Какви патики носите?

• Креатор на темата Креатор на темата Filip89
  • Време на започнување Време на започнување
41ejLvYH+tL._AdidasShoesSports_.jpg

vakvi samo kaj so se crni traki kaj mene se zeleni i ima se so dve vrvci zeleni i zolti a denovive sakam da kupam puma nesto vakov vid
puma-shoe-yo-mtv-raps.jpg

patiki8.jpg

Ууууу Ама се добри од кај ги зеде бе и колку ?:vozbud:

Не се исти вакви како што се на сликава,ама обично вакви носам ... патем ги зедов во себо 850 со попуст :) хахаха
ама не се исти вакви слични на овие .. А инаку и овие што се на сликава ми се јаки многу да ги најдам одма ги купувам :)

Хахахахааа.... ако ги донесат овие некогаш во Македонија ќе чинат 8.000 денари, а ти носиш патики од 800. Дали би платил 10 пати поскапо за да носиш интересни на изглед патики?

Јас лично, не би купил патики само затоа што изгледаат убаво. Пред се битни ми се комфорот и перформансите.
Се зафркнав еднаш со Reebok DJ серија (тука спаѓаат и Reebok Tiesto i Reebok G-Unit).

Патем, вчера приметив дека имам 6 пара патики плус 2 пара копачки, 1 за у сала и 1 за трева. Ако некогаш имам вишок време ќе ги фотографирам, ме мрзи да ги барам низ претходни страни на темава.

Dude they are Vendetta ones.. Јас би платил 8.000 без да ми трепни за нив.. Некој знам дека продаваше овде на форумов такви ?! Или ми се причинва само..

frenki druzhe ., na tezga za 300-500 gi kupuvash naprolet gi frlash naesen., ionaka site se falc ., i taka sekoja sezona imash novi i druga marka patiki ., moj izum patentiran., :coffee:

frenki druzhe ., na tezga za 300-500 gi kupuvash naprolet gi frlash naesen., ionaka site se falc ., i taka sekoja sezona imash novi i druga marka patiki ., moj izum patentiran., :coffee:
абе не разговарај со мене, наркоман ќе станиш..

Dude they are Vendetta ones.. Јас би платил 8.000 без да ми трепни за нив.. Некој знам дека продаваше овде на форумов такви ?! Или ми се причинва само..

4.000 беа официјално од Најк.

wot кај нас само Reebok, Salomon и AND1 се продаваат по реални цени. Сите останати брендови во МК се продаваат мнооогу поскапо.

wot кај нас само Reebok, Salomon и AND1 се продаваат по реални цени. Сите останати брендови во МК се продаваат мнооогу поскапо.

Да да. :) Зборев на сајтот колку чинеа.
Инаку кај нас не се цени дали е стар или нов модел, стари модели (читај лански) во Најк чинат 20 евра кај нас 5.800. :S

Не сфаќаш дека ги набавуваат за багателна цена, и ги транспортираат со брод во контејнер. И најбитно набавната цена е многу ниска, на ниска цена и царината е ниска.
Е сеа точно е дека има давачки еден куп, кирија, сметки, даноци, плата+давачки... Ама сакаат со 3 пара патики да покријат трошоци.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom