ЛООЛ и мене ми пишале 7 гига а симнав само 2 филма по 700гб мамето нивноСеа проверив колку иам потрошено и стварно не е можно ми напишале 18, 5 гига еј, а освен што изгледав 3 утакмици на нет и шо симнав 4-5 филма, неам ништо друго работено, ни јутјуб уклучуам ништо. По секоја логика над 10 гига нема шанси да иам потрошено.
Јави се на корисничка поддршка и кажи им го ова. Тука немојте да тролате безвезе неколку пати имам повторено на темава ако се продолжи со глупости ќе следи клуч.ЛООЛ и мене ми пишале 7 гига а симнав само 2 филма по 700гб мамето нивно
Вака сега како прво на темава се лечат фрустрации од незадоволни корисници. Се пишуваат глупи коментари и се пцуе а се на се не е ова тема за корисничка поддршка си има телефон повелете јавете се таму истурете си ги нервозите. Тука може да се дискутира за пакети за цени за новости околу т-хоум. Затоа немам ја обврска да повтарам 10 пати следниот пат ќе следи клуч.па чоек за тоа е темата, да дискутираме за нив, пофалби, критики, проблеми....
што не ја затвори темата кога имаа покачување на пакети, врати назад да видиш колку поста имаше тогаш, спампови спамови, сеа има по 2-3 поста у ден критики и клуч...па ако стаиш клуч ко да ќе помогнеш на телеком или ќе одмогнеш на нас корисниците пффф
Стави си кабловски па мери го со нив имаш избор џабе кукаш.T-home ADSL и OPTIC интернет (новости, прашања, проблеми)
никој не се нервира поради телеком повеќе. сите сме отрпнати.
проблеми со телеком има пред се во односот спрема корисниците, тоа што ги крадат на секој можен начин.
ако темава ако е само за новостите од телеком, тогаш затвори ја одма и отварај ја една годишно бидејќи новости се случуваат само еднаш годишно.
Сеа проверив колку иам потрошено и стварно не е можно ми напишале 18, 5 гига еј, а освен што изгледав 3 утакмици на нет и шо симнав 4-5 филма, неам ништо друго работено, ни јутјуб уклучуам ништо. По секоја логика над 10 гига нема шанси да иам потрошено.
Торентот ви се уклучува автоматски со подигање на оперативниот систем?ЛООЛ и мене ми пишале 7 гига а симнав само 2 филма по 700гб мамето нивно И ми пишува заклучно со 07.08.2011 22:04 а ја филмовите вчера ги симнав а пред тоа само фб сум пуштал..
Не, го спуштам и одма го бришам(не сеам ).Торентот ви се уклучува автоматски со подигање на оперативниот систем?