а каде е сместена таа тема ? никогаш самиот неможам да ја најдам освен линк некој тука ако не остави.. зошто не ја ставите како важна тема па сите да можи лесно да ја пронаоѓаме..
а каде е сместена таа тема ? никогаш самиот неможам да ја најдам освен линк некој тука ако не остави.. зошто не ја ставите како важна тема па сите да можи лесно да ја пронаоѓаме..
Знаеш што е зезнато, порано во корисничкиот панел надгледуваните теми стоеја без разлика дали некој пишал нешто ново или не. Во тие во кои имаше ново беа болдирани насловите. Сега кога нема ново се губи темата од надгледувани (а оваа е затворена за пишување). Јас на пример во букмарк имам надгледувани теми за побрзо да ми отвора. Порано со к-панелот беше супер сега си имам мака со ова.
Знаеш што е зезнато, порано во корисничкиот панел надгледуваните теми стоеја без разлика дали некој пишал нешто ново или не. Во тие во кои имаше ново беа болдирани насловите. Сега кога нема ново се губи темата од надгледувани (а оваа е затворена за пишување). Јас на пример во букмарк имам надгледувани теми за побрзо да ми отвора. Порано со к-панелот беше супер сега си имам мака со ова.
Истото се дешава и кај мене, само ако имаш нови мислења на темата ти ја дава во надгледувани и мислам стига известување ако некој постира во неа. Ај веројатно со апгрејдот ќе се среди
у ред е таква тема но мислам дека треба да ставите после секој жанр honorable mention, по пет филма доволно ќе е.
во жанрови како драма,сајфај,трилер и те како фали.
у ред е таква тема но мислам дека треба да ставите после секој жанр honorable mention, по пет филма доволно ќе е.
во жанрови како драма,сајфај,трилер и те како фали.
Филмов ми е лани гледан и е многу јак, кој сака крими трилери мора да го гледа, заедно со The Chaser, Oldboy, Mother (Корејски филмчиња, Fantastic Four)
Инаку за спојлерот
филмов е според вистински настани правен, а до ден денешен не го знаат убиецот, затоа не се знае. Ако се сеќавам при крај од филмот има една сцена кај тој каналот, каде што доаѓа убиецот(без да се види ликот), а после него доаѓа детективот
. --- надополнето: Aug 11, 2011 10:11 AM ---
Инаку вчера ја гледав третата 10-ка откога дојдов во Маврово, после Shall We Dansu?(комедија) и Miller's Crossing(крими трилер), какво само ремек дело, Dogville, перфектна глума на чело со Никол Кидман, три саата помина како 10 минути, а филмов е спора драма, со минимална сценографија, снимен на едно место. Браво за Ларс Фон Триер.
Конечно има трејлер за 3тиот дел од авантурите на Harold & Kumar
Не знаев кај да ја ставам, не видов тема за најави на нови филмови, ако има преместете ја таму.
Да првиот е закон! Овој третиот според треилерот не ми изгледа нешто посебно, но рано е за критики. Да не биде безвеза направен, колку да се каже продолжение и да се изгледа само заради стара слава на првите два дела.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.