Телеком ADSL и OPTIC интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
да зезнат е... шо убав им беше минатиот месец, често апдејтуван со каснење од само неколку саати...

Да ама вака мислам дека од кога ќе го поминиме лимитот имаме време за спуштајне со иста брзина се додека не направи апдејт.. Ќе имаме време 2 дена :)))))))...

што се замарате со педериве. ќе се радувате на два дена симнување на крај на месец? а цел месец ќе се стрвите само.
бегај по со време додека не Т-ебале.

Сеа проверив колку иам потрошено и стварно не е можно ми напишале 18, 5 гига еј, а освен што изгледав 3 утакмици на нет и шо симнав 4-5 филма, неам ништо друго работено, ни јутјуб уклучуам ништо. По секоја логика над 10 гига нема шанси да иам потрошено.

Сеа проверив колку иам потрошено и стварно не е можно ми напишале 18, 5 гига еј, а освен што изгледав 3 утакмици на нет и шо симнав 4-5 филма, неам ништо друго работено, ни јутјуб уклучуам ништо. По секоја логика над 10 гига нема шанси да иам потрошено.
ЛООЛ и мене ми пишале 7 гига а симнав само 2 филма по 700гб :tapp: мамето нивно
И ми пишува заклучно со 07.08.2011 22:04 а ја филмовите вчера ги симнав а пред тоа само фб сум пуштал..

ЛООЛ и мене ми пишале 7 гига а симнав само 2 филма по 700гб :tapp: мамето нивно

Јави се на корисничка поддршка и кажи им го ова. Тука немојте да тролате безвезе неколку пати имам повторено на темава ако се продолжи со глупости ќе следи клуч.

па чоек за тоа е темата, да дискутираме за нив, пофалби, критики, проблеми....
што не ја затвори темата кога имаа покачување на пакети, врати назад да видиш колку поста имаше тогаш, спампови спамови, сеа има по 2-3 поста у ден критики и клуч...па ако стаиш клуч ко да ќе помогнеш на телеком или ќе одмогнеш на нас корисниците пффф

па чоек за тоа е темата, да дискутираме за нив, пофалби, критики, проблеми....
што не ја затвори темата кога имаа покачување на пакети, врати назад да видиш колку поста имаше тогаш, спампови спамови, сеа има по 2-3 поста у ден критики и клуч...па ако стаиш клуч ко да ќе помогнеш на телеком или ќе одмогнеш на нас корисниците пффф

Вака сега како прво на темава се лечат фрустрации од незадоволни корисници. Се пишуваат глупи коментари и се пцуе а се на се не е ова тема за корисничка поддршка си има телефон повелете јавете се таму истурете си ги нервозите. Тука може да се дискутира за пакети за цени за новости околу т-хоум. Затоа немам ја обврска да повтарам 10 пати следниот пат ќе следи клуч.

T-home ADSL и OPTIC интернет (новости, прашања, проблеми)

никој не се нервира поради телеком повеќе. сите сме отрпнати.
проблеми со телеком има пред се во односот спрема корисниците, тоа што ги крадат на секој можен начин.
ако темава ако е само за новостите од телеком, тогаш затвори ја одма и отварај ја една годишно бидејќи новости се случуваат само еднаш годишно.

T-home ADSL и OPTIC интернет (новости, прашања, проблеми)

никој не се нервира поради телеком повеќе. сите сме отрпнати.
проблеми со телеком има пред се во односот спрема корисниците, тоа што ги крадат на секој можен начин.
ако темава ако е само за новостите од телеком, тогаш затвори ја одма и отварај ја една годишно бидејќи новости се случуваат само еднаш годишно.

Стави си кабловски па мери го со нив имаш избор џабе кукаш.
Да не се повтараме тука веќе. А ако по другите теми ако има пцуење и навреди ќе си пријавете мислење и истото ќе се брише!

ЛООЛ и мене ми пишале 7 гига а симнав само 2 филма по 700гб :tapp: мамето нивно И ми пишува заклучно со 07.08.2011 22:04 а ја филмовите вчера ги симнав а пред тоа само фб сум пуштал..
Торентот ви се уклучува автоматски со подигање на оперативниот систем?

ставете netlimiter или слично, и не замарајте. не крадат т хоум и не ви краде никој друг интернет.

Добро,само до мене е проблемов или има некој друг со истиот проблем.
До прееска се беше ок,кога наеднаш нетот почна,ќе отвори една страна и ми се појавува ова:
Content Encoding Error
The page you are trying to view cannot be shown because it uses invalid or unsupported form of compression.
  • Please contact the website owners to inform them of this problem.
и доле има копче

Try Again.
Пробан ми е друг браузер,нејќе,рестартирав рутер неколку пати,нејќе,дисконектирав нет,нејќе и нејќе.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom