Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ЛООЛ и мене ми пишале 7 гига а симнав само 2 филма по 700гбСеа проверив колку иам потрошено и стварно не е можно ми напишале 18, 5 гига еј, а освен што изгледав 3 утакмици на нет и шо симнав 4-5 филма, неам ништо друго работено, ни јутјуб уклучуам ништо. По секоја логика над 10 гига нема шанси да иам потрошено.
ЛООЛ и мене ми пишале 7 гига а симнав само 2 филма по 700гбмамето нивно
па чоек за тоа е темата, да дискутираме за нив, пофалби, критики, проблеми....
што не ја затвори темата кога имаа покачување на пакети, врати назад да видиш колку поста имаше тогаш, спампови спамови, сеа има по 2-3 поста у ден критики и клуч...па ако стаиш клуч ко да ќе помогнеш на телеком или ќе одмогнеш на нас корисниците пффф
T-home ADSL и OPTIC интернет (новости, прашања, проблеми)
никој не се нервира поради телеком повеќе. сите сме отрпнати.
проблеми со телеком има пред се во односот спрема корисниците, тоа што ги крадат на секој можен начин.
ако темава ако е само за новостите од телеком, тогаш затвори ја одма и отварај ја една годишно бидејќи новости се случуваат само еднаш годишно.
Сеа проверив колку иам потрошено и стварно не е можно ми напишале 18, 5 гига еј, а освен што изгледав 3 утакмици на нет и шо симнав 4-5 филма, неам ништо друго работено, ни јутјуб уклучуам ништо. По секоја логика над 10 гига нема шанси да иам потрошено.
Торентот ви се уклучува автоматски со подигање на оперативниот систем?ЛООЛ и мене ми пишале 7 гига а симнав само 2 филма по 700гбмамето нивно И ми пишува заклучно со 07.08.2011 22:04 а ја филмовите вчера ги симнав а пред тоа само фб сум пуштал..
Не, го спуштам и одма го бришам(не сеамТорентот ви се уклучува автоматски со подигање на оперативниот систем?