Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.376
Поени од реакции
4.918
а каде е сместена таа тема ? никогаш самиот неможам да ја најдам освен линк некој тука ако не остави.. зошто не ја ставите како важна тема па сите да можи лесно да ја пронаоѓаме..

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
а каде е сместена таа тема ? никогаш самиот неможам да ја најдам освен линк некој тука ако не остави.. зошто не ја ставите како важна тема па сите да можи лесно да ја пронаоѓаме..
Важна е бе друже, во Филм и ТВ подфорумов, еве ти ја:

Водич низ галаксијата - филмски каталог за тапчовци!

Mark Renton

Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.376
Поени од реакции
4.918
Не сум ја видел, фала..

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.629
Поени од реакции
59.533
Важна е бе друже, во Филм и ТВ подфорумов, еве ти ја:

Водич низ галаксијата - филмски каталог за тапчовци!
Знаеш што е зезнато, порано во корисничкиот панел надгледуваните теми стоеја без разлика дали некој пишал нешто ново или не. Во тие во кои имаше ново беа болдирани насловите. Сега кога нема ново се губи темата од надгледувани (а оваа е затворена за пишување). Јас на пример во букмарк имам надгледувани теми за побрзо да ми отвора. Порано со к-панелот беше супер сега си имам мака со ова.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Знаеш што е зезнато, порано во корисничкиот панел надгледуваните теми стоеја без разлика дали некој пишал нешто ново или не. Во тие во кои имаше ново беа болдирани насловите. Сега кога нема ново се губи темата од надгледувани (а оваа е затворена за пишување). Јас на пример во букмарк имам надгледувани теми за побрзо да ми отвора. Порано со к-панелот беше супер сега си имам мака со ова.
Истото се дешава и кај мене, само ако имаш нови мислења на темата ти ја дава во надгледувани и мислам стига известување ако некој постира во неа. Ај веројатно со апгрејдот ќе се среди :)

laceso

Zoomj †
Член од
17 мај 2011
Мислења
422
Поени од реакции
318
у ред е таква тема но мислам дека треба да ставите после секој жанр honorable mention, по пет филма доволно ќе е.
во жанрови како драма,сајфај,трилер и те како фали.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Каснам али го гледав Disturbia. Како да гледав филм пред Трансформерс дејствието - Shia LaBeouf значи не знае поинаку да глуми, се едно па исто...

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.681
Поени од реакции
34.172
у ред е таква тема но мислам дека треба да ставите после секој жанр honorable mention, по пет филма доволно ќе е.
во жанрови како драма,сајфај,трилер и те како фали.
Ваљда бонус е исто..

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.856
Поени од реакции
10.329
Го има некој гледано корејскиот Memories of murder?

http://www.imdb.com/title/tt0353969/

Супер филм, само ме нервира што
не се открива кој е убиецот
. Ако некој знае нека објасни во спојлер.

G

grande-juve

Гостин
Го има некој гледано корејскиот Memories of murder?

http://www.imdb.com/title/tt0353969/

Супер филм, само ме нервира што
не се открива кој е убиецот
. Ако некој знае нека објасни во спојлер.
Филмов ми е лани гледан и е многу јак, кој сака крими трилери мора да го гледа, заедно со The Chaser, Oldboy, Mother (Корејски филмчиња, Fantastic Four)
Инаку за спојлерот
филмов е според вистински настани правен, а до ден денешен не го знаат убиецот, затоа не се знае. Ако се сеќавам при крај од филмот има една сцена кај тој каналот, каде што доаѓа убиецот(без да се види ликот), а после него доаѓа детективот
.
--- надополнето: Aug 11, 2011 10:11 AM ---
Инаку вчера ја гледав третата 10-ка откога дојдов во Маврово, после Shall We Dansu?(комедија) и Miller's Crossing(крими трилер), какво само ремек дело, Dogville, перфектна глума на чело со Никол Кидман, три саата помина како 10 минути, а филмов е спора драма, со минимална сценографија, снимен на едно место. Браво за Ларс Фон Триер.

Mark Renton

Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.376
Поени од реакции
4.918
Никој неможи да го замени првиот дел..:)

коментатор

Пингвин
Член од
25 февруари 2010
Мислења
3.547
Поени од реакции
9.457
Никој неможи да го замени првиот дел..:)
Да првиот е закон! Овој третиот според треилерот не ми изгледа нешто посебно, но рано е за критики. Да не биде безвеза направен, колку да се каже продолжение и да се изгледа само заради стара слава на првите два дела.

Член од
31 мај 2011
Мислења
1.424
Поени од реакции
789
Кој ги нема гледано нека седне нека ги гледа страшни се :D

Kajgana Shop

На врв Bottom