Телеком ADSL и OPTIC интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата vmx
  • Време на започнување

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.737
Поени од реакции
27.727
да зезнат е... шо убав им беше минатиот месец, често апдејтуван со каснење од само неколку саати...

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Да ама вака мислам дека од кога ќе го поминиме лимитот имаме време за спуштајне со иста брзина се додека не направи апдејт.. Ќе имаме време 2 дена :)))))))...

Kajgana e sranje

Македонија Шампион
Член од
9 април 2010
Мислења
225
Поени од реакции
64
што се замарате со педериве. ќе се радувате на два дена симнување на крај на месец? а цел месец ќе се стрвите само.
бегај по со време додека не Т-ебале.

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Сеа проверив колку иам потрошено и стварно не е можно ми напишале 18, 5 гига еј, а освен што изгледав 3 утакмици на нет и шо симнав 4-5 филма, неам ништо друго работено, ни јутјуб уклучуам ништо. По секоја логика над 10 гига нема шанси да иам потрошено.

Г

Гучи

Гостин
Сеа проверив колку иам потрошено и стварно не е можно ми напишале 18, 5 гига еј, а освен што изгледав 3 утакмици на нет и шо симнав 4-5 филма, неам ништо друго работено, ни јутјуб уклучуам ништо. По секоја логика над 10 гига нема шанси да иам потрошено.
ЛООЛ и мене ми пишале 7 гига а симнав само 2 филма по 700гб :tapp: мамето нивно
И ми пишува заклучно со 07.08.2011 22:04 а ја филмовите вчера ги симнав а пред тоа само фб сум пуштал..

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
ЛООЛ и мене ми пишале 7 гига а симнав само 2 филма по 700гб :tapp: мамето нивно
Јави се на корисничка поддршка и кажи им го ова. Тука немојте да тролате безвезе неколку пати имам повторено на темава ако се продолжи со глупости ќе следи клуч.

Член од
9 јуни 2008
Мислења
1.380
Поени од реакции
804
па чоек за тоа е темата, да дискутираме за нив, пофалби, критики, проблеми....
што не ја затвори темата кога имаа покачување на пакети, врати назад да видиш колку поста имаше тогаш, спампови спамови, сеа има по 2-3 поста у ден критики и клуч...па ако стаиш клуч ко да ќе помогнеш на телеком или ќе одмогнеш на нас корисниците пффф

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
па чоек за тоа е темата, да дискутираме за нив, пофалби, критики, проблеми....
што не ја затвори темата кога имаа покачување на пакети, врати назад да видиш колку поста имаше тогаш, спампови спамови, сеа има по 2-3 поста у ден критики и клуч...па ако стаиш клуч ко да ќе помогнеш на телеком или ќе одмогнеш на нас корисниците пффф
Вака сега како прво на темава се лечат фрустрации од незадоволни корисници. Се пишуваат глупи коментари и се пцуе а се на се не е ова тема за корисничка поддршка си има телефон повелете јавете се таму истурете си ги нервозите. Тука може да се дискутира за пакети за цени за новости околу т-хоум. Затоа немам ја обврска да повтарам 10 пати следниот пат ќе следи клуч.

Kajgana e sranje

Македонија Шампион
Член од
9 април 2010
Мислења
225
Поени од реакции
64
T-home ADSL и OPTIC интернет (новости, прашања, проблеми)

никој не се нервира поради телеком повеќе. сите сме отрпнати.
проблеми со телеком има пред се во односот спрема корисниците, тоа што ги крадат на секој можен начин.
ако темава ако е само за новостите од телеком, тогаш затвори ја одма и отварај ја една годишно бидејќи новости се случуваат само еднаш годишно.

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
T-home ADSL и OPTIC интернет (новости, прашања, проблеми)

никој не се нервира поради телеком повеќе. сите сме отрпнати.
проблеми со телеком има пред се во односот спрема корисниците, тоа што ги крадат на секој можен начин.
ако темава ако е само за новостите од телеком, тогаш затвори ја одма и отварај ја една годишно бидејќи новости се случуваат само еднаш годишно.
Стави си кабловски па мери го со нив имаш избор џабе кукаш.
Да не се повтараме тука веќе. А ако по другите теми ако има пцуење и навреди ќе си пријавете мислење и истото ќе се брише!

Xak

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.610
Поени од реакции
464
ЛООЛ и мене ми пишале 7 гига а симнав само 2 филма по 700гб :tapp: мамето нивно И ми пишува заклучно со 07.08.2011 22:04 а ја филмовите вчера ги симнав а пред тоа само фб сум пуштал..
Торентот ви се уклучува автоматски со подигање на оперативниот систем?

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.737
Поени од реакции
27.727
ставете netlimiter или слично, и не замарајте. не крадат т хоум и не ви краде никој друг интернет.

Член од
5 ноември 2010
Мислења
4.841
Поени од реакции
3.873
Добро,само до мене е проблемов или има некој друг со истиот проблем.
До прееска се беше ок,кога наеднаш нетот почна,ќе отвори една страна и ми се појавува ова:
Content Encoding Error
The page you are trying to view cannot be shown because it uses invalid or unsupported form of compression.
  • Please contact the website owners to inform them of this problem.
и доле има копче

Try Again.
Пробан ми е друг браузер,нејќе,рестартирав рутер неколку пати,нејќе,дисконектирав нет,нејќе и нејќе.

Kajgana Shop

На врв Bottom