Регуларно не, ако имаш врски можеш да седиш. Таму не е толку тешко да фатиш врски како што е во Кузман.Годинава ќе примаат бруцоши во Гоце или не?
Ако не, дали со некакви си врски е изводливо и како?
Друже ако имаш врски иди у Стив, на 2 минути ти е од факс, а диви луѓе има секаде, зависи какви ќе ти се погодат.У план сум да се запишам на земјоделски факултет-Агроекономика.
Во кој студентски дом да поднесам пријава Стив или Пелагонија.
Стив е поблиску ама таму било доста подиво,а јас сакам мирно место со мирни и тивки луге.
За мирно место не знам, и Пелагонија се 4ца в соба само предност е што има поголема дисциплина и имаш читална ако сакаш да учиш, плус подобра храна. Ама од друга страна си размислил/а колку ќе ти биде далеку Пелагонија од факултет, секој ден пешачења, автобуси. Не би ти препорачала. Плус за таму добри врски, Стив се влага и без врски ако имаш среќа, а и не ти треба многу труд за таму да влезеш, плус одма до факултет ти е. А за мирно зависи кои ќе ти се погодат комшии или цимери, крај на крај можеш да ги смениш, ама дека многу ќе смениш тешко.У план сум да се запишам на земјоделски факултет-Агроекономика.
Во кој студентски дом да поднесам пријава Стив или Пелагонија.
Стив е поблиску ама таму било доста подиво,а јас сакам мирно место со мирни и тивки луге.
Ако одиш во Пелагонија сигурно кажи ми оти и јас ќе одам таму, па ако немаш најдено некој за в соба некако да прајме ако сакаш, гледам и ти си од Битола па можи се знајмеЧитав наназад низ страниците, и се убедив за Пелагонија. Само,како шо разбрав, приватен е така? А врски да фатиш? И уште нешто ме интересира шо не го сретнав овде...ако не те примат во еден студентски дом,можиш тогаш да аплицираш во друг? Или то е,една шанса? =)
Електронските пријавувања започнуваат на 22ри августДа не знае некој кога се пријавувањата за бруцошите?
Не е приватен! Со врски се влегува ама можеш и без врски-јас лани без влегов. Ако не те примаат во еден студентски замина возот-ке најдеш место само во Медицинар после. That's all u needЧитав наназад низ страниците, и се убедив за Пелагонија. Само,како шо разбрав, приватен е така? А врски да фатиш? И уште нешто ме интересира шо не го сретнав овде...ако не те примат во еден студентски дом,можиш тогаш да аплицираш во друг? Или то е,една шанса? =)
Ај ако ве примаат (и ако ме примаат) во Пелагонија кажувајте Јас имам еден цимер и бараме цимеркиАко одиш во Пелагонија сигурно кажи ми оти и јас ќе одам таму, па ако немаш најдено некој за в соба некако да прајме ако сакаш, гледам и ти си од Битола па можи се знајме
Не е најефтин Да речеше најскап океј ке беше.најефтин е и 5-ка е, локацијата е исто добра не мн далеку од центар ...шо да биди фазла
П.С. Поќе чупина има таму
Металхамер, си седел у Пелагонија?Највеќе лебарки на едно место имам видено само у Пелагонија.
Сум седел на гости, сум бил на кафе, сум преноќувал таму (како и во сите други студентски домови, вклучувајќи го тука и "медицинар" во муабетот).Металхамер, си седел у Пелагонија?