Steam.
wat
- Член од
- 1 октомври 2008
- Мислења
- 1.462
- Поени од реакции
- 624
- Локација
- главенград.мк
- Веб-сајт
- home.comcast.net
400 евра.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ма за што сака нека е компјутерот, ако планираат со 300 евра да завршат работа незнам ... за мојава конфигурација дадов 1.200 евра и пак не сум до крај задоволна, а не па со 300 евра ... да се сликам со таква конфигурација ми останува.Ако се занимавате или планирате да се занимавате со графика претежно, „тезите не давам повеќе од 300 па што сака нека е“ ви паѓаат во вода.
Ма за што сака нека е компјутерот, ако планираат со 300 евра да завршат работа незнам ... за мојава конфигурација дадов 1.200 евра и пак не сум до крај задоволна, а не па со 300 евра ... да се сликам со таква конфигурација ми останува.
Слабо е за лап топ 28 000
Јас би дал повеќе од 500 можеби затоа што не го плаќам сам... А за наведување нема што да се наведе сакам едноставно да биде квалитетно.
Јас производите не ги бирам по цената, туку по квалитетот. Значи, ако ми ја склопат конфигурацијата која јас ја сакам ќе дадам онолку пари колку што ќе ми побараат. Се разбира ако тоа биде реална цена, а не напумпана со цел да ми извлечат повеќе пари.
grafika me zezas nema sansi ispod 1000 evra jaka graficka trebaАко се занимавате или планирате да се занимавате со графика претежно, „тезите не давам повеќе од 300 па што сака нека е“ ви паѓаат во вода.
taman e top e laptopov ni jak ni slab sredna konfiguracija, go zemav cisto onaka za domasna upotreba ima windows 7
athlon 64 x2 procesor
17 incen
4 gb ram
256 nvidia slim 9400m
e ako sakas da zemis posolen od ovaj zemi acer od 1000 krkuski so 1 giga video ram
inace lap topov e zmija za obicna upotreba ne zboruvame, za novive igri zato i zemav samo za domasna upotreba.
--- надополнето: Aug 12, 2011 7:14 PM ---
zemi si ko mojava konfiguracija od amcsega duri imas i pojaka
)) ili pisis mi na pp so da ti preporacam
--- надополнето: Aug 12, 2011 7:16 PM ---
grafika me zezas nema sansi ispod 1000 evra jaka graficka treba
nad 1000 evra za jak pc i toa obicen ne lap top lap top dobar ispod 1500 nema
Case closed. You suck.zemi si ko mojava konfiguracija od amcsega duri imas i pojaka
)) ili pisis mi na pp so da ti preporacam
grafika me zezas nema sansi ispod 1000 evra jaka graficka treba
nad 1000 evra za jak pc i toa obicen ne lap top lap top dobar ispod 1500 nema
Не ми треба лап топ веќе , лани купив 35 500 го зедов. Сега треба да напраам јака конфигурација за статичен комп и да му кажам на таткоми он ќе ми донесе од Швајцарија. Па ако сака некој нека ми напише некоја добра конфигурација.taman e top e laptopov ni jak ni slab sredna konfiguracija, go zemav cisto onaka za domasna upotreba ima windows 7
athlon 64 x2 procesor
17 incen
4 gb ram
256 nvidia slim 9400m
e ako sakas da zemis posolen od ovaj zemi acer od 1000 krkuski so 1 giga video ram