Студентски домови

• Креатор на темата Креатор на темата *OSS*
  • Време на започнување Време на започнување
Добив меил од станата на ФИНКИ дека предавањата за 1-ва година ќе бидат во зградата на Технолошко-металуршкиот факултет во Карпош.. Па сега да добијам некоја информација околу студентските домови.. Кој е најблиску до таму.. Како се влегува дали треба врски добри.. Имам слушнато дека Кузман и Гоце се најблиску..? Ве молам за помош ќе ми значи многу..

Добив меил од станата на ФИНКИ дека предавањата за 1-ва година ќе бидат во зградата на Технолошко-металуршкиот факултет во Карпош.. Па сега да добијам некоја информација околу студентските домови.. Кој е најблиску до таму.. Како се влегува дали треба врски добри.. Имам слушнато дека Кузман и Гоце се најблиску..? Ве молам за помош ќе ми значи многу..

Гоце ти е на 20минути, Кузман на половина час пешањече. Другите се прилично далеку. Јас седам во Пелагонија и до таму патувам 25-30 минути со автобус, цел час е одење пешки. Врски секако дека ти требаат, никаде нема да влезеш туку така...

Гоце ти е на 20минути, Кузман на половина час пешањече. Другите се прилично далеку. Јас седам во Пелагонија и до таму патувам 25-30 минути со автобус, цел час е одење пешки. Врски секако дека ти требаат, никаде нема да влезеш туку така...

И јас имав добиено такви информации ама пак да си ја осигурам работата.. Инаку знам дека се потребни добри врска.. Фала сепак на објаснувањето...

Дете секогаш е полесно со помал напор во Гоце да влезеш.

moze li nekoj da mi kaze kakvi se uslovite vo stiv ?? imam slusnato deka e sega renovirano ama ... ?

moze li nekoj da mi kaze kakvi se uslovite vo stiv ?? imam slusnato deka e sega renovirano ama ... ?
Само машките згради се реновирани, женската си е иста. Ако си навикната да имаш 3 цимерки околу тебе, да не ти смета галама во ходник и да учиш во соба ќе ти биде добро. Не е ептен лошо ама не е ни убаво, само храната мислам дека не им е баш на ниво, 3 пати имам отидено и 3пати начекав само 1-2 јадења...скоро ништо. Изврти ги страниците наназад имаш доста информации за животот таму.

Дали има некоја која ќе оди во Пелагонија од септември???

Ме интересира дали има некоја која ќе оди Пелагонија, а исто така ако има и некои кои веќе имаат седено таму да споделат некои искуства. :)

најефтин е и 5-ка е, локацијата е исто добра не мн далеку од центар ...шо да биди фазла:)
П.С. Поќе чупина има таму

Годинава ќе примаат бруцоши во Гоце или не?
Ако не, дали со некакви си врски е изводливо и како?

Највеќе лебарки на едно место имам видено само у Пелагонија.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom