читај состојбата на нивните сметки во банки) еволуирала, и веќе било полесно да се најдат модели. Со сексуалната револуција во 70тите станува престиж да се позира за Плејбој бидејќи главна водилка по која работат фотографите на плејбој е да се покаже дозирана доза голотија и да се истакне убавината на девојката, а не нејзините интимни делови.
Доколку не ти е јасно какво списание е Плејбој, симни ги пиратски од нет претходните броеви кај што има македонски за да видиш како ги фотографираат нив. АКТУЕЛНИОТ БРОЈ КУПИ ГО ОД ТРАФИКА ЗА 250 ДЕНАРИ. Ќе сфатиш дека Плејбој е повеќе од списание со голи жени во него.
И за крај еден цитат од Тони Зен: Кога хејтерот ме плука, од љубомора пука, враќам јас во мој стил.
Додуша уште нешто плус. Во земјите каде Плејбој има подолга традиција на излегување, се користи како отскочна даска за понатамошна кариера на девојките, било да е модели, актерки, пејачки, сопруги на милионери.