Студентски домови

girl_girl

пловам на асфалт
Член од
13 јуни 2010
Мислења
913
Поени од реакции
132
Годинава ќе примаат бруцоши во Гоце или не?
Ако не, дали со некакви си врски е изводливо и како?
Регуларно не, ако имаш врски можеш да седиш. Таму не е толку тешко да фатиш врски како што е во Кузман.

B

BooBojan

Гостин
У план сум да се запишам на земјоделски факултет-Агроекономика.
Во кој студентски дом да поднесам пријава Стив или Пелагонија.
Стив е поблиску ама таму било доста подиво,а јас сакам мирно место со мирни и тивки луге.

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Стив е поблиску ама таму било доста подиво,а јас сакам мирно место со мирни и тивки луге.
Друже ако имаш врски иди у Стив, на 2 минути ти е од факс, а диви луѓе има секаде, зависи какви ќе ти се погодат.

Член од
16 септември 2010
Мислења
63
Поени од реакции
2
Здраво, сакам да прашам дали тие што ке ги нема на прелиминарниот список за прием во домовите , приговорот ова год ке ке треба да го поднесуваат во министерството за образование или во Кузман( како до лани) , и дали ке биде потребна потврда за редовен студент заедно со приговорот ?

girl_girl

пловам на асфалт
Член од
13 јуни 2010
Мислења
913
Поени од реакции
132
За мирно место не знам, и Пелагонија се 4ца в соба само предност е што има поголема дисциплина и имаш читална ако сакаш да учиш, плус подобра храна. Ама од друга страна си размислил/а колку ќе ти биде далеку Пелагонија од факултет, секој ден пешачења, автобуси. Не би ти препорачала. Плус за таму добри врски, Стив се влага и без врски ако имаш среќа, а и не ти треба многу труд за таму да влезеш, плус одма до факултет ти е. А за мирно зависи кои ќе ти се погодат комшии или цимери, крај на крај можеш да ги смениш, ама дека многу ќе смениш тешко.

Gunner_L

Lord , Lord Bendtner
Член од
7 април 2009
Мислења
922
Поени од реакции
500
Planiram da odam policiska akademija koja e vo idrizovo , pa baram sovet dali e podobro da baram privatno smestuvaliste blizu do fax illi da odam vo nekoj od studentskite domovi i so studenska karta da si sibam do idrizovo , i koj stuidentski dom bi mi bil naj prikladen ..

Едно Чупе

serial coffee drinker
Член од
6 февруари 2007
Мислења
17
Поени од реакции
1
Читав наназад низ страниците, и се убедив за Пелагонија. Само,како шо разбрав, приватен е така? А врски да фатиш? И уште нешто ме интересира шо не го сретнав овде...ако не те примат во еден студентски дом,можиш тогаш да аплицираш во друг? Или то е,една шанса? =)

Член од
10 август 2011
Мислења
2
Поени од реакции
0
Дали некој знае какви услови има во интернатот/студентскиот во Штип??
Никогаш немам појдено таму, а планирам да аплицирам зашто ќе учам во Штип.
Ако знае некој ве молам нека ме просветли :)

A

Alexander Nevsky

Гостин
Да не знае некој кога се пријавувањата за бруцошите?

Член од
23 јуни 2011
Мислења
56
Поени од реакции
20
Читав наназад низ страниците, и се убедив за Пелагонија. Само,како шо разбрав, приватен е така? А врски да фатиш? И уште нешто ме интересира шо не го сретнав овде...ако не те примат во еден студентски дом,можиш тогаш да аплицираш во друг? Или то е,една шанса? =)
Ако одиш во Пелагонија сигурно кажи ми оти и јас ќе одам таму, па ако немаш најдено некој за в соба некако да прајме ако сакаш, гледам и ти си од Битола па можи се знајме :)
--- надополнето: Aug 10, 2011 11:38 PM ---
Да не знае некој кога се пријавувањата за бруцошите?
Електронските пријавувања започнуваат на 22ри август :)

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
Не е приватен! Со врски се влегува ама можеш и без врски-јас лани без влегов. Ако не те примаат во еден студентски замина возот-ке најдеш место само во Медицинар после. That's all u need :)

Ако одиш во Пелагонија сигурно кажи ми оти и јас ќе одам таму, па ако немаш најдено некој за в соба некако да прајме ако сакаш, гледам и ти си од Битола па можи се знајме :)
Ај ако ве примаат (и ако ме примаат) во Пелагонија кажувајте :) Јас имам еден цимер и бараме цимерки :icon_lol:

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
најефтин е и 5-ка е, локацијата е исто добра не мн далеку од центар ...шо да биди фазла:)
П.С. Поќе чупина има таму
Не е најефтин :) Да речеше најскап океј ке беше.
Највеќе лебарки на едно место имам видено само у Пелагонија.
Металхамер, си седел у Пелагонија? :)

Kajgana Shop

На врв Bottom